Politika

Knežević pozvao Bečića i Bogdanovića na televizijsko suočavanje

Knežević

Iskazujem nemjerljivo zadovoljstvo što je rukovodstvo Demokrata pobjeglo od polemike sa mnom, jer su, odbivši moju ponudu da saopšte Aivu Oravu da je lažov, potvrdili da je on govorio istinu, da su se Demokrate usaglasile i dogovorile s DPS-om oko zajedničkih amandmana, koje je formalno podnio Boris Bogdanović, a branio Željko Aprcović, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević. On je, nakon što su Demorkate optužile DF da im je generalni sponzor Branimir Gvozdenović, pozvao Aleksu Bečića i Borisa Bogdanovića na televizijsko suočavanje.

“Pozivam Borisa Bogdanovića i Aleksu Bečića da izađu iz čoporativnih saopštenja, i hijenskog mentaliteta, i suoče se sa mnom na bilo kojoj televiziji, a mogu i obojica protiv mene, da vidi cijela Crna Gora ko je izdao opozicione interese, a ko ostao dosljedan opozicionoj borbi. A ako im bude potrebna pomoć, nek pozovu i pozadinskog profesora Pavićevića koji u njihovoj koaliciji predstavlja dubinski korektivni faktor, zadužen da ih vrati u kanal nacionalne izdaje svaki put kad pokušaju da iskoče iz njega”, poručio je Knežević.

Prema njegovim riječima, polemišući s njim, Bogdanović i Bečić polemišu sa čitavom opozicijom, jer se, kako je dodao Knežević,  na njihovoj strani nalaze Milo Đukanović, Duško Marković, Brano Gvozdenović, Miraš Dedejić, Ranko Đonović i ostali “cvijet” režimskog dukljanstva.

“A kako prolaze oni, koji sarađuju sa Aleksom Bečićem, najbolji dokaz je Dritan Abazović, koji se od njih danas javno odrekao, i poslao im jasnu poruku da su i u Briselu i Podgorici izdajnici crnogorske opozicije. Ne treba biti suviše politički analitičan da bi se zaključilo zbog čega je uslijedio dogovor Bogdanovića i Bečića sa DPS-om, jer otkad je Dejan Lakić počeo da objavljuje fakture Demokrata i pominje njihove aranžmane sa određenim kriminalnim klanovima, Demokrate su morale da nađu zajednički dogovor sa DPS-om kako ne bi odgovarali za učešće u milenijumskoj pohari Crne Gore preko fiktivnih faktura, koje su, izgleda, ovu državu koštale nekoliko milijardi eura”, tvrdi poslanik DF-a.

Knežević je naveo, da što se tiče Sinđinog parlamenta, podsjeća Demokrate da upravo oni sve vrijeme primaju platu od svjedoka-saradnika, Saše Sinđelića, i od istih tih para prave mentalno-retardirane spotove, u kojima se, kako je dodao, proglašavaju za nova božanstva, koja, umjesto krsta i polumjeseca, za novi simbol religije nude crvenu kravatu, da se crveni umjesto njihovih obraza.

“A vrhunac Sinđine demokratije upravo je bio 31. jul, kad je poslanik Željko Aprcović, zvani “Pajser”, kojeg su optuživali da je razbio vrata Kotorskog parlamenta, branio amandmane Borisa Bogdanovića kao da je iz centra Grbavaca. Ostaće zabilježeno u istoriji svjetskog parlamentarizma da je amandmane jedne bivše opozicione partije branio poslanik vladajuće koalicije”, smatra on.

Knežević ističe da pouzdano zna da rukovodstvo Demokrata nije čitalo Frojda, a navodi da razumije i njihovu isfrustriranost likom i djelom Predraga Bulatovića, jer je, kako dodaje, neke od njih držao u kontejneru balsamovane, i pokazivao ih za specijalne prilike strogo vodeći računa da se ne istope na suncu.

“Zbog toga još jednom pozivam Bogdanovića i Bečića samo da kažu, ako smiju, Aivu Oravu da je lažov jer je slagao da se oni i DPS nijesu dogovorili i usaglasili 29. jula oko zajedničkih amandmana. A ja sam spreman, ukoliko to urade, da im platim promo sadržaj u „Danu“, i to u onom broju primjeraka, koji oni budu saopštili za taj dan”, zaključio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Sve nesto razmisljam…..je li kod ovoga Knezevica bilo vitezova u genezi, pa sve redom poziva na suceljavanje, kao nekad vitezovi na dvoboj? Mozda geni rade svoje? Ko zna? 😂

Boris
Gost
Boris

Nije mi jasno da i dalje prenose ono sto ovaj govori, becicu ignorisi ovo nastavi sa svojim radom 💪

Realno
Gost
Realno

Bez želje da advokatišem Bečiću, naprotiv!, ali u tv dvoboj se ne ulazi sa sitnim igračima, kao što je provaljeni DF.

dejo
Gost
dejo

care da te nema trebalo bi te izmisliti ti si otrov za montegrine

Fileopg
Gost
Fileopg

Aleksa ne smije izić niđe, čak ni sporad sebe, bez Borisa, a kamoli na TV duel, mada ih je Knežević pozvao obojicu na duel. Čekamo odgovor mr. Aljekse….

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Pipi, svekoliko srpstvo je uz tebe. Izbucaj ih 💪 💪 💪

Logicar
Gost
Logicar

Mozes nekad pozvati i Mila. No sa njim stalno imas priliku da popricas. Posto te on placa

z d
Gost
z d

U opoziciji se ne zna ko je gori od koga!!!
Zato će DPS vladati dok im ne dosadi!!!

SIKTER EFENDIJA
Gost
SIKTER EFENDIJA

Joj kad se pipun u njih… zamisli kakvi su ovi

SIKTER EFENDIJA
Gost
SIKTER EFENDIJA

U… se PIPUN u ove…

samo svoj
Gost
samo svoj

Ne tako davno Vucic je milovao ove tzv prosrpske partije i kladio bih se da ce od njih neko dati podrsku DPSu ali izgleda Demokrate ih pretekle,sada ovima krivo sto ce neko drugi da umedi prstice ali nece ni oni ostati bas kratkih rukava. Takva ti je nasa politika,a ti jadni narode cuti i gledaj i jos bolje svadjaj se… Više »

Rade
Gost
Rade

Samo svoj: Demokrate su takođe prosrpska stranka, proizišla iz SNP. Samo što to malo bolje kriju, dok ne dođu na vlast. I ništa bolje⁹ ne misle Crnoj Gori od DF-a.

NHM
Gost
NHM

Poziva li se ovo na Predraga Bulatovića, čovjek koji je tri pa jednu političku partiju promijenio?

Send this to a friend