Politika

Knežević: Sumnjam da je Katnić plasirao tajne podatke

Foto: Foto RTCG

Predsjednik Odbora za bezbijednost i odbranu i poslanik DNP-a Milan Knežević kazao je da je brutalna neistina informacija da je odao tajne podatka na sjednici tog Odbora, za šta ga je optužio glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

<<<Knežević: Bulatović nije razotkrio uređaj za prisluškivanje u kabinetu Katnića, tražiću dozvolu da nosim oružje<<<

“U nedostatku argumenata i potpuno razgolićen nepobitnim dokazima o njegovoj namjeri da prikrije tragove koji vode do Mila Đukanovića i Duška Markovića, a odnose se na aferu prisluškivanje, Milivoje Katnić je izrekao brutalnu neistinu da sam odao tajne podatka na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu”, naveo je Knežević u odgovoru Katniću, dostavljenom Portalu RTCG.

<<<SDT: Knežević ugrozio postupke iznošenjem tajnih podataka sa sjednice<<<

Tajne podatke sa sjednice Odbora objavile su, kaže Knežević, “Vijesti”.

“Otvoreno sumnjam da ih je Milivoje Katnić plasirao, a iz kojih razloga, vjerujem da će utvrditi nezavisna istraga novog tužilaštva. Zato pozivam nadležne organe da pokrenu istragu kako su se u Vijestima pojavile informacije sa sjednice Odbora uz filovane spinove kako bi se skrenuo pravac istrage sa Mila Đukanovića i Duška Markovića. A ako sam iznio tajne podatke, kako tvrdi SDT, a tvrdim da nisam, pozivam Milivoja Katnića da odmah pokrenu postupak protiv mene, i neću se pozivati na poslanički imunitet”, naveo je Knežević u reagovanju na saopštenje SDT-a.

SDT-u, kako kaže Knežević, neće biti ni prvi, ni posljednji put da se obračunava sa njim.

“U svakom slučaju već sam najavio da ću podnijeti krivičnu prijavu protiv Milivoja Katnića zbog zloupotrebe službenog položaja i pokušaja da opstruira istragu u aferi prisluškivanje i montiranju optužnice u slučaju državni udar. A što se tiče Katnićevog stava da neće više dolaziti na sjednice Odbora, neka se ne brine. Poslije onog što sam juče čuo na sjednici Odbora, više ga neću zvati, jer moram čuvati ugled Skupštine, a postoji i osnovana sumnja da će sve što čuje na Odboru prenijeti Zoranu Lazoviću. Zato je i napustio sjednicu prije glasanja o Izvještaju”, poručio je Knežević.

Knežević je Katniću poručio da ga neće zaustaviti u razotkrivanju ove i, kako dodaje, mnogih drugih afera, ili, kako dodaje Knežević, neće biti predsjednik Odbora.

“I ne tražim nikakvo obezbjeđenje, ali svima poručujem da ću se i ja i članovi moje porodice braniti svim raspoloživim sredstvima. Vrijeme je za pravdu, ali i da vidimo ko je špijun i ko izdajnik Crne Gore. Za sebe i moju porodicu znam da nismo”, zaključio je Knežević.

8

avatar
1000
8
0
0
 
7
🇲🇪Monenegro❤PedjoniTataZlataMico zabrdje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Monenegro❤
Gost
🇲🇪Monenegro❤

Ti tvoja porodica tvoje partiske kolege svi ste vi izdajnici crne gore

Pedjoni
Gost
Pedjoni

Nije njemu lako ,prolazi sezona pipuna.

Tata
Gost
Tata

Sumnjam da ces brzo u spuz

Zlata
Gost
Zlata

Naljutio se pipun

Mico zabrdje
Gost
Mico zabrdje

Joj face 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Zdravko
Gost
Zdravko

Može li ovakva glava uopšte da sumnja

Nino
Gost
Nino

Kad ce ovo u zatvor ??

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Kako lr ljut.Mora da je slabo rodilo ove godine.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend