Politika

Knežević: Tehničkom vladom do fer izbora

Knežević

Formiranje tehničke vlade predstavlja jedan od konkretnih mehanizama kojim bi se nakon afere “koverta” mogli stvoriti uslovi za fer parlamentarne i lokalne izbore, kazao je za Pobjedu Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta.

On je istakao da su svi dosadašnji izbori “obilježeni zloupotrebama”.

“Potpuno je jasno da su svi izbori, uključujući i referendum, pokradeni i obilježeni zloupotrebama izborne volje kroz korišćenje crnih fondova koje su formirali DPS tajkuni. Zato je neophodno da tehnička vlada, uz monitoring EU, koju bi činili svi parlamentarni subjekti, pripremi i organizuje parlamentarne, predsjedničke i lokal ne izbore”, poručio je Knežević.

Prema njegovim riječima, to je jedan od demokratskih modela “izlaska iz krize koja prijeti da do temelja razori svaki vid institucionalnog djelovanja države”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…za pipuna je bolje da osmisli neko tehnicko rjesenje o tome kako dohvatiti sapun sa poda bez saginjanja, s obzirom da ce sljedece izbore docekat u spuzu 😉

NBA
Gost
NBA

OOOOOOOOOOOOOO,GOSPODO IZ CDMa, NEMOJTE OVOGA SVAKI DAN DA GLEDAMO KUMIM VAS BOGOM! VIDITE LI DA JE “COVJEK” PUKA SKROZ OD MUKE!

DUKLJA
Gost
DUKLJA

TI ĆEŠ KAMPANJU DA VODIŠ MEĐU ZATVORENICIMA U SPUŽU.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…znaci i4ns mi pusti negativan komentar o pipunu a vi necete,ALO?

marius
Gost
marius

A moze li i jedan dan minut a da se ovizi cojek ne pojavi na CDM. Skalajte s njim,da malo patinemo,e ni se na vr glave vise turio .

Vlastimir
Gost
Vlastimir

Najbolje Djukan da je vodi, on je inginjer.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

četnici su Zlo..

Lidija
Gost
Lidija

Tebe i tvoju klapu treba protjerati ili zatvoriti da pocinemo

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Tehnicki nokaut u 1 rundi😉

z d
Gost
z d

Ne čekaj Parlamentarne izbore jer tebe Pipune čekaju važniji, za šefa sobe u Spužu!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

najgore je u svemu tome sto iskvarise crnogorce,postadosmo najgori narod.poltroni,ulizice,spijuni ,bratoubice,jer su nas doveli do ruba egzistencije.zarazna konformisticka ideologija koja tjera ljude na klasicnu prodaju i izopacuje vrijednosti.dolje dps starlete.

Send this to a friend