Politika

Ko ne ustaje na crnogorsku himnu dobije mjesto ispred Vučića i Dodika

Glavni menadžer opštine Budva Milo Božović i načelnik za investicije Božo Vavić prisustvovali su juče u Novom Sadu obilježavanju stotinu godina završetka Velikog rata i oslobađanja Vojvodine i dobili su mjesto ispred predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Republike Srpske Milorada Dodika, kao i ispred premijerke Ane Brnabić, pišu Dnevne novine.

Ova pozicija u budvanskim političkim kuloarima je prokomentarisana kao nagrada onome koji ne ustaje na crnogorsku himnu i ne poštuje simbole Crne Gore. Naravno, Božović je kao i svi ostali u sali ustao na himnu Republike Srbije, za razliku od situacije od 22. novembra, kada, prilikom proslave Dana opštine Budva nije ustao na crnogorsku himnu.

Božović je prilikom svečanosti u Budvi jedini ostao da sjedi prilikom intoniranja crnogorske himne, a novinarima je kasnije izjavio
da ima svoje razloge zašto ne ustaje na himnu.

“Ne ustajem na himnu koju ne priznajem i koju mi nameću”, rekao je on.

Njegov potez izazvao je osudu širom Crne Gore, a očekuje se da reaguje i Crnogorska, partija koja je sa Božovićevim DF-om u koaliciji u Budvi.

Bila je zakazana sjednica Predsjedništva ove partije za 23. novembar, ali ona nije održana, jer se na njoj nije pojavio ni predsjednik partije Vladimir Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Izdajnik crne gore.

Мило
Gost
Мило

Ајдеее, прије ће бити да не пидржава режим који слиједи фашисту Секула Дрљевића.

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

Ko nepostuje drzavu i simbole odma u zatvor i malo pritegnuti pa da vidis kako ce postovati u buduce simbole i drzavi.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Postuje covek simbole, sta ste ga napali, al srbije

veki
Gost
veki

nije važno gdje dobije mjesto, važno je ko ne priznaje himnu neka radi kako želi.ja nebih platila kaznu, neka idem u Spuž

Nikola
Gost
Nikola

Sprema li se ovo Vojvodina za samostalnost (sa srecom)

Dream on
Gost
Dream on

Evo, samo što nisu. Čanku fali malo da preuzme vlast u pokrajini a Vojvođanskoj stranci je na prošlim izborima zamalo izmakao cenzus da uđu u skupštinu Vojvodine. Dobro stoje u ispitivanjima javnog mnjenja.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Vojvodina je gde treba, al za boku i budvu nisam siguran

mina
Gost
mina

Kako ko voli.Covjek ima pravo da ne ustane,i ne treba da zbog toga bilo kome podnosi racun.Ali nikonema pravo da krade nas novac i da zloupotrebljava vlast tako sto drzavne institucije tretira kao svoje ,u najmanju ruku, kao da su mu nasledjivanjem pripale.Konacno pocnite da se bavite sustinskim pitanjima a ne nacionalnim,do degutantnog nivoa.Pravi novinari biraju prave teme i o… Više »

lele
Gost
lele

Ulizica i izdajnik…

Car
Gost
Car

Možda zna i ko je i šta je, za razliku od crnogorijanaca.

Dejo milioner💔
Gost
Dejo milioner💔

Dosta više Srbija će dobiti prirodni izlazak na more a Albanija će napraviti tu prirodnu veliku albaniju samo je pitanje vremena albanci će početi sa zastavama da ih šire do bara pa će početi polako iseljenje. Greška je bilo što se odvojila crna gora najveća u istoriju crnogorskog čovečanstva. 👍srbi već imaju izlaz u budvu i herceg novi i sutomore.… Više »

streaming
Gost
streaming

tako je …evo cekamo kad cete vise izac pa pravo na pučinu, Dosadili ste, Dosadni ste, znamo sto mozemo očekivat od vas i onih koji su za vas, vazda vam je neko kriv, stalno kukate, stalno ste ugrozeni, cvilite, slutite zlo pa vam se tako i vraca. a ovakvi neka se i ne dizu na nasu HIMNU, oni su navikli… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

APSULUTNO SAM PROTIV DJELOVANJA BOŽOVIĆA,MEĐUTIM IMA VEĆU PETLJU OD VEĆINE ONIH JAJARA PORED NJEGA ŠTO SU STAJALI.UPOREDITE NJEGOVU PRINCIPIJELNOST I PRINCIPIJELNOST PURKA IVANČEVIĆA.PONOVIT ĆU APSULUTNO SAM PROTIV DJELOVANJA BOŽOVIĆA,A UJEDNO SVAKA TI ČAS BOŽOVIĆU TAKO SE BRANE PRINCIPI.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

AKO BOG I NEĐELJA MLADA DA I VOJVODINA KAO CRNA GORA,SAMOSTALNA I MEĐUNARODNO PRUZNATA,

Džaba krečite
Gost
Džaba krečite

Interesantno je to večito očekivanje od 68% Srba u Vojvodini da će oni da odrade posao za mrzitelje Srbije, tako što će se Srbi odvajati od Srba tj. da će preko noći zaboraviti na svoju nacionalnu pripadnost. Pri tome imamo istraživanja javnog mnjenja koja pokazuju simboličnu da ne kažem smešnu podršku otcepljenju Vojvodine dok separatistička Vojvodđanska stranka godinama vodi ogorčenu… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Pre ce gradjani vojvodine glasati da se ukine autonomija

Blavor
Gost
Blavor

Ja bih da se za svakog gradjanina CG napravi po jedna himna. A sitam sam licemjera da ne mogu sitaniji. Ovi i ovakvi, ne bi ustali na bilo koju himnu, pa da su je oni pisali, ako je crnogorska. Ne znam samo sto se lozi narod, bit ce kaznjen, stata sto je imucan jedino, pa mu 2000e nece prestavljat problem…

marius
Gost
marius

Ja ocekujem da reaguje onaj sto je donio zakon o postovanju CRNOGORSkih simbola, a sto ce rec tamo neka partija koja debe naziva Crnogorska, e to me ni malo ne interesuje, jer je ta partije sve vise no Crnogorska .

Z-Jay
Gost
Z-Jay

Opet Vučić u drugom redu😡 a nije ga Makron tamo smjestio. Dobro je da je ovaj naš skinhed huligan ispred njega, to mu je nagrada za učinjeno (ne)djelo.

Ljuma
Gost
Ljuma

U drugom redu je zato sto nijesu oni zauzeli Vojvodinu vec Rusi,koji su im je ustupili,kao u Parizu da nije bilo Francuza slabo da bi se vratili u srbiju.,zato je bio u drugom redu.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Ljuma, koji rusi?rusi su prvi rat napustili 1917, rst je zavrsen 1918.uci pravu istoriju a ne izvitoperenu dukljanoitsku

Demokrata
Gost
Demokrata

Nema države da mu oduzme državljanstvo i da ga isprati za SRBIJU pa tamo neka prosipa patriotizam. No ga neće ni tamo, znajući kakva je čoverina.

Ljuma
Gost
Ljuma

Pametni su Srbi,ako izda ovdje tamo Ce jos brze.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Odma lisice na ruke,ne nego ce svak za sebe pisati himnu.ova drzava ode u parcice kad institucije cute na sve sto se desava

Vozi Miško
Gost
Vozi Miško

@Zetatrans Pa kad je pisao fašista Sekula Drljević što onda ne bi i drugi. Neka hapse sve Srbe po CG za nepoštovanje državnih simbola, ali nemoj slučajno da je neko uhapšen zbog albanskih zastava u delovima te iste države. To ni slučajno. Ma ni u ludilu.

Мило
Gost
Мило

Треба свак да напише химну ако је то могао Секуле, па ако има лудака да је изгласају, нека је нека буде државна.

Bole
Gost
Bole

Koliko bjese zakonska kazna za neustajanje? Da vidimo sad kako se to sprovodi. I ako moze da pustate u svakoj prilici dje se on zadesi himnu, i kaznjavajte ga sve dok ne pocne da ustaje. Naravno, za ponovljena djela ide maksimalna kazna. Izmislite nesto na nekom prijemu: “u cast bla-bla-bla, sad cemo pustiti i himnu”.

Мило
Gost
Мило

Да, могла би, рецимо, и нека пасуљада да се организује…

Lidija
Gost
Lidija

Vlada ne može tim kriminalcima stati u kraj cetnici koji vladaju po primirju samo vole pare a ne Državu
I dok je takvih nećemo imati mira

NemanjaBD
Gost
NemanjaBD

Zasto se ti u Mojkovac ili Cetinja li ostala brda brines o nasem primorju ?

Lidija
Gost
Lidija

To je moje primorje tu sam rodjena
Sti sigurno nisi ili si cetnik iz Trebinja ili iz grblja

Мило
Gost
Мило

Не него скојевка из Прчња – ајде мак’се тамо!

PetarPan
Gost
PetarPan

ovi što su sa talijanima sarađivali početak himne ide ,,spremte se” a ne ,,oj svojetla”…

Vozi Miško
Gost
Vozi Miško

Pretpostavljam da misliš na one sa Cetinja koji su 1.maja 1941. godine organizovali svečani doček za “italijanske oslobodioce”.

Vozi Miško
Gost
Vozi Miško

@Risto Sotona Pa ja to ne negiram, zapravo taj podatak mi je odavno poznat. Ja samo ukazujem na selektivnu memoriju/amneziju kod pojedinaca koji na istoriju gledaju kao na švedski sto pa od iste uzimaju samo ono što im odgovara. Bilo je te saradnje i u Dalmaciji (pop Đujić) ali tamo je to bilo iznuđeno rešenje pošto su jedino italijani i… Više »

Ljuma
Gost
Ljuma

NASA princeza je kraljica Italije.

Мило
Gost
Мило

Па ни до дана данашњег њени потомци не могу да уђу у Италију.

Lidija
Gost
Lidija

Zatvorite tog kriminalca
On ne poštuje nikoga samo pare

PomoziBože
Gost
PomoziBože

reče kriminalac..

Trt mrt
Gost
Trt mrt

Za razliku od Mila i Sveta koje novac ne zanima. Oni su idealisti.

Katarina
Gost
Katarina

Koliko se sjeca Bozovic je zavrsio samo osnovnu skolu redovno ,ovo ostalo ne znam. Nesrecan je grad Bud a kad je Bozo ic glavni menadzer.Ne bi bilo vazno sto Bozovic misli,dize li se na himnu ili ne ,ali on uzima pare i platu od iste drzave koju pljuje,To je najsgrasnije da mu drzava placa .O kapacitetima Mila Bozovica svi Budvani… Više »

Ljuma
Gost
Ljuma

Jeste,moja komsinica je crnogorka postoje zastavu i himnu,oduzeli joj naknadu za majke,a ova srpska nakaza ne ustaje na himnu sa osnovnom školom kupljenom diplomom i ima 2000 e. Mjesec i,sramotaaaaa.

Lidija
Gost
Lidija

Ja ga znam njega i njegovu famelju
Donji grbljanin
Pravi cetnik

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Gospođo Lidija on samo može biti početnik.

Lidija
Gost
Lidija

Gadi mise na pravosudje i na ovu vladu kad ništa ne poduzimaju za ovakve kriminalce

razocarang i
Gost
razocarang i

Zasto bi covjek ustajao za nesto sto nema nikakve veze sa Drzavom.ako vam nesto ne .govori podatak da preko 85%_Crnogorskog stanovnista ne smatra aktuelnu himnu za SVOJU.
Ovu Himnu Prihvataju samo POTOMCI onih koji sa ovacijama docekase Italijanskog okupatora 1941 .
Ovo je dokaz,da IVER ne pada daleko od KLADE.
Covjek je sasvim u pravu.

Bole
Gost
Bole

Odakle ti taj podatak o 85%?

bbc
Gost
bbc

Bole, podatak je dobio od pokojnog Dobrice.

Viasat History
Gost
Viasat History

Nije od Dobrice, nego od “istoričara” Novaka Adžića koji nikad nije studirao istoriju.

delboj
Gost
delboj

Ovu himnu ne prihvataju samo POTOMCi onih koji su radi malo novaca i pozicija na Srbijanski dvor ubijali svoj narod i svoje komsije.

MiMiM
Gost
MiMiM

Ovu himnu i vlas ne prihvata 50% stanovništva i sto ćemo sada….eto to tacan podatak….a od50% tih koji je podržavaju 25% su manjine odnosno Albanci,Bošnjaci,muslimani Itd koji su uz CG samo iz ličnih interesa a koliko nas vole to svi znamo….

Independent
Gost
Independent

Odakle tebi podatak da 85% ne priznaje himnu? Jel to ponovi neka anketa koja je rađena u df lokalnom odboru? Lazite Srblji boli vas uvo i tako vas viss niko vise ne podnosi, pogotovo one Srblje sto glasaju za vlast a ovamo glume Srblje! Ne bi mi ni jedan Srbalj radio za drzavne institucije dok javno pred kamerama ne poljubi… Više »

Štopujem glavom
Gost
Štopujem glavom

Nisu ludi valjda da poljube ruku tom baksuzu pa da i njih pokosi tenda. A o tome ko je kome ljubio ruku, pitaj ove iz vlasti, bivše Slobine pitomce, profesionalne Srbe iz 90ih (dok je to bilo isplativo) i jurišnike na Žutoj Gredi. Neki od njih, nisu bili gadljivi ni na Arkanovu ekipu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ah …. koji intelekt ….

BG-PG
Gost
BG-PG

A sto vas briga sto se dešava u Srbiju,nije mi jasno zašto vas interesuje nešto sti se dešava u drugoj državi,koja vas uopste ne pomnije i ne primjećuje jer ste joj potpuno nebitni vi Crnogorci i vaša CG….

SEKULA DRLJEVIĆ
Gost
SEKULA DRLJEVIĆ

BG-PG ŠTA SE JAVLJAŠ KAD SMO NEBITNI,PREPLAVILI STE PORTALE CRNOGORSKE TOBOŽ KAKO IMA SRBA
KO VAS VOLI.
RUSI VAS VOLE, KAD SU VAM POMOGLI?

bitni
Gost
bitni

Bili smo ne bitni dok smo bili u istoj državi a od kada smo se odvojili ne prestaju da pričaju o Crnoj Gori.

PetarPan
Gost
PetarPan

Možemo li po ustavu napraviti himnu svako za sebe da ne mučimo ovako ponosne ljude kojima se nameće nešto sto ne vole.Ima brate ovije turbo folk sročitih pjesmica pa svako sebi po jednu,a i nema nas mnogo stotinak hiljada…

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

I oće li biti sankcije za neustajanje ?

Srdjan
Gost
Srdjan

Oce, prikupljaju se himnošpijači, u toku je regrutovanje.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Nema potrebe ima video snimak pa će mo te zvati kad zatrebaš
da pokažeš svoj talenat i obiteljsku tradiciju.

MarkoBD
Gost
MarkoBD

Opet crnogorce interesuje sta se desava u Srbiji ? Bolje gledajte zasto nama plate nisu porasle ni 6 eura zadnjh 5 godina, batalite se ovih gluposti vise. Odose nam ljudi u inostranstvo jer odje nema leba.

ND
Gost
ND

Ne gledaju što se radi u Srbiji,nego šta peta kolona u CG radi i od koga dobija instrukcije.

Mirko
Gost
Mirko

Jes kako ne , ne gledaju, a onaj da nije se moglo ostati od vas kad se Mladić ukljucio uzivo na happy tv. Sta vas briga sta se radi, odvojila se cg da ne bude sa srb a crnogorci nema dana kad ne pomenu srbiju. A njih gore zabolje za vas , sto se moglo vidjeti i kad je bila… Više »

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Pavićević he Piroćanac,on je dobio zadatak iz BG.U Beogradu se duže vrijeme šuška o tome.

Nikola
Gost
Nikola

Zasto se onda ne odreknes Crnogoskog drzavljanstva i vratis pasos?Glupo je da se mučis..Ostane ti Srpski pasos i uzivas onda..A ovako beres plodove u Crnu Goru koje je neko drugi posadio….Vrati pasos..Da ga dobije neko ko ce ga cijeniti.Ti ga ne zasluzujes…

Siki
Gost
Siki

Bravo za ove fotografije. Ni Ilija Čvorović ne bi bolje. Je li ovo slikano iz Moskviča.
A mene ako se sjete za dan bezbjednosti, sjete. Ovo je moja špijunska duznost

Piva Crnogorska
Gost
Piva Crnogorska

Ako ovo od Božovića ne bude procesuirano i Zakonski gonjeno , onda znamo da nije ustao na našu himnu u dogovoru sa vlašću !
Očekujemo od državnih organa Crne Gore da ovo najstrožije kazni !

Bale
Gost
Bale

Ma ne sviđa mu se ta muzika sa dva takta , i gotova priča. Šta tu ima da se procesuira?

WC NA RUMIJI
Gost
WC NA RUMIJI

mislite da je neka razlika između 1918 i 2018 Šta bi nam vučič uradio da može
e Crnogorci truje nas okupatorska spc ovaj e produkt izravni

Tomos
Gost
Tomos

Što bi uradio, zabranio bi Njegoša, Kiša, tražio da skinemo krst sa Zastave, Grba, Sat Kule. Dizao nekoliko spomenika Sjenderbegu misliš li na to

ND
Gost
ND

Skenderbeg je bio Srbin.

Region
Gost
Region

Bez obzira, to su saznali tek kad su ga napravili

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Jes ko što si ti pametan. Kastriot, pravo srpsko prezime, srpska riječ, nema šta! Ristogorci opet raspoloženi za šalu. Bolje se pozabaviti daljim porijeklom vašeg gurua Riste, mogli biste se gadno razočarati.

Region
Gost
Region

Kastriot je ptezine koje su dobili od Kastelo (zamak) koji su dobili, Đurađ je znao šta je

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Da je Srbin- prezivao bi se onda Zamković :-). I nije mu ime bilo Đurađ, već Đerđ.

Region
Gost
Region

Kako albanci izgovaraju ime Đuraš, baš me briga. I tvoje imw n e bi izgovorili onako kako ga ti izgovaraš, i što to znači. I onako on se pominje kod drugih istoričara tako da se zna ko je a ne kod albanskih, jer ih nisu ni imali

Ljuma
Gost
Ljuma

Jeste pricao albanski,podigao Albance na pobunu a ne Srbe,podigao albanski narod na pijadestal Evrope.

Region
Gost
Region

Obnavljao je Epir, i imanje svog oca

Marinero
Gost
Marinero

Ne namecite mu ljudi himnu, pustite ga neka zauvijek ide u Srbiju i nek se naslusa himne, i da se nikad ne vrati

Dragutin
Gost
Dragutin

Uporno vraćaju vlast u Budvi DPS-u. Sram ih bilo.

Komentator
Gost
Komentator

Odmah ga protjerati u Srbiju

enka
Gost
enka

dooobar chetnik

vase.ime
Gost
vase.ime

To nije bilo oslobodjenje nego osvajanje Vojvodine 1918 god. Od svih teritorija koje su tada osvojili ostala im je samo Vojvodina.

drug
Gost
drug

Nijesu oni ništa osvojili, Vojvodina im je poklonjena od strane velikih sila, istih onih sila koje će im je i oduzeti kao i Kosovo.

Region
Gost
Region

Pa i nama je onda poklonjeni, vidi kojim dogovorom smo dobili Ulcinj, kojim Rožaje, Plav……….

Region
Gost
Region

S tim što su se neki od sadašnjih CG grafova oružano suprostavljali ulasku. Pa je to odlagano pa su nam te “sile” dale Ulcinj

SEKULA DRLJEVIĆ
Gost
SEKULA DRLJEVIĆ

ŠTA ĆE MO MI TO PREPUSTI C. G. VI SE NEĆETE VIŠE PITAT NIKAD,SAMO DA RIJEŠIMO OKUPATORSKU SPC KOJA SIJE ZLO

Region
Gost
Region

Ne sprdaj se Njegoša ne možeš u sred CG sačuvati

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Upravo tako. Dobili su Vojvodinu kao nagradu za doprinos u Velikom ratu. Jest da su ga atentatom u Sarajevu i započeli, ali stoji činjenica da se Srbija hrabro borila i strašno stradala.. krivo sjedi- pravo reci.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Stradala po Krfu ….

Bale
Gost
Bale

Srem, Baranja , Bačka i Banat su se prisajedinili Srbiji kao većinski Srpski krajevi u Austriji.

Region
Gost
Region

Nije osvojena već vraćena i oslobođeba. I Crna Gora tom logikom treba da bude samo Cetinje sa 4 brda

ND
Gost
ND

Prostor CG je bio crnogorski kroz istoriju,od Vojislavljevića pa do danas. Vojvodina je postala srpska prvi put 1918. (Ne bih licitirao šta je čije). Tako da ti argumentacija ne stoji.

Region
Gost
Region

Pogledaj ti od kada je Ulcinj, Rožaje, Pčav, Kolašin, Budva.. u sastavu Crne Gore. Licitiraj kolko hićeš, ali će se ista logika koristiti i kada smo mi u pitanju

Bale
Gost
Bale

Ali, pritom, se ta država zvala Zeta sve do dolaska kneza Nikole na vlast.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

S kad je to Vojvodina prije 1918. bila srpska?

Bale
Gost
Bale

1848. proglašeno Srpsko Vojvodstvo u Austrougarskoj

SEKULA DRLJEVIĆ
Gost
SEKULA DRLJEVIĆ

TI REGION UPORNO PLJUJEŠ PO C.G. RECI KAD JE VOJVODINA BILA SRPSKA OSIM OD 45 NA OVAMO?
ŠTA TE ZANIMAJU CRNOGORCI IDI NA SRPSKE PORTALE

Region
Gost
Region

Gdje vidiš ti pljuvanje, da li je pljuvanje iznošenje zvaničnih podataka kada je koji grad postao dio Crne Gore

Bale
Gost
Bale

Uvijek je bila Srpska i zato se pripojila Sebiji 1918.
A da ja tebe pitam : kada je to postojala crnogorska nacija osim od 1945 naovamo?

Terra nova
Gost
Terra nova

E sramote, i on treba da je neko i nesto u opstini Budva i da zastupa sve gradjane pdjenako. Zapitajte se gradjani Budve kome ste dali glas a ti se Purko samo nadaj da ce se on ,,poravit”.

Onomatopej
Gost
Onomatopej

Svetozar Marović najbolje zna kakvi su oni.
U zarobljeništvu je tamo.

Bale
Gost
Bale

Doći ćeš i ti jednom – pun vas je Beogradski aerodrom svakog božjeg dana!

Serdar
Gost
Serdar

Je li platio kaznu…Markoviću, nemojte da se igrate-sprovodite zakon.

Mark
Gost
Mark

Treba da reaguje tuzilastvo.Nema tu verbalne osude!Jeli skoro usvojen zakon da je neustajanje na himnu krivicno djelo.E pa neka se sad pokaze drzava u sprovodjenju zakona

Rapp
Gost
Rapp

Zakon nije usvojen, to je foliranje. Ko koga može natjerati da ustaje na himnu koju je pisao nacista.

ND
Gost
ND

Ne može niko,ali ima da se plati. Taj nacista,Vam je bio dobar 1914. kada je bio za ujedinjenje i kada su mu u Bg obećavali položaj.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Državo da te vidimo koliko si jaka?

Rale
Gost
Rale

Ka komarac u koljeno. Hahahaha

Region
Gost
Region

Misliš da se u tome gleda da li je beka država jaka. Patametri su plate i sigurnost

Czv
Gost
Czv

Svaka ti cast Bozovicu,ta himna ne postoji,ta drzava ne postoji pih,gadi mi se .Boze pravde ponos

Fahro
Gost
Fahro

Postoji drzava druze i te kako.A vi kako razmisljate i kako cinite tako vam i bog pomaze.Tacno,eto i ja ustajem na toj himni “ boze pravde” jer znam sigurno da ima te pravde,a dokaz ste vi sami.Sve ste manji i nebitniji a u evropi nemozes jednu zemlju pomenuti sa kojom vi imate normalne odnose…vise ste za zaljenje nego ijedna zemlja… Više »

Roko
Gost
Roko

Preko Jabuke za Srbiju. Sretan vam put.

Niksic
Gost
Niksic

Jeste Boze pravde dje je tekst uzet I Hrvatske himne

Mima
Gost
Mima

Czv, aj ti na Kosovo. Ono postoji i ne gadi ti se. Ali nije vaše.

one gorke suze
Gost
one gorke suze

@ Czv … ta drzava koja “ne postoji” je clanica NATO, njen predsjednik je prije 10-ak dana docekan u Parizu na najvisem DRŽAVNOM nivou.
Himna te drzave intonira se i slusa sirom svijeta…
A tebi je najbolje da odes na “srBsko Kosovo ili Adu CIGANliju…
Tebi se gadi, tom pustom faktoru …

Gagi
Gost
Gagi

A sto je tu “sporno”Bozovic je cetnik i on se sa time “ponosi”,samo DO KADA pitanje je dana,pa kad nesto “krene”po zlu,e onda ce se “surgum”na Drzavu koju ne postuje niti ptiznaje.Bozovicu,NIJESI SVEMOCAN,a i nijesi “ZASTICEN KAO BILELI BEDJED”.A ove dvije balege na slici,Vucic i Dodik,faforizuju takve kao sto je ovaj sitni cinovnik u Budvanskoj opstini.

Ozezi
Gost
Ozezi

Pih,pih

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Sloboda Vojvodini!

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Polako ,biće i to!
Beogradski pašaluk im je sudbina!

Region
Gost
Region

Ne samo njima

Kako kome
Gost
Kako kome

Nekome pašaluk a nekome 4 nahije.

Region
Gost
Region

90% Crnogorskih gradova je manje u sastavu Crne Gore od 100g, i to jedan broj se oružano duprostavljao “okupaciji” možda će tu logiku tvoju i oni koristiti kao princip

ND
Gost
ND

Zaboravljaš istoriju prije Oetrovića i Turaka,tu Vam je problem. Nađi neki drugi argument.

aok
Gost
aok

Je li vam sad jasno zašto vas niko na svijetu osim Bjelorusa i saboraca iz R. Šumske ne može očima viđet?

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Hi hi sta sta se koprcas bosnjo neko diro

Var
Gost
Var

Ono je Božović uradio u dilu ,Božović je biznismen..,ne radi on nepromišljene poteze

Aaaa
Gost
Aaaa

Naravno.
U dogovoru DF sa Djukanovićem i Vucicem…

Send this to a friend