Politika

Koji izazovi čekaju novu vlast

Nema ispisnice iz NATO-a i nema poništavanja priznanja Kosova, svakom građaninu Crne Gore poručuje lider koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović koji sa koalicijom oko Demokratskog fronta i Demokratama planira formiranje ekpertske vlade.

Iako su ove dvije stavke bile visoko na agendi politike koju je zastupao DF, i najviše zamjerane vlastima u Crnoj Gori, kako sada stvari stoje, neće biti mijenjane, uprkos očekivanjima velikog dijela birača partija koje će formirati buduću Vladu.

Prosrpskom biračkom tijelu koje je ove izbore doživjelo kao svoju pobjedu, očigledno je da neće biti ispunjene dva identitetski važna pitanja, pa ostaje da se vidi da kakav stav će o tome zauzeti Mitropolija crnogorsko primorska, posebno ako se ima u vidu da je mitropolit Amfilohije u izjavi 2014. godine za rusku informativnu agenciju Regnum rekao: “NATO sada radi ono što su u odnosu na KiM radili Hitler i Musolini. U njihovo vrijeme Kosovo je postalo dio “Velike Albanije”. Sjeverni dio je bio u okupiranoj Srbiji, ali ipak Srbiji. Ali NATO je gori od Musolinija i Hitlera, jer su Srbima oduzeli sjeverno Kosovo nasiljem i zločinima. Zato NATO sada nije odbrambeni savez, već je nacional-fašistički pakt koji nastavlja djelo Hitlera i Musolinija”.

Na protestima povodom priznanja Kosova 2008. godine, mitropolit je istakao “To je najsramnija izdaja Crne Gore”.

Nova realnost postavila je mitropolita Amfilohija visoko na političkoj ljestvici u Crnoj Gori, a pobjednici izbora u održanih u nedjelju, prvo su otišli da mu se poklone i ruku poljube. Da li će mitropolit Amfilohije pristati da tako olako, zarad formiranja ekspertske vlade, koju je on doveo do te mogućnosti, pređe preko svojih stavova, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Ako je suditi na osnovu ova dva primjera, pitanje je i da li će biti ispunjeno obećanje o ukidanju Zakona o slobodi vjeroispovijesti, što se ovom dijelu biračkog tijela takođe plasiralo tokom predizborne kampanje.

Buduća vlast se još uvijek nije obratila ni majkama sa troje i više djece, čije su zahtjeve podržavali i institucionalno i na ulicama Podgorice. Da li će ispuniti obećanje i vratiti zakon sada kada imaju veću u parlamentu, još uvijek nije poznato.

Osim obećanja o Crnoj Gori kao Švajcarskoj, buduća vladajuća garnitura nije ponudlila jasan ekonomski program na osnovu koga će postići taj cilj i u kom roku. Neizvjestan je i nastavak projekata kao što je izgradnja auto-puta Bar -Boljare, a crnogorsku javnost posebno ineteresuje na koji način će valorizovati državne resurse, a da to ne bude nastavak ekonomske politike koju su vodile vlade Crne Gore svih ovih godina.

Jedno je, međutim, defintivno sigurno. Bivša opozicija će morati da zaboravi na relaksirano svođenje politike na kritike u parlamentu i medijima, i prebacivanje krivice na druge. Moraće da nauče da donose odluke i da za njih preuzmu odgovornost.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seljanovo
Gost
Seljanovo

U pamet ste crnogorci

Svijest
Gost
Svijest

Splačine,svi do jednog!

Svijest
Gost
Svijest

Pitanje Kosova na moratorijumu ka’ krediti u doba korone.Dobro im mi nabavismo dovoljno respiratora,pršću,pršću virusi

Svijest
Gost
Svijest

Pitanje Kosova na moratorijumu ka’ krediti u doba korone.Dobro im mi nabavismo dovoljno respiratora,pršću,pršću virusi🤣

Svijest
Gost
Svijest

Pitanje Kosova na moratorijumu ka’ krediti u doba korone..Dobro im mi nabavismo dovoljno respiratora,pršću,pršću virusi

Svijest
Gost
Svijest

Obmanuli svoje pristalice, nista ne smiju ispuniti,legli na šape pred Dritanom.samo da se ustoliče.ništa.ni crkve,trobojki kosova,Dritan drži slovo.Ništa robe!

Svijest
Gost
Svijest

Objasnite narodu zasto ne ispunjavate ideje zbog kojih su vas izglasale vase pristalice? Obmanuli ste narod! Sad je nebitna spc,srbija,kosovo.Sram vas bilo preletači,Dritan vas ukrotio!

SPASOJE DAKIĆ
Gost
SPASOJE DAKIĆ

I u cemu je tu problem

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

E sad svi u glas “”” zatvaraj “”” Vracamo se unazad dragi moji UNAZAD !!!!!!!!! Poljoprivreda stocarstvo more sume I doline zasto nam sluze Nema selfija vise .Ima da se kopa sadi lovi riba I ulaze u hranu ..A fabrike prepraviti da se pomogne stocarstvu I poljoprivredi I domaci proizvodi da krenu .. VODE NAS NAZAD DA BI KRENULI NAPRIJED… Više »

Svijest
Gost
Svijest

Objasnite narodu zasto se pognuli glavu pred Dritanom?Jesu li vas zato glasali? Gdje su trobojke? No no no,sad okrećete priču.Obmanuli ste srpski narod.

SPASOJE DAKIĆ
Gost
SPASOJE DAKIĆ

Hehehe … ako smo pomalo naivni , nismo glupi ! Prvo vlada koja yreba da se formira a onda sve posle toga !!!

Svijest
Gost
Svijest

Srbi,izdali su vas vaši.Nista necete dobiti za sta ste se borili.Ovi vasi pognuli glavu pred Dritanom,dok vi pjevate oj Kosovo Kosovo..Obmanjeni ste.Vise postujem i vase dosljedne stavove ,nego partije koje to propagiraju a djelima govore da su preletači!Katastrofa!

Svijest
Gost
Svijest

Pukoste za srpskim svetinjama a sad vam Dritan kroji kapu.Kosovo???no no no.Srbija? no no no! NARODE,izdale su vas vase partije,Više poštujem dosljednog Srbina nego kukavice i preletače! A to su ovi vaši! Ne smiju se od Dritana prekrstit!

Svijest
Gost
Svijest

Srbi,kako Dritan kaže,a vi pobjedili…izdale su vase partije vase ideale.Od Dritana ni glas im.se ne čuje

Svijest
Gost
Svijest

Slavite srbi Dritana🤣🤣🤣🤣 vaše parije su vas kao narod načelno izdali

Svijest
Gost
Svijest

Kako su prevarili Srbe🤣🤣🤣🤣🤣 Dritan vam kroji kapu,ahahhahahaha,izdali su vas ahahaha.djeste trobojkasi ? Sad MORAJU experte,Drićo naredio

Deni
Gost
Deni

Krivokapic je u najgorem polozaju. Nista od odustajanja od EU i povlacenja priznanja Kosova.

Lola
Gost
Lola

Jutro je pametnije od veceri. Smirimo strasti i uzburkane duhove proslosti. Duhovi proslosti nikome ne trebaju. Sto se tice Mandica i Medojevica, tesko vladi u kojoj se oni budu pitali i ako se budu pitali, ako do toga uopste i dodje. Ti ljudi bi morali mnogo da porade na manirima prvenstveno i izrazavanju, a o njihovom vidjenju svijeta i politike… Više »

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Sto god da je ceka i kakva god da bude nova vlast, za demokratizaciju crnogorskog drustva poraz dps je veoma dobrodosao i ljekovit !

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ljudi,oni koji su iglasali ove komičare,a i mi ostali,ako ovi dođu do vlasti,proklinjaćemo svi zajedno majčino mlijeko,ovo nije švajcarska nego još uvjek u mozgovima mnogih plemensko društvo!?Dps je do evrope,kakvi god dasu najrealnije riješenje.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

hocu li morati ove gledati 4 godine…užas

Vase ime
Gost
Vase ime

Moratorijum na nesuglasice. 🙁 Odlaganje znaci…..

Sport
Gost
Sport

Vracamo se na vlast za 3 do 6 mjeseci nikad jaci ipak je ovo nesposobna koalicija.

Sogo M
Gost
Sogo M

Malo morgen !

Marko
Gost
Marko

Kako smo danas svi mirni. Evropa stavila tačku, a i SDP, da se može još jednom protiv narodne volje. Crnogorci, pred nama je veliki rad da poharanu domovinu, što prije dovedemo do EU.

Svijest
Gost
Svijest

Profesore,kako ces na ispovjed,kukala…aleluja

Cudo nevidjeno
Gost
Cudo nevidjeno

Profesor je intelektualac .Veoma poznat u svijetu .Postuje svaciju vjeru a naravno najvise svoju .Ljudska velicina sa petoro djece intelektualaca I divnom suprugom .Hoces jos ……svoj prihod od prevoza godinama daje djetetu najtezeg imovinskog stanja , znaci ne stavlja sebi nit daje svojoj djeci .To govori da nije NE ZASIT da nije korumpiran I td .Hoces jos …….pomoli se Sv… Više »

Svijest
Gost
Svijest

Kad ce konkurs za experte? Da pomožemo,greote….

Svijest
Gost
Svijest

Kad ces konkurs za experte,da pomognemo,greote

Svijest
Gost
Svijest

Greote….

ivankat🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Gost
ivankat🇺🇸🇺🇸🇺🇸

Necemo dozvoli priblizavanje Crne Gore evro-azijskoj uniji Rusiji i Beogradu.Vrlo brzo cemo naci rjesenje u brojkama.

dejo
Gost
dejo

prvi zadatak porijeklo imovine kumova i clanova rukovodstva dps sve sto nije legalno oduzeti i u zatvor za bilo kakve malverzacije samo cekajte kad klupko pocne da se odmotova bice puni avioni za majami ko stigne da kupi kartu u jednom pravcu a ona sirotinj od juce sto na cetinje urlice prosice ljeba

objektivnost
Gost
objektivnost

Malo li ste vi urlikali sve ove godine pa vas niko nije ostavio bez hleba… Fino smo videli u ovih par meseci kroz razne peticije koja sva mesta drze vase pristalice i koliko je vasa prica o ugrozenosti prazna…. A od tog zakona nema nista jer ce ti pola nove vlasti da se nadje u cudu jer je ucestvovalo u… Više »

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Dje sebe vidis , objasni nam malo .

Njegoš
Gost
Njegoš

Znači prvo daka Davidović, di kej, risto, carević,…

miki
Gost
miki

Nego ocete li sad izglasati nadoknadu za majke sa 3 djece ??? Posto ste se bunili kad je vlada to ukinuo ?

Raki
Gost
Raki

Nema nadoknadi za majke…realnije je da se uvece primanje djecijeg dodatka za svako dijete u cg po50€

Njegoš
Gost
Njegoš

Valjda za sve majke, ili majka sa 1 đetetom nije majka??

Mne Mne
Gost
Mne Mne

Bas me zanima kako ce to proc sve

Njegoš
Gost
Njegoš

Kako, isto kao i do sad, preko Albanije za Krf, avionom sa pokradenim CG zlatom iz NK za London, traktorima za Beograd, hladnjačama sa Kosova, kako drugačije, istorija je najbolji pokazatelj.

mrkela
Gost
mrkela

Tri lukava podla zla !

Torkemada
Gost
Torkemada

Dritan je već posle dva dana zatvorio sebi vrata u Sarajevu, gradu u kojem je završio fakultet, magistrirao i doktorirao.Isto je u slučaju Hrvatske,Kosova i Albanije. Jedino će ga sa oduševljenjem primiti u Beogradu, posebno nakon pohvala Matije Jednostavno,lik je već završio svoju političku karijeru.

Papiric
Gost
Papiric

A polako analiticaru

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Dritan ce da otvori vrata Crnoj Gori ka Evropi. Sto se tice Srbije, BiH, Albanije, oni se jos nisu oslobodili i oni ne znaju sta je demokratija. U navedenim drzavama se samo kalkulise, mafija vlada, i naravno podjele kad god im se ljuja stolica. Mi imamo priliku da izadjemo iz toga ako sada to ne uradimo pitanje je kada cemo!… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

I u beograd brzo nema kud, čim završe što su naumili.

Yolo
Gost
Yolo

Nece ni tamo, jer ce da im pukne ova vlada. Sto mislis na koga ce prstom da upere, naravno na njega, nece valjda Medo da prica srbi su krivi. On ne kapira sa kim se ufatio u kolo. Ja vjerujem u casne namjere Abazovica i Becica, ali to je nemoguce, u ovakvom drustvu. Ovo drustvo je vjekovima ovakvo kakvo je… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

dritan je nebitan lik, kao i ova dvojica.

vasojevic
Gost
vasojevic

On je sebe i svoju porodicu obezbijedio u BG.

Vojin
Gost
Vojin

Konačno i CDM priznaje novu vlast!

Njegoš
Gost
Njegoš

Još nema nove vlasti, ima mogućnost da bude.

D B:per banke
Gost
D B:per banke

U luku bar su mi ukrali akcije a u izbor bar imam nekih 182 000 akcija prodajem ih milion eura ili gazda da mi da dva lokala od 100 kv u centar.

Srbin
Gost
Srbin

Vecini komentatora smetamo mi Srbi sto smo zivi. I sto cete sa nama? Sto je predlog? Da nam se oduzme pravo glasanja?

Njegoš
Gost
Njegoš

Nema srbovanja u CG, to možete u beogradski pašaluk. U CG ima da ljubite Crnogorsku zastavu, pjevate stojeći Crnogorsku himnu, poštujete ustav i zakone države Crna Gora, možete ako hoćete u Crnogorske svetinje ili te dvije tri crkve koje pripadaju srpskoj crkvi, … znači sve kako se ponašate u USA, HR, D, GB, GR, rusiji ili Japanu, Italiji ili Kini,… Više »

raekwon
Gost
raekwon

Sve je na svom mjestu

Nina
Gost
Nina

Ja znam da ce se oni drzati datih obecanja.Ja znam da su posteni i da ce za pocetak vratiti plate koje su primali a nisu odlazili na posao,i ja znam da ce vratiti nadoknade majkama .Ja to znam,jer su ovo oni ljudi sto ne lazu nikada.Ko se nije skrio magarac bio.

Njegoš
Gost
Njegoš

srbi i istina ne idu zajedno. Carević otuđio preko 500.000m2 državnog zemljišta i posjekao na tom području ko zna koliko čempresa, a sagradio nelegalno ko zna koliko kvadrata , a ova tri “poštenja” ga postavili za predsjednika grada Budve 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Deni
Gost
Deni

Treba prvo cekati da prodje euforija I da bivsa opozicija kreira vladu. Postici sporazum izmedju 19 partija je apsolutno nemoguce.

Bukovica
Gost
Bukovica

A kako će je formirat ovaj bogoslov od Krivokapića koji je izbornu trku proveo trčeći izmedju crkvi i grobalja. Pa on i sad samo drži tri prsta sastavljena desne ruke. Ljudi on je pasao već u duhovnu sferu što je i Potvrdio. Da ga postavimo za vladiku jer je izjavio da je 100 posto Crnogorac. Biće bolji o Amfilohija.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

I ja sam Crnogorac I krstio djecu u Crkvu
Postujem svaciju vjeru I sto ..Sad si TI veci Crnogorac a ja nijesam
Ajd polagano .Setaj

Podgorica
Gost
Podgorica

Dps je najozbiljnija politička partija, ali sada se mora pričati iz situacije poslije izbora a ne prije izbora.
Narod je glasao ne možemo te ljude zvati izdajica a, koga su izdali. Ukinite im pravo glasa brate ako ne mogu da ga koriste.
Dps će sigurno biti dio vlasti na sledećim izborima.
Ti je ozbiljna partija, najozbiljnija

Njegoš
Gost
Njegoš

Kako da ih zovemo, domobrani??

Papiric
Gost
Papiric

Neminovno je smijenit vlast kad tad, pojavice se neka nova libelarna partija, ne sjekirajte se imacemo jos crnogoraca za zaokruzit

tamanmi
Gost
tamanmi

repertoar je presirok kako ih mozemo nazvati…..

D B:per banke
Gost
D B:per banke

Moram vam reći jednu stvar da fudbaleri imaju avanture sa najljepsim devojkama u italiju za druge zemlje ne znam.

1990
Gost
1990

E kake to veze ima sa slabim rodom secerne trske u Dominkanskoj republici

Komsija KoP
Gost
Komsija KoP

Posaljite sve redom u zatvor pa da je medju njima I ovaj sto me napravi
Cuvajte se vitezovi ..Krecete U borbu opasnih deckih 🙄

Njegoš
Gost
Njegoš

Znači pro od sebe da pođu.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

AKO treba I od mene
🤗🤗🤗🤗🤗

D B:per banke
Gost
D B:per banke

Ja bih državne resurse dao radnicima kao akcije kao što je mislim uradio nekad izbor bar i dosta su vrijedele nekad.

Cheese
Gost
Cheese

Taj famozni zakon o porijeklu imovine je nesto sto plasi mnoge ljude u Crnoj Gori.

Njegoš
Gost
Njegoš

Poslala tetka iz Kanade 😂😂😂😂😂😂😂

CTCT
Gost
CTCT

Prije svih Daku Davidovica, njihovog finansijera. Da vidimo hoce li ispitati tu imovinu 😉

vjecna da je
Gost
vjecna da je

do sledeceg ljeta su mrtvi ako opste formiraju vladu …..onda pocinje atak i pritisci na sve crnogorsko …..zamislite srbina u vojci koja treba da bavi tekovine natoa ili da ide na ksoov u mirovnu misju ….zamislite srbina u skolstvu akdemiji nauka ili poozrist u ….opec cemo slusati lazni srpsku istoriju sto ce biti sa crnogorskim jezikom o crkvi i da… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

Dovoljan je primjer srba fudbalera 😂😂😂😂😂

objektivnost
Gost
objektivnost

Ne moras da zamisljas jer kao sto smo videli u zadnjih par meseci vec ih je dosta na bitnim mestima, tako da njihova sarena laza o antisrpstvu i nekakvoj diskriminaciji pada u vodu… Ali njima je ne biti Srbin antisrpstvo… To je vec histerija popova i ovih ljubitelja 90ih koju su uspeli prodati narodu… Nismo mi vas bacili niz vodu… Više »

Sara 🇲🇪
Gost
Sara 🇲🇪

Ljudi da li je moguće da postoji mogućnost da našu nezavisnu državu vode ljudi kojima se stranka zasniva isključivo na simbolima, zastavama, obilježjima tuđe države?
Ljudima koji našu državu ne mogu da smisle, i da mogu za dan bi je izbrisali kao da nikad nije postojala!

Nord's Supermen
Gost
Nord's Supermen

Saro ,u pravu si ,ali smo mi to ispuštili rukama ,takoreći ,obnovismo državu 2006,ali je nečijom nebrigom i uobraženim stavom -da nam ne može niko ništa -izgubismo ko na karte -katastrofa. Zaboraviše naši vođe ,da se izbori ne dobijaju 20 ,dana ,pred izbore ,nego da mora da postoji kontinuitet i da se paze svoji glasači

Leart
Gost
Leart

Ako mandic bude ministar ne ocekujem da ce to narod prihvatit

PgCg
Gost
PgCg

Ko da ce neko narod pitati, kad ih instaliraju popovi po zaslugama, a Mandic je zasluzan kao malo ko.

Žarko
Gost
Žarko

Pitaće te neko baljo

Komita
Gost
Komita

Necemo bjelasi da nam vode drzavu,vas 3 ste donekle i dobri kakvi su vam poslanici

Žarko
Gost
Žarko

Oćete, Oćete, kao mali đaci

Liberal
Gost
Liberal

Ogradiste se vi od kompletnog crnogorskog naroda izdajnici,ajte na cetinje kad su vam puna usta tako crnogorstva

marius
Gost
marius

Dok god bijes i mrznja prema neistomisljenicima , iz vas govori , srece nema. To je jedan izazov, a drugi se zove DF. Mislite da ce te ih tek tako sklonit.

marius
Gost
marius

” sijes”

Sportista
Gost
Sportista

A đe nestade još uvijek aktuelni premijer? Ni slike ni tona….

Nenad
Gost
Nenad

Sinoć kao da sam gledao reklamni spot dečijeg pozorišta. Prodaće dva automobila i ispuniti politički program svojih partija.
Oni ne znaju kako funkcioniše država a na vrhu države Pop i profesor i dva mlada čovjeka koji još nijesu zasnovali radni odnos.
Blago nama sa njima. Nekoliko dana i novi izbori.

Micko CG
Gost
Micko CG

Ti mora da si neki uspjesan biznismen,malo nepismen,ali nema veze.Blago nama postenima s njima i ja kazem…

Marko
Gost
Marko

A trebaju nam ovi iskusni sto su sve pokrali. Ne pravite se ludi kada svi znate da su nagrdili Crnu Goru. Milijarde imaju skupa.

Yolo
Gost
Yolo

@Marko Posto cesto vidim da se pominju MILIJARDE po drustvenim mrezama. Je li ti jasno sto je milijarda, koliko ima nula milijarda. I je li ti jasno da neko ko ima milijardu sigurno 30 godina ne mlati price po televiziji nego ide i uziva po svijetu. Nidje veze prica, ne znate ni brojeve a znate ko je sto pokrao

Vojin
Gost
Vojin

Zaboravio si na lijepe i mlade koliko su imali staža prije 30 godina

Mugambe
Gost
Mugambe

Ko kupi Konik i Brlju dobija izbore

Radile su dobre pare – al neka, tako je vazda bilo

Losmi
Gost
Losmi

Oni ako uspiju da se dogovore dobro ce biti ,mislim da ce oko funkcija i fotelja lom da bude ko ce dje ,ima da puca na sve strane .

Pih
Gost
Pih

Vec puca. Neko je stvarno mislio da se bore za nesto drugo osim za svoje i popovske pare. E naivni narode 🤣

Dinno
Gost
Dinno

Iako Milo nema većinu od 41 poslanika u Skupštini, njegova politika, za određena pitanja i to ona najvažnija, sada ima mnogo veću podršku nego u vrijeme većine DPS-a. Prema najavama nove većine, oni su saglasni da preuzimaju sve međunarodne obaveze. To znači, da bi ukoliko bi se glasalo za ostanak CG u NATO, ta većina bila bi najmanje 55 poslanika… Više »

Његош
Gost
Његош

Ништа ти не брини Монтенегрину😉све ће бити полако дотјерано и стеђено…само чагано и стрпљиво

Dinno
Gost
Dinno

Onda će tvoji puleni biti lažovi. Ništa novo.

MijoN
Gost
MijoN

Čeka ih obračun sa nacionalistima, a odmah potom sa kriminalom i korupcijom, i nemojte da mi blokirate komentar, jer ne vidim razlog zbog kojeg to radite. Juče sam napisao, a to misli 90% crne gore, da bi nova vlada trebalo da provjeri: “Odakle ti pare za zgradu, odakle ti auto od 50.000 eura, zašto je ovaj dobio tender, kako je… Više »

Andjela
Gost
Andjela

Dritane ti imas 4 mandata, zvucis kao da imas 40! Mnogo si politio prema gnijezdu orlusina !

CTCT
Gost
CTCT

Hahahhaa, sinoc je bio presladak. A sve gleda sebe na ekranu, misli da je osvojio makar 60%. Jos je on zelen, vidi se 😁

krsto
Gost
krsto

ovo ce biti ponosna vlast za sve nas

đeneral Draža
Gost
đeneral Draža

Tako je!

Nera
Gost
Nera

Najveći izazov nove vlasti je da dovede URA-u ispod cenzusa do sledećih izbora i onda da ispune obećanja svojim glasačima.Pokazalo se u Budvi da im je dovljna samo jedna godina da dupliraju broj mandata i da od jednog malog grada naprave malu Srbiju.

Krsto
Gost
Krsto

Prosrpske partije u CG, od 45% na referendumu pale na 33%. Kakva pobjeda? Kakvo povlacenje priznanja? Kakav izlazak iz NATO? Umijete li vi ljudi da sabirate?

Dule
Gost
Dule

Realno,imaju sa Demokratama 45,%.

Krsto
Gost
Krsto

Ne slazem se, Dule. U Demokratama ako ima 2% jos, to im je sto im je. Ali svakako, kada vidis od koga nam vlast zavisi, gubitnici su Srbi i Crnogorci, sa zajedno osvojenih 68% glasova. Nego niko nam nije kriv sto su nam politicari takvi kakvi su.

Njegoš
Gost
Njegoš

Đe računaš to bečića?

objektivnost
Gost
objektivnost

Pa ne njega licno ali dosta njegovih glasaca…

Nkkkk
Gost
Nkkkk

Jos nije kraj dok god se ne bude po ulicama vijorila iskljucivo samo crnogorska zastava! E onda cemo vas pustiti da vidimo sta znate!

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Niko ti ne brani i možeš slobodno kad god ideš na kafu nosi zastavu

Nkkkk
Gost
Nkkkk

Ti sto viris iza coska, mogao bi na kruzni odmah! Znas dje!

Joveta
Gost
Joveta

Gledajuci rezultate izbora moze se vidjeti da je vecina ljudi glasala za novu vlast zbog crkve a ne zbog korupcije i kriminala!Kako je i samo slavlje pristalica nove vlasti proteklo sa zastavama druge drzave neko ko nije upucen pomislio bi da je bio u pitanju referendum o drzavnom uredjenju.Kako da opozicija vodi ovu drzavu a ne zele je,ne razumijem,,Ura ce… Više »

Radius
Gost
Radius

Očigledno nisi bio na ulicu ili samo čitaš postale koji samo slikaju kada naiđe “sporna” zastava.
Tolko je bilo Državnih Crnohorskih mislio sam da je 21.maj

objektivnost
Gost
objektivnost

Slaga i ne trepnu…. Svaka cast

Marko
Gost
Marko

To nikada nece biti, sto je i dobro za jednu gradjansku i multikulturolosku drzavu, bice tu jos i albanske, srpske i hrvatske zastave, i dobro je sto je tako a i realnost je da imamo nacionalnih manjina koji imaju pravo da nose i svoje zastave, pod pokrovom crnogorske naravno.

Nkkkk
Gost
Nkkkk

O cemu pricas! Tacno se zna i regulisano je zakonom gdje i kada manjine nose zastavu! Drzavna je jedna jedina! Procitaj zakon, obrazuj se, narod nam je u zabludi!

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Odlicno, samo jedna deklaracija koja je obavezujuca za sve i koja se ne moze promijeniti bez 2/3 u parlamentu, CG nezavisna, himna, zastava, jezik, NATO….bas ovakvo kakvo jeste, sve ova za nas predstavlja simbol slobode, koju smo izborili poslije 100 godina…..moderan zakon o vjerskim zajednicama, objekti drzavi(narodu, svima podjednako), pravo koriscenja vjerske zajednice koje su i do sada koristile(evo sada… Više »

Nkkkk
Gost
Nkkkk

Za vjerske objekte grijesis. Hocemo za sebe crnogoske , a ne srpske! Sve ostalo, ok!

Vesna
Gost
Vesna

Što je prazna kasa dje su pare ko će da odgovara za to

Njegoš
Gost
Njegoš

Vlast. Paraziti dritan i aleksa & Co koji su uzimali iz kase svakog mjeseca a nijesu ništa doprinosili.

Bokelj
Gost
Bokelj

Njegos botino od sad ces morati da botujes za dzabe, jer nece biti parizera

Milić
Gost
Milić

bolje i ovi tvoji da nijesu dolazili koliko su samo štete napravili da se ne možemo oporaviti godinama

jovana
Gost
jovana

tesko odrzivo.kratkog daha.

Bokelj
Gost
Bokelj

Sanjaj. Svakako sljedece izbore DPS 10 %

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Ocima ne mogu da vidim i cujem ovakve ljude koji bi zatrli sve crngoroskom da mogu, jos su sad dosli u poziciju da vode nasu vlast

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Mislim da je besprizorno da ljudi koji su protiv nezavisne i suverene Crne Gore, ne mogu niti smiju da vode nasu zemlju

Slobo
Gost
Slobo

Ovi ljudi ne mogu da predstavljaju Crnu Goru nigdje, jer je nemaju nista crngorsko u sebi

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne lupaj

Ivanka
Gost
Ivanka

Katastrofa da ce ovakvi ljudi da vode Crnu Goru, teško nama sa njima

Teona
Gost
Teona

Sluge tudje trzave koje rade peotiv interese nase Crne Gore

Atos
Gost
Atos

Ne sluge svega i svakoga idu na odmor,, sada dolaze novi

Marko76
Gost
Marko76

Pred njima je jedini izazov da ispostuju i postupaju po naredjenjima iz Beograda i Moskve

Sport
Gost
Sport

Amfi je najvise profitirao, u sr. Crkva placa porez ovaj nece nikom ni eura. Jedini dobitnik a svi smo ostali na muku i vraceni jedan vijek pogledajte bukinge sve otkazano i sad i za ubuduce

Mire
Gost
Mire

I treba kad smo ovakvi !!

Sport
Gost
Sport

Ponekad je promjena dobra ako znaci na bolje ali sad samo tonemo svi do dna ovi novi nemogu neznaju i nisu sposobni da vode ni opstinu kamoli drzavu. Trazili ste gledajte.

Raki
Gost
Raki

Ne treba vracati naknade majkama nego uvesti djeciji fodatak za svako dijeta po 50€ mjesecno

Da se pitam
Gost
Da se pitam

Djeciji dodatak I majkama penzije koje je dps ministrica Kovacevic uvela pa ponistio isti taj dps

Njegoš
Gost
Njegoš

Znači ti bi opet ono što je DPS radio?

Milić
Gost
Milić

Ura na sljedeće izbore će duplirati broj glasova…Sinoć u emisiji Načisto ,nema te normalne osobe koja se ne bi složila sa iznijetim tokom razgovora u istoj od njih trojice ucesnika…to je bila milina gledati i konačno se vidi Sunce za našu najbolju CG

Njegoš
Gost
Njegoš

URA kao saradnik okupatora i četnika, neće ni dočekati sljedeće izbore, zdravo ti bio.

Gigi
Gost
Gigi

Emisija nacisto je na televiziji koja je osnovala URU. Toliko o demokratiji i nezavisnim medijima.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vjerovatno ce i Misko,Zeljko i Zarko utrostruciti kapital.To je cijena ulaskaURE u vladu sa srbaljima I Ristom.Da li je u pitanju neki telekom u Srbiji.

freeMNE
Gost
freeMNE

Prijatelju,emisija je bila labudovo jezero,a stvarnost si mogao da vidiš neku noć.Vojvoda,Pipun i ostala momčadija ne smiju da se pojave na Tv koliko su svjesni da traju isto koliko i aktuelni režim i niko ih ne voli.Prvo što će se desiti je nesuglasice i razdor u samoj URI,jer četnik mjenja dlaku ali ne i ćud.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sve je bilo idealno, ali da li je realno i ostvarivo. DF prihvata sve ali ce i uciniti sve da srusi URU i da na vanrednim izborima slicno kao u Budvi uzme vlast bez Crnogoraca, jer je sada status DF kao fikus ako ne dobiju MUP I DB

maximus
Gost
maximus

Gospodar Srbije Vučić, bivši veliko Srbin, prosvetljen mudrošću u Vašingtonu, priznaje nezavisno Kosovo! A veliko Srbi sa svetosavskom idejom vodiljom, i sa koalicionim partnerima Dritanom i Becicem, nece da povuku priznanje Kosova, već daju pečat nazavisnom Kosovo! Bravo Srbi, ceo svet vam se divi!

Milo
Gost
Milo

Ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa

kokolo
Gost
kokolo

срам их било ,да им треба 5 дана да ријеше све брлјотине дпс-а

eu kolonija
Gost
eu kolonija

prvo treba “patrijote” da vrate oteto od naroda a otimalo se I po nekoliko stotina miliona godišnje I odmah popuniti rupe. otvoriti se za turizam I privući umjesto 400 hiljada za početak barem 1 milion turista iz srbije. sa srbijom potpisati strateški sporazum o saradnji I unaprijediti finansijsko poslovne tokove itd.

Njegoš
Gost
Njegoš

Znači što su oteli od 1918. da vrate, nego što!!!

Krle
Gost
Krle

Neće to tako ići .Ovo je dogovoreni posao sa Zapadom.Vidiš da sami kažu da neke stvari ne smiju da diraju.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

I obavezno svi koji su POREKLOM iz CG da glasaju ovdje.Eto Crna Gora posta Ravna.Ali nisu racunali da ima jos Crnogoraca kome nije sve u takulinu kao ovim nesojima vlasnicima URE

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Pitajte Zeljka i Miska ko Im je trazio I za koga su vjestacki i lazno obaljivali cijene dionica pojedinih preduzeca pi novinama.Radili su takodje Sto ih nekog nazove i kaze da pisu to i to preduzece je kolapsoralo ne vrijedi nista dionice dodji u vrednosti toalet papira I onda nalogodavac usluge kupi dionice i preduzece za nista a ovi su… Više »

freeMNE
Gost
freeMNE

Srbine,najveći spoljnotrgovinski partner CG je Srbija već odavno,ako nisi znao i to bez vašeg srbovanja,u pitanju su čiste interesne sfere kao i sa svima

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Oce li se dritan saginati amfilohiju ,da ljubi ruku ?? Pitam za komsiju ???

mrkela
Gost
mrkela

Crnogoraca u vladi mora biti 45 % . Abazović može u vladu preko srpske kvote 28 % . Nema vam dogovora na zlo crnogorsko !

Srdjan
Gost
Srdjan

Koliko je Srba bilo u vladi proteklih godina? Ali ova vlast nije kao DPS, treba da bude srazmjerno popisu zastupljenost svih naroda jednako.

Balsa pg
Gost
Balsa pg

Zivjela nam slobodna crna gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Njegoš
Gost
Njegoš

Evo od izbora svi vidimo tu slobodu, naročito nesrbi.

Marko
Gost
Marko

jos su tvoji na vlast pa je zato i nema, jer jos uvijek sve rade da bi optuzili buducu vlast za nemire i govorili kako su bili u pravu. Kad se formira nova vlast vidjeces i ti koliko ce biti manje tenzija. Sve najbolje!

Mrgud
Gost
Mrgud

Ako zamjenite tajkune drugim tajkunima bolje ništa i ne počinjite.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

U Dps ima mnogo poštenih ljudi koji nisu mogli doći do izražaja od fukara, koji po pravili sada prvi bježe. Ovo za te lopove i fuksre nije dobro, ali jeste za Dps i CG. Sada će se videti ko je od njih volio CG a ko fotelje i kavijar. Pravi iz Dps-a se ne nerviraju zbog promjena. Odnosno oni su… Više »

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Tako je, istina ziva. Realno nek predju u URU bolje ce bit.

Njegoš
Gost
Njegoš

Valjda se mijenja boljim, a ne grđim. Da je bila neophodna, jeste, ali ne ova.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Mi zamjeni smo komuniste sa ovima, toliko o tome.
Makli smo onu Vladu đe je svaka fabrika radila, đe su plate bile po 1.500 maraka, sa ovima smo ih zamjenili.
jer su pojeli jedno jagnje na Žabljak

Njegoš
Gost
Njegoš

Sa ovima nijesmo, ovi su izabrani na izbore 2016.te, a za to pitaj miloševića i bulatovića.

Jasno je nama
Gost
Jasno je nama

Da li ćete ispuniti obećanje i dati penziju ženama sa 3 i više djece, da li će sveštena lica ući u Upravne odbore i Savjete Televizije,
Pobjede, Muzeja, Pozorista, Ubiverziteta. Da li će Crkva pojahati Državu gospidine Abazovicu,vidimo video gdje je Amfilohije
već izabrao Direktoricu Narodnog muzeja koja ce mu vratiti Filermosu. Ako laže koza ne laže rog

mrkela
Gost
mrkela

Pošto je ovo vlast milionera prvo će mo da ispitamo Daku , Bata , Rakčevića , perovića da li su milijarde stekli zakonitu duguju li porez i td. Jer njima milijarde a narodu sloboda a ne veće penzije i plate neće moći !

dabo089
Gost
dabo089

Da je bio Milo najbolji na svijet predsjednik, vala je dosta 31 godina. A nece vala ni cetnici voditi zemlju.

Njegoš
Gost
Njegoš

Da ima bolji ne bi bio 20 godina na vlast, a evo ispostavlja se da još nema boljeg.

Segio
Gost
Segio

Nema četnika, komunista, ustaša… samo borba za fotelju i to se koristi u tu svrhu

mrkela
Gost
mrkela

Milo je otac države i otac se ne mijenja , promijeniti se može žena .

hans
Gost
hans

To kao Švajcarska može samo da se tumači kao podijeljena CG na bar tri kantona.To im je vjerovatno cilj ali neće moći.

mrkela
Gost
mrkela

Švajcarsku čine 70 % njemci . Država koja nema većinski narod 60 % obavezno uđe u rat . Milo je otac ove Države i trajaće koliko i on traje , zato su svi srbo četnici protiv njega . Otac se ne ” UBIJA ” jer je mnogo god. bio domaćin .

Filipini
Gost
Filipini

E takavu je Državu zamislio i napravio… i za to se menja, da se ne bi sjekirali do kad će on

Njegoš
Gost
Njegoš

Crnogorsko primorski, budimljansko nikšićki i mileševski kanton.

Sandra
Gost
Sandra

Žao mi je Dritane zbog mržnje prema Milu uništićeš CRNU GORO i prihvatio da budeš pod srpskom zastavom Drirane zbog jednog čovjeka ojde cila CRNA GORA

Zabjelo
Gost
Zabjelo

U Dps ima mnogo poštenih ljudi koji nisu mogli doći do izražaja od fukara, koji po pravili sada prvi bježe. Ovo za te lopove i fuksre nije dobro, ali jeste za Dps i CG. Sada će se videti ko je od njih volio CG a ko fotelje i kavijar. Oni pravi iz Dps-a se ne nerviraju zbog promjena. Odnosno oni… Više »

Ne daj se mačak
Gost
Ne daj se mačak

na drita reže i albanci, bošnjaci i suverenisti, a zbog ovih izjava i ovi njegovi iz bućkuriš koalicije

Ranak
Gost
Ranak

« Buckuris koalicija..» kako tacan naziv

Maestro
Gost
Maestro

Glavni cilj DF-a je da donesu zakon o dvojnom državljanstvu sa Srbijom. Onda bi mogli da dovedu, uz pomoć Vučića, 50 do 100 hiljada glasača na sledeće izbore, i možemo se pozdraviti sa državom. Ne smijemo im to dopustiti!

Klubaš
Gost
Klubaš

Dobro ,takve stvari su toliko vidljive i ne bi mogle proći ,to bi dovelo do sukoba.Uostalom,oni isti su pričali da o CG ne treba da odlučuje neko ko u njoj ne živi.

Boća
Gost
Boća

A uvođenje vjeronauke u škole,ispraće nam đeci mozak,svetosavljem.To je prvi cilj a drugi je ovo tvoje,što napisa,samo su brojevi mnogo veći .

WWG1WGA
Gost
WWG1WGA

Njima su prvi izazovi Medoje ic Mandic Pipun i njima lsicni, to prvo neka sklone da ih ne huskaju na spajanje sa “bratskom” Srbijom, izlazak iz NATo-a , Kosovo pitanje, i da postoji JEDNA 🇲🇪 zastava za sve nas u CG.

mario
Gost
mario

poz iz Hr. mi smi imali kao neku eskpertnu vladu, nije funkcioniralo, niti može. Isto je bila ta neka stručna ekipa koja je to htjela..to je držalo vodu na početku ali politika je “ku..a” i tu nema čistog obraza, tu moraju biti “igrači”, ti igrači su ih na kraju otkantali i našli drugu većinu..u svakom slučaju, želim ti sreću Crna… Više »

aristotel
Gost
aristotel

u pravu si.ali dritane pobjedi svoju sujetu ili ostani dovjeka zapamcen i obiljezen kao saucesnik unistenja …

Radius
Gost
Radius

Hvala na pozdravima.
Mi nismo imali ekspertski Vladu, ali nama ova regularna nije funkcionisala.
Da li ste imali takav slučaj

nikola
Gost
nikola

Zakon o slobodi vjeroispovijesti će biti sigurno ili izmijenjen ili ukinut. U tome su se složili svi lideri opozicije. Druga stvar, Krivokapić je mudar čovjek i zna da se spoljna politika ne mijenja preko noći. Zato će lagano da radi na prevođenju ljudi kod sebe u koaliciju i na tome da na popisu iduće godine bude 40 posto Srba i… Više »

Atos
Gost
Atos

Taj zakon treba samo nspraviti da bude isti za sve. Samo to je Crkva u tražila

Gagi
Gost
Gagi

I prodje tako mandat Nikola,naravno ako vas podrži “do juče po vašim pričama Šiptar Dritan”i evo preko noći “nemate boljih prijatelja i braće”od Šiptara. Nikola da malo mućneš tom glavom u kojoj je surutka,a ne mozak.

Njegoš
Gost
Njegoš

U srbijU nije više šiptar nego mnogo Albanac, samo on, ostali naravno da jesu, a i on dok im bude trebao.

Krle
Gost
Krle

Fino Siti to smislio.Ali polako,još nema vlade.Jesi li rekao plan Dritanu?Zar vaša priča nije da se vi pišete kao Crnogorci,samo pravoslavci,naslonjeni na kosovsku mit?

Lisboa
Gost
Lisboa

Srba treba da bude onoliko kolko se naroda bude tako osjrćalo.
A svaki Srbin u Crnoj Gori je Crnogorac, i sada i za vrijeme Njegoša.
Ali nije svaki Crnogorac i Srbin, jer se Crnogorcima mogu pisati i recimo Sirivi koji sada koji dođu u CG i ostanu recimo ti da žve.
Srbin je Pravoslavni Crnogorac

Dule
Gost
Dule

Ko se piše kao Srbin,neka ne govori više da je Crnogorac.Nw možeš nacionalno bti i jedno i drugo.Uostalom ,ove podjele će bojom se dovesti do potpune podjele uCG.Jedan dio Crnogoraca će ostati Crnogorci po jeziku i crkvi.I oni će biti ti koji će čuvati našu istoriju kulturu i tradiciju,a vaša deca neka uče o Kosovskom boju,Košarama i Novaku Đokoviću.Srećno.

Radius
Gost
Radius

To reci Njegošu. Ili bilo kome obrazovnom Crnogorci da recimo neko me da bude istovremeno Kstunjsninn i Crnogorac. Ili Bjelopavlić anin i Crnogorac.
Eto zi Njegoš pa čitaj, ili Kralj Nikola

A???
Gost
A???

Vlasz? Kakva vlast? Kakve ova dva sa slike imaju veze s tim?

Prč
Gost
Prč

E zamisli vladu koja svako malo treba kod amfilohija da ih miri i da im rece sto treba da rade.a vlada da se tuzaka amfilohiju,ovaj je uradio ovo a onaj ono a ja nisam htio.bruka

Warior
Gost
Warior

Nije to samo smijenit sadašnju vlast i gotovo.Treba formirat vladu koja će funkcionisat i bit bolja od ove.Ali mislim da je to nemoguće sa Medojevićem,Mandićem i Kneževićem.

rodjen prije 60
Gost
rodjen prije 60

Nista se senzacionalno sto se ekonomije nece desavati da nema diskriminacije gradjana kao sto je bio slucaj sa Srbima da nema korupcije I lopovluka, da se pistujemo izmedju sebe to je pravi put za sve buduce generacije

Njegoš
Gost
Njegoš

srbe niko nije prebijao pisao poruke mržnje, eno smo ih viđeli iz pisma sve doktori, profesori, advokati, srpsku crkvu imaju a Crnogorsku zabranili, .. o kojoj diskriminaciji srba govoriš?? Jedino nijesu smjeli da napadaju, rijetko, a sad evo svaki dan viđamo srpsku demokratiju na djelu, uz odobrenje glavnih im šefova!

mačor
Gost
mačor

CG pobjeđuje,Amfilohije ide u penziju.

Alina
Gost
Alina

Drzim palceve

Njegos
Gost
Njegos

Prvi izazov je da je sastave. A to ne ide nesto kako treba cini mi se. A gazda ne moze da im pomogne trenutno jer ga Ameri pritiskaju da potpise priznanje Kosova.

Festadjun
Gost
Festadjun

Dritan je bas naivan, a misli da je mudar, kako će ga preveslat front

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Finansijske probleme će Krivokapić lako riješiti kao što je obećao u kampanji. Izbačit će euro i štampaće para koliko treba.

timo
Gost
timo

jesmo li vec zaboravili hiper-inflaciju?

oooo
Gost
oooo

Pazi da ovi uz pomoc srbije i rusije nece sto pitat Abazovica i Becica. Tutnuce im koju paru da podignu ruku prilikom glasanja i to je to. Tako je radio SDP dok je bio u vlasti tako ce i ovi. Prije glasanja malo para i gotovo.

lampa
Gost
lampa

Nova “vlast” nit će imat poluge niti moć, a i klimavu većinu, neće kontrolisat ništa, a o “ekspertima” da ne pričamo. Sve je to samo bajka koncerna i starih džangrizavih ljudi koji stoje iza mladog neiskusnog i po svemu promašaja od političara, Dritana A. I izdajnika, jer zna da ne može ništa uradit tj. da nema snagu i da će… Više »

Fendi
Gost
Fendi

Nadam se iskreno da će svaka sledeća vlast biti KLIMAVA, i da ćemo ih menjati redovno kao sav normalan svijet
I naravno da nemaju “snagu” , nema kriminalaca iza njih, nema stotina milionera koji bi ih finansirali i kome bi morali “vraćati” usluge…
za to ih je narod i glasao

ONAKO PITAM
Gost
ONAKO PITAM

super vratice penzije za majke sa troje i vise djece i pojeftinice struja

Ribar
Gost
Ribar

Dritane tvoji glasaci su suverenisti i nijesu glasali za srednji vijek.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Tako je, ali mi već sada živimo u srednjem vijeku đe su plate po 250-300€, đe kupijemo polovne knjige na trgovima, đe neko doručkuje kavijar a drugi preskače doručak i za ručak uzme burek, i razmišlja je li mnogo još 0, 30€ za jogurt.
On je glasačima obećao promjene, sada će da pokuša

Njegoš
Gost
Njegoš

Promjene koje su obećali je imaćeš sad platu 1000 srb dinara 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

S'ćoška
Gost
S'ćoška

E takvu Državu zove Dps da branimo đe ako nema jedne sezone nema plate

rodjen prije 60
Gost
rodjen prije 60

Kralju gotovo je, okreni se ka sutra ne gledaj unazad…gubis vrjieme

Atos
Gost
Atos

Srednji vijek ide u opoziciju, a CG nspokon u EU

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Svaki slobodan covjek, kojem politika nije profesija, treba da bude opozicija svakoj vlasti i podrska svakoj opoziciji !

timo
Gost
timo

ovaj nacin razmisljanja nas je upravo doveo do ove katastrofalne situacije.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ne postoji drugi nacin da i vlast i opozicija teze da budu bolji kako bi pridobili biracko tijelo !

Kuvar
Gost
Kuvar

Nece podrzavit crkvenu imovinu

Njegoš
Gost
Njegoš

Nije to crkvena imovina!

Kuvar
Gost
Kuvar

Nece drzavu ponijet u surdulicu

Sokol
Gost
Sokol

Naravmo da se neće menjati. Prvih godinu dana. A posle kad se uzme 60%, videćemio

Baraka
Gost
Baraka

Brze ce doma no sto ce na vlast. Tesko da ce pop Risto odustati, a tesko ce mu se ostvariti sve zelje..

Krle
Gost
Krle

Sada će biti meta,Postaće jasno da su mnoge njihove kritike bile demagoške ,a u praksi neostvarljive.Npr. Zakon o majkama.Odakle pare?

TonyZ
Gost
TonyZ

Mislim da je ovo vrijeme moralo doći i biće dobro za obadvije strane. Nova vlast će morati da zasuče rukave i da da konkretne rezultate na ekonomskom planu, a nova opozicija da se odmori, ali iskreno odmori, analizira gdje su napravili greške, i da u narednom periodu pokuša da bude bolja. Takodje nove partije moraju ubuduće nuditi program koji nije… Više »

Marko
Gost
Marko

Čuš nova opozicija da odmoru ? Prvo da se oduzme sva nelegalno stecena i pokradena imovina i da se vrati drzavi, da se procesuiraju odgovorni i tek onda moze da se vrati u politicki zivot CG kao normalna i postena partija.

TonyZ
Gost
TonyZ

Sve treba oduzeti sto je nelegalno steceno onda kad se dokaze.

Johnny
Gost
Johnny

Sad ni mitropolitu mozda ne smeta Nato, kakvo saltanje. Kakva li ce biti ova koalicija Ura sa prosrpskim blokom od deset stranaka, uh. Epilog svega poslije izvjesnog vremena taman kad bi trebali da rjesavaju ekonomska pitanja i poboljsaju zivotni standard gradjana bice opstrukcije i spolja i iznutra. Tako da ne predvidjam daleko buducnost ove vlade.

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Svaka vlada kad se formira, po nekom pravilu treba da prodje 100 dana da bi se mogla kritikovati.. ova se jos nije ni formilala a pojedinci drvlje i kamenje na nju. Bice vremena i za to ako bude potrrbno. Pusti te ljude, moraju sansu dobit.

Babusnica
Gost
Babusnica

Osnovno pitanje na koje Abazovic treba da odgovori je : Podrzava li uvodjenje dvojnog drzavljanstva? Ako je odgovor DA, Crna Gora postaje srpska pokrajina. Sve ostalo je manje vazno za opstanak Crne Gore.

PgCg
Gost
PgCg

Tacno. To je jedino bitno.

Filipini
Gost
Filipini

On treba da zauzme principi elan stav prema dvojnom držsvljanstvo, kako za Srbe tako i Albance i Kineze….
A to on hoće…

Ivan
Gost
Ivan

Moji su čukunđedovi iz boke kotorske ali poslije ovoga svu imovinu prodajem i selim jer ne mogu da zamislim da mi vičic bude predsjednik a amfilohije vodi drzavu dobro se sjecam 92 imovinu prodajem iskljucivo turcima ili nekom sa bliskog istoka

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Nema ovdje niti ce biti nikakvih dogovora sto se tice ove bolesne trojke, a zavrsice se i ova sprdnja

Maka
Gost
Maka

Sto kazu tresla se gora rodio se mis
Toliko o njihovom dogovoru

Balsa pg
Gost
Balsa pg

Ovu vladu ceka sad chistka dpsovaca koji su nam pokrali nacu najljepsu crnu goru

Milan
Gost
Milan

I svi koji su krali da odgovaaraju, bez izuzetka.

Istinaaa
Gost
Istinaaa

I ti bi Mico onda morao odgovarati! Znamo se!

Njegoš
Gost
Njegoš

Neće je DPS ponijet za surdulicu, ovi hoće sigurno!

Tivat
Gost
Tivat

Kako je ne ponesoše od 1918g haha pusti se tih gluposti

Alina
Gost
Alina

To nije sporno, al da se nekim proistocnim politikama ne degradira zapadno orjentisana putanja
Ako se obeca ds nema izlaska iz natoa, povlacenje priznanja kosova, ugnjetavanja manjina, sporenja cg drzavnih simbola, meni je ok

Nermana Kankara
Gost
Nermana Kankara

Sjeti se Dritane zapaljene Crnogorske zastave u centru Beograda, pred ocima tvojih koalicionih partnera, prije pola godine.

CTCT
Gost
CTCT

Nije pred njihovim ocima, nego se zna da su oni organizatori. Jadnici.

Majka
Gost
Majka

Ako ova trojica formiraju Vlast, eto majkama ponovo penzija.
To su obecali i kritikovali su postojecu vlast.
Vidjece kako je to vrlo jednostavno obezbijediti.
Para ima. Uvijek su tako govorili.

Vitamin C
Gost
Vitamin C

A ko su te ” majke”? Zar mi ostale nijesmo majke? Koliko takvih ” majki” pliva u parama, s vi im dajete nezasluzenu penziju degradirajuci druge koje jedva kraj s krajem krpe. Kolmarka, hahaha. Treba sad nagradit litijašice, a?!

Alina
Gost
Alina

Ja sam crnogorka. imam dvoje. Svakako planiram 3. Iako nisam u nekij materijalnij prilici.
Pa da vidimo oce li me izuzeti?
Inace, jednako si majka i sa 7oro i sa jednim.
I da, znam ih dosta koje plivaju u parama, a imaju troje +

Njegoš
Gost
Njegoš

Ima majki puno više, nijesu samo majke koje imaju troje đece od po 60 godinah!

cogito ergo sum
Gost
cogito ergo sum

Odlicni su bili sinoc ! Sva trojica! Tako su dobro funcionisali, sa medjusobnim uvazavanjem, postovanjem. Uvijek postoje pojedinci kao Medojevic koji strastveniji, ali i to je legitimno. Ne mogu svi u stranci isto razmisljati, isto reagovati. Pa to su slobodne stranke koje imaju slobodne clanove, navikle da iznesu sopstveni stav, a ne ono sto im se podmece. Puna podrska za… Više »

Mican
Gost
Mican

Svaka stranka ima svoj plan i program i ne moze odstupati od njega. Pojedinac se ne pita vise no pjan s gacama ali se zato postavi Zdravko koji ce tu politiku da zamaskira. Svaka promjena je dobra a narocito posle 30 god. Ako je ta promjena DPSu URA onda je to ok ali ovog puta ta promjena je DF nacionalisticka… Više »

Lango
Gost
Lango

Trebalo bi sa nas zabrine što su onako dobro funkcionalisali.

Srbo
Gost
Srbo

Čekajte ljudi da se prvo formira vlast ,da se počne sa radom ,što kaza Dritan sinoć ne može za 4 dana da se ima odgovor na svako pitanje.
Za mene je najbitnije od svega da se počne sa hapšenjem ljudi koji su se ogriješili o zakone,obogatili, krali naše pare ,nas zaduživali a sebi uzimali.

lebina
Gost
lebina

To je nemoguće. Morali bi hapsit odma i sami sebe i svoje, a to ne smiju. Pa manda i milan će u zatvor prijenkraja godine.

Vitamin C
Gost
Vitamin C

Na primjer Amfilohije koji na svoje ime ima brdo crnogorskih nekretnina. Na primjer, Daka Davidovic, na primjer oni stanobi za izdavanje po primorju koji ne donose porez….polako, polako, zaigrace mecka i na vasa vrata, srbofili!

Popaj
Gost
Popaj

I mislis da ce njihove pare direktno na tvoj konto? Kakav naivan narod , do sad su nas krali Milivi a id sad Vucicevi? A drzava ce da dinosi idluke u najboljim interesuma Rusije i Srbije. Nikad vise nasa sudbina nece zavisiti od nase vilje!

Nermana Kankara
Gost
Nermana Kankara

Bravo, sjajan tekst.

Mirjana_
Gost
Mirjana_

Najbolje bi bilo da i dalje bojktuju skupštinu jer jedino tako ce dobro donijeti Crnoj Gori!

Majko sveta
Gost
Majko sveta

Raskrinkati krimi mafiju znaci da morate cuvati svoje zivote I zivote svojih porodica
Imate uz vas C.G ..NAROD
Krenite redom
Srecno

TARGET
Gost
TARGET

Takvi komentari trebaju Crnoj Gori!
Bravo!

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa kako će protiv sebe, krimi mafija su oni, risto, daka, di kej, sveto, vučić, medojević, srpski teroristi,…

Balkan 3 U 1
Gost
Balkan 3 U 1

Podrska za POBJEDNICKU TROJKU

Podgorica
Gost
Podgorica

Koja god i”skušenja” Evroatlanske integracije i samostalnost CG ne smiju biti dovedene u pitanje (a obećavaju da i neće), pa ko god hoće da vrši vlast.
Ako ne budu valjalo to što budu radili, zamjenit ćemo ih za 3-4 g o to je sva priča…

SakaJada
Gost
SakaJada

Pogledaj ovaj komentar iznad tebe i zapitaj se sta znaci balkan 3 u 1 pa se onda vrsti da nam pricas o nezavisnosti. A evo da ti pomognem ako nijesi s paznjom ispratio osmoljetku, u pitanju su tri srpske drzave na balkanu, tri a jedna.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne objavljuju komentare, pa ih pišem po nekoliko puta…
Zašto ne misliš da je 3 u 1 Albanija, Kosovo, CG..

Aki
Gost
Aki

Mislis tri cetri mjeseca??

Mitar
Gost
Mitar

Pa e,e, Srbija je poznata po tome.

Njegoš
Gost
Njegoš

Naravno da će ga odbaciti za manje od 3-4 godine, i zamijenit će ga sami.

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Za 3-4 g mogu ove neznalice da sve uniste.

Naroz
Gost
Naroz

Teško da samostalnost CG neće biti dovedena u pitanje, zna se koja snaga stoji iza Krivokapića, može on da priča šta hoće, a tu je i doveden par nedjelja pred izbore, da malo zamaže oči narodu.

Nek je vječna
Gost
Nek je vječna

Za 3-4 god više nećeš moći da ih mjenjaš

mrkela
Gost
mrkela

Kad te jednom srbo četnici pojašu više ih nikad smijeniti nećeš !

Dragan
Gost
Dragan

Krjvokapica cekaju veliki izazovi treba sad da obilazi sve crkve i manastire po reigonu znate koliko puta on sad mora da klekne i poljubi ruka popovima.

Sesil
Gost
Sesil

Hahahah, svaka cast na komentaru, apsolutno se slazem. Uljepsali ste mi dan.

Marko
Gost
Marko

Vidi se koliki ti je IQ kad ti je to uljepsalo dan

Sule
Gost
Sule

Biće mirni i povlađivaće Dritanu sve dok ne namaknu njegovih 5%.

Jovan
Gost
Jovan

I to brzo, za koji mjesec, i to i Dritan dobro zna uz koje partije!

Pesso
Gost
Pesso

A što bi milo uradio za jedan mandat

Mican
Gost
Mican

i ako su svi ocekivali haos milo je kulturno cestitao. To je primjer demokratije. A je li primjer demokratije ono guranje i divljanje u Budvi.Narod je izabrao teokratiju i divljanje a ne demokratiju. Kako kazu vjernici neka nam je bog u pomoc

tragico
Gost
tragico

Već su je makli, Dritan je samo prepreka, bez njega će oni lako, ima u URU Ristova kadra. Dritanz otkucavaju dani da ga sklone. Ebg trebap je učit o politici iz političara ne iz pretpostavki.

Lemi
Gost
Lemi

Super…dozvali se vise da rade u intresu gradjana…dati im sansu pa presudit.

Njegoš
Gost
Njegoš

4 godine su radili, odnosno neradili, u svom interesu, nijesu kročili u skupštinu a svakog mjeseca su od građana uzimali po 2000€, to u interesu građana, da ne bi građani osilili 😂😂😂😂😂😂

Milutin
Gost
Milutin

Njegoše dobar si opozicionar

Johnny
Gost
Johnny

Bojim se da ces vidjeti da se oni nece tako lako dogovoriti, ali kako god bice to jeka vrsta narodski receno vjestackog dogovora jer bitno im je doci na tron a sa trona se lako ne pada.

timo
Gost
timo

Samo ne zaboravite da se pobjeda opozicije slavila skoro iskljucivo sa zastavama druge drzave. To mi sve govori o onome sto dolazi!

Send this to a friend