Politika

Kolić: DPS će povući Zakon o slobodi vjeroispovijesti, opozicija diktira tempo

Budite sigurni da će biti i Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, i tehničke vlade, i rada na stvaranju uslova za prve slobodne i poštene izbore. A prije svega toga ćete, naravno, povući sramni Zakon o slobodi vjeroispovijesti. Ovog puta opozicija diktira tempo, poručio je danas poslanik Demokratske Crne Gore, Dženan Kolić.

Kolić je, reagujući na izjave šefa poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore Nikole Rakočevića kazao da o tome koliki je strah u političkoj cmizdri organizaciji kakva je DPS, najbolje svjedoči činjenica da su sve učinili kako bi blokirali rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

“Kako nijesu imali odgovor na 200 rješenja Demokrata i 16 zakonskih projekata, posegli su za starom ideološkom mantrom na osnovu koje 30 godina vladaju, svađaju i unose razdor i nemir među braćom svih vjera i nacija”, istakao je Kolić.

Kako je dodao, krajnje je žalosno da se jedan mladi čovjek poput Rakočevića služi neistinama i jeftinim manipulacijama u koje ni sam ne vjeruje.

Poslanik Demokrata naglasio je da su pokazali i DPS-u i njegovim trodecenijskim pomagačima kako složno i bratski čuvaju jedni druge.

“Kako Albin čuva Dragana, Momo Štjefana, a Marko Roberta. Pokazali smo da su vaše svađe, podjele i mržnja nemoćne pred snagom i slogom ljudi svih vjera i nacija koji čine Demokratsku Crnu Goru”, zaključio je Kolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Redovno uzimaju visoke poslaničke plate, a kao iz principa bojkotuju parlament. Toliko o njima. Pametnome glasaču dovoljno da zna za koga da ne glasa.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bačite te crvene kravate,ne izigravajte više klovnove no pravac u Skupštinu da vas čujemo jeste li dorasli za nju,ili se bojite izaći na megdan.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Dje se vi umijesate opozicija pobijedit nece 😉

Kaktus
Gost
Kaktus

Dje je momo koprivica stipendista atlas banke kome je igor luksic urucivao stipendiju ? 😉

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kako je tata Hazir ? Je li jos u dps ?

Komita
Gost
Komita

Vi ne diktirate tempo nikome,pala vam je podrska na jednocifren broj

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Diktirala je tempo i u odboru za izborno zakonodavstvo pa na kraj izadjoste

Liberal
Gost
Liberal

Rece preletac kome je familija dps glasala 20 godina

Stefo12
Gost
Stefo12

Jesi to tatu pitao ? On je u dps da ja znam ?

Rašo
Gost
Rašo

O kakvoj jadnoj opoziciji. Govoriš , pa opzicije nema, to su jadi i bijeda. Viši dio opozicije zajedno sa vama je protiv države Crne Gore. Koga vi mislite prepadat. Da pred vama povuku zakon o slobodi vjeroispovijesti nemoj molim te, pa to bi za njih bila bruka i sramota. Crna Gora neće biti slobodna sve dok joj je okupirana crkvena… Više »

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

ko se svađa više no jedinstvena opozicija između sebe dijelećionošto nemaju vlast u državu a tamo đe su na vlasti stalno su u nadgornavanju koje više zaslužan koje prvi reka a što bi se tek radiloda se uvate državne vlasti

marko
Gost
marko

odakle si ri sAd izronio?

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Jedva čekamo da nas vi naučite kako se izdaje država!

MisterNo
Gost
MisterNo

biceo dbora za sveobuhvatnu reformu a bice i prelazne vlade….hahahahahhaa u kom filmu naucne fantastike zivi ovaj covjeculjak? odboru istice rok maltene sjutra uvece a prelazna vlada bice prihvacena jedino ako se papa kandiduje za emira islama,iranski rohani kandiduje za papu a kim dzon un kandiduje za predsjednika amerike

Haris
Gost
Haris

Eo i Marković najavio ostavku, a plagistar da ga zamijeni aaaaaaaahahahahahaha

Svjefol
Gost
Svjefol

Hahahahaha…pa ovi Plagijatorovi su fascinantni…hahahahaha… A zamislite, oni misle da mogu da vode drzavu… Sjajni su, sjajni..:

Mirko
Gost
Mirko

Ako to uradi DPS nikada vise nece imati moj i glasove moje familije na izborima. Znam da mnogi tako razmisljaju.

Bg pašaluk
Gost
Bg pašaluk

Albin čuva Dragana,Momo Štjefana,Marko Roberta a Aleksa Plagijat.

Banjas
Gost
Banjas

BRAVO DZENANE ! Ti nam otvaras oci,valjda progledamo.

Veljko
Gost
Veljko

Ovako i Hasan Dudic brani srpsku desnicu

Fileopg
Gost
Fileopg

Mladi čovječe svatite da ćete biti iskorišteni za prljave uvrede i ogovaranja kako bi magistar ostao tobože čist. Iskoristit će vas magistar ka što je iskoristio sve bivše drugove iz SNP koji u njegovu promociju uložiše preko 100 000€. Svatite da se jedino buni okupaciona crkva i njeni odradnici među kojima je i vaš magistar, a od vas ga interesuje… Više »

Bivsi profesor
Gost
Bivsi profesor

Hahaha vidi sendvicate kako nipodastavaju momka zato sto je Dzenan..da je Dragan npr zborili bi da je ukriveni cetnik al jbg ovo je Dzenan koji je stao uz pravdu i istinu kao pravi COVJEK pa mu ne mozete nista nego da se “iscudjujete” ko je on..dobro znate ko je a sva je prilika posle izbora cete ga dobro zapamtit sendvicari!

Fileopg
Gost
Fileopg

Neko iskoristi svoje znanje neko rad neko veze a neko ime i prezime dakle svi iskoriste ono što imaju…

Bager
Gost
Bager

Znaju li ti kuci, Kolicu, sto pricaš i čime se baviš? Nešto si pukao…

Mimi
Gost
Mimi

Sto se istripovao ovaj mali,sto je ovo? Dje je on poslanik? Ja ga prvi put vidim.

Debilno do srži
Gost
Debilno do srži

Što je ovom Dženanu? Ovo sto prica nikakve veze nema s realnoscu i logikom. Nesto nije kako valja s njim, Aleksa ga je potpuno obesmislio.

Catania
Gost
Catania

Pitaj sefa partije kako je glasao na referendumu

Seba
Gost
Seba

A ko je ovaj

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bečić će na kraju završiti ko Medojević.

DanaS
Gost
DanaS

On je vec autsajder.

Komita
Gost
Komita

Sto bi pricao kolicu da su ti svetosavci okupirali tvoju dzamiju da ne mozes uci da se molis bogu!!!!

Komita
Gost
Komita

Razmisli kolicu zbog tvojih politickih poena da ne uvrijedis nekog koje vec uvrijedjen i obespravljen i okupiran!!!!

ZDS
Gost
ZDS

Medojević je nekad bio stručan ekonomista, savjetnik u privatizacijama itd. Kasnije je poludio. Šta je Bečić? Dvije nacrtane ovce mu ne bi dao da čuva.

Send this to a friend