Politika

Komšić: Crnogorska Vlada i Abazović da se ograde od veličanja dana početka genocida

Komšić

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocijenio je kao izraz dubokog nepoštovanja države Bosne i Hercegovine i odluka Ustavnog suda BiH, čestitke koje je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio povodom obilježavanja neustavnog dana entiteta RS.

<<<Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, on to sakrio od javnosti, odala ga Cvijanović>>>

“Nepoštovanje odluka Ustavnog suda BiH predstavlja krajnji izraz nepoštivanja države Bosne i Hercegovine. Očekujem od Vlade Crne Gore da se u najkraćem mogućem roku ogradi od čina premijera Crne Gore koji je direktno usmjeren protiv suvereniteta države Bosne i Hercegovine. Izvinjenje građanima Bosne i Hercegovine takođe dužni su uputiti koalicioni partneri premijera Krivokapića zbog veličanja datuma koji u kolektivnoj svijesti građana BiH nije ništa drugo nego datum koji simbolizira početak velikosrpske agresije nad BiH i početak provođenja genocidnog projekta te politike”, kazao je Komšić.

Podsjetimo, Krivokapić je telefonski juče predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović čestitao Dan RS, ali bez zvanične objave da je to učinio kao državnik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Komšiću,ma znate vi u BiH tko su ovi sad na vlasti…

Ebabil
Gost
Ebabil

Sve mi se cini da se oni ovakvim ponasanjem ogradjuju od citavog svijeta i vode ovaj narod u tunel .

Miki
Gost
Miki

Svaka čast Komšiću, veliki patriota i čovjek si….

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Dritane, javi se !

Neso
Gost
Neso

Kome da se izvini kad je Republika Srpska zvanicno od eu,usa… Republika u sastavu Bih. To bi bilo isro kad cestitao dan AP Vojvodine .

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Prvi apostol mora da radi što Joanik’je naredi. Državni interesi više nijesu bitni, samo je bitna SPC.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Zar ne vidite da su ovi nepismeni bezobrazni kad mrze svoje kako da cijene druge nema za njih rijeci kako da ih nazovemo samo izdajnici i nista ljudi sramno za drzavu zastidje

Hogar
Gost
Hogar

Tako,tako.
Nejasno je kako nijesu vidljivi svima od starta ali ove reakcije pomažu,kao da je reflektor usmjeren ka njima i otežava im glumu demokrata i “pro-zapadnjaka”.

Send this to a friend