Politika

Komunalna policija podnijela prijavu protiv koalicije Mir je naša nacija

Nastavljaju se napadi režima na koaliciju Mir je naša nacija. Nakon kontinuiranih špijuniranja, prijetnji, uvreda, djelovanja i javne i tajne policije, u akciju se uključila i služba Komunalne policije u Nikšiću. Tako je po nalogu režima, ova služba podnijela prijavu zbog postera na kojima je napisano “Mir je naša nacija”. Navodno se DPS vlast zabrinula za stubove ulične rasvjete, saopštili su danas iz te koalicije.

“Ne smetaju DPS-u posteri, niti se oni brinu za javnu infrastrukturu, a to su pokazali rušenjem, uništavanjem i pljačkanjem”, navode u koaliciji.

Kako dodaju, njima smeta poruka “Mir je naša nacija”.

“Poruka koja je izazvala zemljotres, rasulo i osipanje u njihovim redovima. Poruka, koja je pokazala put svima, pa i velikom broju DPS birača da autokrate nijesu budućnost za našu zemlju i građane. Poruka koja im je trn u oku i na bilbordu, i na posteru, i na TV ekranu i na društvenim mrežama. Poruka zbog koje blokiraju Karavan mira, vrijeđaju i prijete lideru naše Koalicije, napadaju funkcionere, kažnjavaju autobus, špijuniraju i podmeću”, naglasili su.

Ali, kako kažu, uzalud su primitivni udari iz svih oružja, uzalud su kazne.

“Platićemo ih pa makar prodavali imovinu. Ali vi ćete platiti građanima Crne Gore. Platićete dug za stotine fabrika, hiljade radnih mjesta, za uništene rijeke i šume, platićete za pljačku i kriminal. Vi kažnjavate nas, a vama slijedi kazna građana 30. avgusta. Ta kazna vam stiže u obliku broja 11. Nema veće kazne za vas od pomirene Crne Gore. Zato je mir naša nacija”, zaključili su u toj koaliciji.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
SvaštaDeniBlackMMMRealno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Svašta
Gost
Svašta

Tandara-mandara.

Deni
Gost
Deni

Pljuvanaje i frustriranost je vasa nacija.

Black
Gost
Black

Pise se “S obzorom na to da …”

MMM
Gost
MMM

Kakve neukusne i bolesne recenice, cu Mir je nasa nacija. Koja glupost. A demonstriraju takvu agresiju, napadaju stanove, kace propagnadni materijale na vrata stanova. To je napad na privatnu imovinu.

Realno
Gost
Realno

Prekrsili su zakon i umjesto da snose odgovornost istog momenta prijetite sluzbenicima i narodu Crne Gore.
E to je njihova demokratija! Nek je VJECNA!

Send this to a friend