Politika

Konatar: Spustimo tenzije, vrijeme je da radimo svi zajedno

Konatar

Pozivam sve političke lidere da doprinesu spuštanju tenzija i normalizaciji odnosa među građanima. Provokacije sa bilo koje strane zasigurno neće donijeti boljitak – ni građanima, a ni državi, saopštio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA, poslanik u Skupštini Crne Gore i šef poslaničkog kluba Crno na bijelo Miloš Konatar.

Kako je istakao, predstoji velika zajednička borba svakog građanina Crne Gore.

“To je borba da svi budemo zdravi, siti i srećni, da ekonomski napredujemo, da izgradimo evropsko društvo. Zato su napadi na naše sugrađane nedopustivi. Nije vrijeme za međusobne podjele. Vrijeme je za prosperitet, za izgradnju, za napredak. Ohladimo glave. Ako ovako nastavimo, gubimo svi”, istakao je Konatar.

Kako je još napomenuo, za Crnu Goru u Evropi, potreban je zajednički rad, bez obzira na sve teške riječi ili međusobne razlike.

“Možda smo politički, vjerski ili nacionalno različiti, ali smo svi građani naše zajedničke države Crne Gore”, zaključio je Konatar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zevs
Gost
Zevs

Sa kim si krenu u evropu konataru,zamisli se malo

SASA.NK.ME
Gost
SASA.NK.ME

Vratite vi Svetinje Crnogorcima pa cemo onda o pomirenjima.

Otpušteno
Gost
Otpušteno

Ja sam građanin i nemam tenzija. Samo konstatujem da ste vi sto puta gori od vaših prethodnika. Radite nešto, neka vi priča. Nijeste vi tu dovedeni da blatite prethodnu vlast već da činite za dobrobit Crne Gore. Nažalost vaši rezultati do sada su dno dna. Čim čujemo vaša opravdanja i skretanje pažnje sa važnih pitanja znamo da vam ne ide.

Dritan A.
Gost
Dritan A.

Koja je ovo ironija? Podrze politiku koja dovodi do tenzija (sa obje strane bez razlike) a onda traze da se spuste tenzije! Ovi ne da nece proci cenzus nego ce imati negativan broj glasaca!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ko oće s vama, gori je od vas !

URAc
Gost
URAc

Postali ste smijesni, zar stvarno mislite da sve ovo sta se desava ovih dana ne utice na vas rejting???
Sve ovo se desava jer ste ih vi podrzali!!

Niksic 21
Gost
Niksic 21

Za sve ste vi ovo krivi umisljeni politicari iz Ure. Nemojte ocekivati da ce Crnogorci dopustiti da im cetnici i popovi gaze sve sto je Crnogorsko. Vas ce istorija smjestiti tamo gdje je i mjesto svim izdajnicima svoje drzave.

Valter
Gost
Valter

Haha….

Ne znanje
Gost
Ne znanje

Ha ha ha , doveli ste ih do usijanja , oa sad pizivate na smirivanje

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Kad vama vidimo ledja onda ce sve ok biti !!

Send this to a friend