Politika

Kongres Savjeta mladih DPS-a u oktobru

Savjet mladih DPS Crne Gore održao je danas trinaestu sjednicu Savjeta i dvanaestu sjednicu Predsjedništva mladih kojim je predsjedavao predsjednik Nikola Pešić, dok je sledeća zakazana za oktobar.

“Na sjednici su se razmatrale aktivnosti koje su realizovane u predhodnom periodu i donijeta je odluka o održavanju osmog Kongresa Savjeta mladih DPS Crne Gore na kome će delegati iz 24 opštine usvojiti statut, program, izvještaj o radu i izabranti novog predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore”, naveli su iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mina
Gost
Mina

Progresivni,mladi poltroni.

Vitni V
Gost
Vitni V

Mina, ne no cemo dovesti izdajnike Crne Gore…Biramo najbolje, biramo omladinu kojoj je Crna Gora u srcu. Biramo pmladinu koja nece slusati lazibajke o Crnoj Gori, koja ce podrzati staru izvornu autokefalnu crkvu Crnogoraca pof cijim opijelom du sahranjivani njihovi preci, pod cijim opijelom su se sahranjivali i preci danasnjih izdajnika Crne Gore i poltrina tudje osvajacke drzave. To je… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Vitni oni su izdajnici Crne Gore kad dozvoljavaju da je ovi na vlasti pustose 30 godina. Istinski pravi patriota i crnogorac nikad ne bi mislio ka oni. 90tih smo bili ustase, tako Milo kaze koji je vodio rat za mir a danas smo izdajnici. Znaju li oni kakva je politika DPS-a bila tih godina?

Send this to a friend