Politika

Kongres SNP-a 31.jula

Na sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije odlučeno je da će se Deveti kongres partije održati 31. jula u Podgorici.

“U susret Kongresu partije, formirane su radne grupe koje će raditi na pripremi Devetog kongresa, izmjenama i dopunama Statuta i inoviranja Programa partije koji će se prilagoditi savremenim tokovima i vremenu u kojem živimo”, saopšteno je iz partije.

Nakon jednoglasnog usvajanja odluka, predsjednik SNP-a Vladimir Joković, govorio je članovima Glavnog odbora o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i obavijestio ih da je sa predsjednikom Demos-a Miodragom Lekićem inicirao sastanak lidera parlamentarne većine, koji će se održati u četvrtak 23. juna.

>>>Joković i Lekić predlažu sastanak parlamentarne većine kako bi prevazišli političku i institucionalnu krizu>>>

Predsjednik SNP je izrazio uvjerenje da će na tom sastanku svi shvatiti ozbiljnost političke situacije i u tom cilju  dati sve od sebe da se nađe najbolje rešenje, a  sve u interesu građana koji su s pravom opterećeni aktuelnom situacijom u državi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lav
Gost
Lav

Treba okupit toliko “ljudi”bice ih sigurno 200

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Ko su ovi?

Mico zabrdje
Gost
Mico zabrdje

Joj ekipe 😂😂😂😂😂😂

andrea
Gost
andrea

Joković hoće da sa DF i Lekićem ruši Krivokapića.Samo neka ga pitaju koga i čijeg rođaka je predložio za direktora kontrole avijacije pa će vam sve biti jasno.

Barka
Gost
Barka

Je li, ovo na slici, cijelo clanstvo SNP? Ima li neko da je zakasnio na sastanak?

Send this to a friend