Politika

Konjević: Dajemo priliku kompaniji Air Montenegro

Raško Konjević, Foto: RTCG

Komentarišući prvi komercijalni let kompanije Air Montenegro, lider SDP-a Raško Konjević je u “Prelistavanju štampe” u Jutarnjem programu TVCG saopštio da tržište nije blagonaklono za osnivanje novih aviokompanija, te da daju priliku ovom projektu.

“Vidjećemo, iskreno, nijesam preoptimističan da ćemo stvoriti aviokompaniju koja bi bila samoodrživa, kako govori Vlada Crne Gore, s obzirom na situaciju na tržištu. Volio bih da je urađena malo bolja analiza”, rekao je Konjević.

Napominje da je već sada dosta novca potrošeno na novu kompaniju.

“Dajemo priliku projektu, računam da će menadžment nove kompanije učiti na svim greškama ranijeg menadžmenta, i vlada”, rekao je Konjević.

Bratić da se izjasni o presudi Ratku Mladiću

“Ako je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić razriješila konsultanta Vladimira Vukovića zbog statusa na Facebook-u u kojim je veličao ratnog zločinca Ratka Mladića, onda bi bilo važno da ona saopšti svoj vrijednosni stav o presudi”, saopštio je Konjević.

On je rekao da Bratić ima tu vrstu obavezu, kako bi pokazala da ovakve vrste odluka nijesu samo bježanje od odgovornosti, nego da ona i vrednosno dijeli ono što je presuda suda.

“Posebno imajuči u vidu da imamo Vladu u kojoj ministar pravde ima nepovjerenje prema odlukama međunarodnih sudova. Tako da je to vrednosno važno”, istakao je Konjević.

Negiranje genocida je, kaže on, najgori oblik genocida i prirodno je da se te teme otvaraju u javnosti.

On je ukazao da još nema komentara Vlade Crne Gore na pravosnažnu presudu Ratku Mladiću, koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Konjević je rekao i da nijedna presuda u Haškom sudu nije presuda narodu, već pojedincima i onima koji su sprodovodili određene politike, te da su u pitanju individualne odgovornosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boris
Gost
Boris

konjevic!!! pametnom dosta!

Martin
Gost
Martin

Ja ne znam kako im vi to dajete priliku kad oni rade sta hoce i niti pitaju nekog nesto,niti odgovaraju za to sto rade,niti im kako stvari stoje iko ista moze

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ti i tvoja bez cenzusa partija ste sve vaše prilike propustili ili ste ih prokockali.Nemate vi više što kome da dajete.

marko
Gost
marko

TI daješ nekome priliku?
hahahahaha…..

Buc buc
Gost
Buc buc

Da ocete se trsit price o Bratickoj, ima puno vaznih tema …

Joanikije
Gost
Joanikije

Kao na primer ?

Posmatrac
Gost
Posmatrac

I ja mislim da ima pametnija posla

Send this to a friend