Politika

Kovačević: Šušter i SD su oličenje njemačkih okupatora

Stefan Šušter, portparol buntovničke stranke SD-a, koja iz revolta prema poštenom životu i normalnim građanima, svuda gdje stiže, zapošljava svoje kadrove po partijskoj liniji, koristi novac javnih preduzeća kao svoj, juriša sa Ivanom Mašulovićem, Antom Gotovinom i njima sličnima na naš očigledno, što kaže Matija Bećković “kivan jer smo ih prepoznali”, kazao je Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratsije..

>>>Šušter: No pasaran, gospodo iz Dražinog fronta><<

“Gospodin Šušter elementarnom logikom može da zaključi da je on jedini pomenuo ime autora Main Kampfa a ne mi. Isto tako može da zaključi, da njegova stranka podržava slanje oficira Crne Gore na proslavu zločinacke “Oluje”, tako da je jasno cija politika je politika konc logora i progona srpskog naroda. Znamo da Šušter štiti prljav novac koji on i njegova stranka sa većim koalicionim partnerom godinama uzimaju iz džpa građana. Davno je natpis “no pasaran” stavljen u državnim firmama za zaposlenje Srba i građana koji su opoziciono orijentisani. Čudo je kako se u svrhu zaštite fotelja i sitnih privilegija budi buntovnički duh kod mladih SD-ovaca. Sigurno se nije probudio kada je njihov funkcioner platio njihov skup u Ramadi novcem Željeznice. Njihova paralelna politička principa su ustaštvo i krađa državnog novca”, kazao je Kovačević.

Kako je dodao, Šušter i njegova stranka su oličenje njemačkih okupatora koji su oružjem razarali našu zemlju i privredu.

“A oni to rade krađom i rasprodajom njenih resursa. To je njihova borba. Bećkovićevi stihovi ih u potpunosti razobličavaju. Otud bijes i nemoć. Jer su Bećkovici a ne Šušteri proslavili Crnu Goru”, zaključio je Kovačević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

STO JE ZAPJENIO

fdsfg
Gost
fdsfg

Ovo malo spijunce se dalo u govore, koje mu nekadasnji clanovi KPJ, a sada cetnicki profiteri, koji dobijaju novac od svakoga ko ne misli dobro CG, pisu… nesoj sa potencijalom je izrastao u veleizdajnika i zadnju splacinu… po njemu, on je uspio… uspio je tako i sto od svojih clanova, uoci svakih izbora, kada DF sprovodi nekakvo njihovo “anketiranje” (koje… Više »

Mojsije
Gost
Mojsije

Najobičnije naklapanje Kolačevica .

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Ološ…

Zoran
Gost
Zoran

A nsd odlikuje velikosrpstvo i mržnja svih onih
koji su za nezavisnu crnu, crnogorsku pravoslavnu
crkvu i crnogorski jezik.

Bratonoziciii
Gost
Bratonoziciii

Tako je Kovacevicu!!! Matija Beckovic je ponos a ne zakrzljali Suster ili kako se vec preziva. Sramota da se ovoliko mrzi od nebitnih likova prava Crna Gora, pravoslavna za koju si nam pradjedovi ginuli. Sramota od nas kad dozvoljavamo ovakve ispade Sustera i ostalih piona.

Dno-dna ramadan
Gost
Dno-dna ramadan

Nemoj tako, njegovi su pravili dobre opanke!

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Heheh kaze mu covijek ciji su preci cetnici odlikovani od Hitlera. Pa ne zaboravljamo mi munjo tako lako ko je saradjivao sa okupatorima. I sami ucestvovali u okupaciji sopstvene zemlje sa vasim idolima iz Srbije.

Blesa Kotorska
Gost
Blesa Kotorska

Šta ti je “covijek”, munjo?

Razocaran
Gost
Razocaran

Boka K.Nije valjda da su SRBI is Srbije dosli na Cetinje ,sa Priganicama I Kozjim SIROM,da docekaju Talijanskog OKUPATORA I da sa njima stvore novu Montenegro Drzavu.
Pricaju SAVREMENICI,da posle tog Petrovdanskim Dana na Cetinje nijesi mogao sresti Crnogorca sa CRnogorskom kapom,jer su sve zavrsiti pod gusjenice fasisticki tenkov sa cime su ,,CRNOGORCI ,, iskazivaki svoje odusevljenje OKUPACIJOM Sopstvene ZEMLJE.

marius
Gost
marius

Kad vec pomenu kako su Italijani usli u Cetinje ,sto ne rece i kako su Srbi upali sa sve topovima i okupirali CRNU GORU ,ili se to mozda drukce zove.

HDZ Boka
Gost
HDZ Boka

Cetinjani nesoji i špijuni kroz vijekove

460
Gost
460

Koje veći smera. ti ili bećković

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Uvažena redakcijo,zašto svaki put izbacite moj kometar vezan za mog uvaženog prijaelja dr Darka Trifunovića.Povod je kometar gos.Marka Kovačevića nemojte nemoje Darka štititi od ovakvih kao što sam ja.Ili štitite gos Kovačevića

Razocarani
Gost
Razocarani

Tako je Kovacevicu .Tako i nikako drugacije.
Ali ima i ,,DOBROGA,, u SD.
POKUPILI SU SVE NEVALJALO IZ CRNOGORSKOG POLITICKOG ZIVOYA.
Oni su ono sto ostane na CEDILJKU,prilikom cijedjenja VARE NIKE.

Send this to a friend