Politika

Krapović: Branio sam Ustav i pravni poredak

Potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović kazao je da je u Budvi djelovao isključivo u odbrani Ustava i pravnog poretka Crne Gore i da se suprotstavio velikom broju zloupotreba institucija i to, kako ističe, na organizovan i politički pristrasan način.

On je rekao da pokretanje postupka protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično djelo organizovane kriminalne grupe pravni progon i institucionalno iživljavanje.

Krapović je kazao da to ne doprinosi pomirenju u Crnoj Gori, niti razrješenju problema.

“Svakako ne onome što su bile preporuke najvažnijih međunarodnih adresa, a to je da se u Budvi pronađe održivo rješenje”, istakao je Krapović.

On je, na konferenciji za medije, kazao da poštuje “čak i zarobljene” državne institucije i, kako je rekao, da pripada partiji koja poštuje institucije, zakon i U stav države, i koja se bori za pomirenje i nedjeljivost Crne Gore.

Krapović je kazao da je u Budvi u toku napad kriminala i Demokratske partije socijalista na Budvu i na Crnu Goru, te da je od 2016. stao na kraj “skandaloznom ponašanju DPS-a”

Član Predsjedništva Demokratske Crne Gore Neven Gošović je rekao da je Specijalni državni tužilac “zaboravio” da saopšti da je istražni sudija Višeg suda odbio predlog SDT-a da se prema Krapoviću i ostalim osumnjičenim odredi pritvor i, kako je kazao, da je Vijeće Višeg suda odbilo i njihovu žalbu izjavljenu protiv rješenja sudije za istragu.

“Time su nadležni sudski organi rekli i što misle o postojanju osnovane sumnje da su osumnjičeni učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije”, istakao je Gošović.

Prema njegovim riječima, jasno je da ne postoji nijedan na zakonu zasnovan dokaz da su Krapović i ostali osumnjičeni učinili krivično djelo “stvaranje kriminalne organizacije”.

Poslanik DEMOS-a Neđeljko Rudović je iskazao podršku Krapoviću i svim građanima Budve i Crne Gore koji, kako je rekao, ne pristaju da žive u državi bezakonja, u sistemu po kojem se vlada po zakonu sile, umjesto po sili zakona.

“Ovih dana svjedočimo da je ono što je nazvano ‘hibridni režim sa autokratskim tendencijama’ pokazalo kako u praksi izgleda”, kazao je Rudović i dodao da tu cijenu plaćaju Krapović i ostali predstavnici građana Budve.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mne
Gost
mne

Sto čeka moj komentar…

lažavine jedne
Gost
lažavine jedne

Pa, kako te, Krapoviću, nije sramota?! Koji ti to ustav i poredak braniš godinama – ustav Srbije, je li? Pi!

Ja sam
Gost
Ja sam

Čiji ustav i čiji poredak

Eki
Gost
Eki

Hahaha,taman tako,sve ti vjerujemo😂

mrkela
Gost
mrkela

Poluđe za vlašću !

stajls
Gost
stajls

Covjek je umislio da je Ce Gevara. Gradska gerila sa ambicijama za opšti narodni ustanak. Prvo, nije Će, drugo vatrogasci nisu gerilci nego drzavni službenici koje je izmanipulusao, a treće on kao pobunjenik bori se protiv države i ustava, inače nije pobunjenik. Više bi ga cijenili kada bi bio iskren u svojim nastupima zasnovanim na sumnjivoj formalistickoj logici. Ovako se… Više »

Jovan
Gost
Jovan

Ovako svaki Buzdovan u Crnoj Gori moze poceti da radi sta hoce, pozivajuci se na to da on brani Ustav od svih ostalih u Crnoj Gori!!!!

Njegoš
Gost
Njegoš

Branio si ti ustavni poredak veljesrbije, a Crnu goru napadaš kamenicama i zapriječuješ ulice! Nikad više 1918.!!!

Oaza
Gost
Oaza

Ti si sve radio samo ga branio nisi.

opozicijaMne
Gost
opozicijaMne

Ti ga branio nisi, nego krsio.

Masnica
Gost
Masnica

Ti branio Ustav???? Ne razumijem ljude kako mogu ovako da izgovaraju ove rijeci

Sejo
Gost
Sejo

Nesto ne vidim dobro da si branio Ustav i pravni poredak.

Nikolas
Gost
Nikolas

Strasno si ga branio.

Amtifasista
Gost
Amtifasista

Branio si ustavni poredak tako sto si se 2009. godine trampio sa Opstinom Budva, pri cemu je Opstina od Krapovica trazila odredjeno zemljiste, a za uzvrat porodici Krapovic dala visestruko vrijednije parcele koje su Krapovici zatim prodali za veliki iznos novca. Nadam se da ce osim Krapovica odgovarati i tadasnji predstavnici opstine koju su ucestvovali u ovom nedjelu. Ovo je… Više »

crnogorac
Gost
crnogorac

Namnožilo se čudo poltrona

Milena
Gost
Milena

Ovog,Krapovica,Becica Rudovica i njihove sljedbenike treba predloziti za Nobelovu nagradu ,kakviu sto ustavobranitelji,to svijet nije vidio,treba im proslijediti one snimke iz BD,kao dokaz.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

nisi ti branio nista osim tvoju fotelju i svoje pare jer ste svi vi puni kao brod i carevic i bozovic i ti tako redom ….kad si dosao na vlast bivsi gradonacelnik iz dps te sacekao pruzio ruku ipozelio srecan rad …sad kad je dio opozicije crnogorska i odbornik dzakovic odlucio da smijeni vas sa vlasti vi se ponasate kao… Više »

freeMNE
Gost
freeMNE

Možeš prijatelju raditi šta hoćeš,ali zloupotrebljavati službenike komunalne policije i vatrogasne službe…e za to se odgovara!
Viđeli smo kako ste “mirili” sa DF-om dok ste zajedno “vodili” Budvu.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Cujeli on sebe.

Zorica
Gost
Zorica

Interesantno mi je doza safre i bezkorpuloznosti koju imaju svi funkcioneri Demokrata

Lenka
Gost
Lenka

Totalno ste me razoarali, nekada sam glasala vas ali vise bas nikad necu

Stefo12
Gost
Stefo12

Sta pricas ti bre ,kakav ustav si ti branio ? Branili ste vi fotelje i plate jer je sramota da posle izbora 2016te imate 2 a sad 0 gradonacelnika

MNE
Gost
MNE

Kamenicama na drzavne institucije, vrijedjanja kolega odbornika, prekid saobracaja i opstrukcija javnog reda. Nisam znao da se tako brani poredak i ustav.
A i lijep primjer mladim generacijama o kulturi, uctivosti, vaspitanju i vokabularu. Nije ni cudo sto imamo sve veci broj huligana i prestupnika.
Na kraju jedno rade a pricaju drigo i jos jedan los primjer i poruka mladim generacijama.
Stidite se.

Skeptik
Gost
Skeptik

branio si fotelju i ko zna šta sve još što ste radili a ne želite da se sazna.

Pobro
Gost
Pobro

Partija koja se bori za pomirenje! A skim ste se to povadili te se sad mirite?
Ovo je izgleda najunosniji biznis u CG “mirenje” ljudi!

Manage
Gost
Manage

Sve sto kazete izvrnete i slazete KRSIO si ustav i pravni poredak.

Naroz
Gost
Naroz

Pa si branio Ustav tako sto si organizovao vatrogasce i komunalnu policiju da se tuku sa policijom?! Nisi cuo za Upravni i Ustavni sud?
Mislim da se posljedni put nesto slicno desilo u SFRJ pocetkom ‘90. znamo kako se zavrsilo…

Miki
Gost
Miki

Dokazi na sudu tvoj ustav, sram te i stid bilo!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

pfff, mala optužnica i odma podvije rep.

Cedomir0
Gost
Cedomir0

Ako bi država prešla preko ovoga, imali bismo svako malo blokade saobraćajnica kako se kome ćefne!

Pročitani ste
Gost
Pročitani ste

“.. pripada partiji koja poštuje institucije ..”. Tako što 4 godine ne ulaze u najznačajniju instituciju Skupštinu? Kakav licemjer.

Nisi razumio
Gost
Nisi razumio

Pročitani ste: nije mislio na crnogorske institucije.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nije tvoje da braniš Ustav i pravni poredak, već da ga poštuješ. Ako nečim nijesi zadovoljan u vezi sa poštovanjem Ustava- to će Ustavni sud rješavati; osim ako tripuješ da si ti Ustavni sud, kao što tvoje kolege Bato i Kiko tripuju da su još predsjednici… nečega.

Cika miki
Gost
Cika miki

Vi golobrada partija pokazali ste i u kotor koliko vam znanje doplre, vi ni u svojoj kuci neznate stavit sve na svoje mjesto, evo vam primjer jokic u kotoru ni bazen za vaterpoliste nije bio u stanju da obnovi, a novo rukovodstvo na celo sa Aprcovicem napravi cudo u kotoru,podhodnik hotel vrmac itd, i to za par mjeseci a jokic… Više »

Navijač
Gost
Navijač

Ako ste baš toliki pravdoljupci i borci za istinu i šta li već ne sve drugo, zašto ne ustadoste i protiv koalicionog partnera, za kojeg MANS kaže da koristi podgoričku firmu da bi kao prikriveni podizvođač učestvovao na tenderima koje raspisuje Opština Budva. Ili je i kod vas pravda slijepa na jedno oko. Ili makar onda rekoste MANS laže. Ništa… Više »

Baraka
Gost
Baraka

Branio si svoju fotelju, koja ti je omogucila da stavis sapu na gradjevinarstvo Budve i ubiras reket od graditelja….

Ana
Gost
Ana

Upravo. Vidim da se razumijes u desavanja.. on moze prosipati pricu bukvanima ali Budvanima vise ne.

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

Da da srbiju a Crnu Goru nemoj vise ni pokusavat branit ni ti ni tvoji srbijanci ja mislim da ste precerali i da je dosta….

460
Gost
460

Kakvo je nepoštovanje, ako je to što vi činite poštovanje. PI.

Velimir
Gost
Velimir

Tako se NE brani no Ustav,ni zakonu,ni zemlja Niti nista!
To je sramotno branjenje fotelje koja je sramotno I zaposjednuta!
Ti si jedna prikrivena a sad jasno definisana cetnicima koja je spremna da srusi I unisti upravo Ustav,zakone I ovu drzavu!
Nikad vise 1918. !

Lida
Gost
Lida

Ajde sjasite vise sa kicme.

Jes, jes
Gost
Jes, jes

Vidjećemo kako će ova luckasta priča proći kod sudije koji će ga suditi za terorizam.

Aok
Gost
Aok

Bando pokusali ste da proglasite krajinu srpsko budvansku! Zamisli da Canak blokira pristup srpske policije Vojvodini, o cemu pricas?!

Send this to a friend