Politika

Abazović: Kriminalne strukture vrše pritisak na mene, ne i DF

Da kriminalne strukture vrše pritisak na njega, potvrdio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ali je negirao da to čini Demokratski front.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je danas da na Abazovića vrše pritisak članovi njegove strukture, posebno DF, a kako je dodao i kriminalne strukture.

“Ja za to imam dokaze. Mi to pratimo”, naveo je Katnić.

Abazović to ovako komentariše.

“Kriminalne strukture vrše pritisak na mene da prestanem da se bavim ovim čime se bavim. Zato što su mnogi poslovi njihovi potpuno urušeni i to će vrijeme da pokaže, ako već nije pokazalo. Ja nikada nijesam imao problem sa kolegama, mnogo puta se nisam slagao sa njima, niti se sad slažem, ali trudim se da budem profesionalac u smislu da smo ovdje da predstavljamo građane, ne neke svoje uske interese i da se tako moramo odnositi. Sa DF-om uvijek je komunikacija bila na tom nivou i nikakvog specijalnog pritiska niti su oni pravili na mene, niti mogu da prave niti ja sam ja pravio na njih, niti to mogu” , poručio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brat
Gost
Brat

Dritane rusi ovu vladu dok nebude kasno

Progres
Gost
Progres

On se već ne śeća da je DF na njega vršio pritisak…

VISITOR
Gost
VISITOR

Legla mu je ova fotelja!

Bosko pg
Gost
Bosko pg

Kakve su ovo izjave politicara sta je ovo. Pa ko moze vjerovati u price rekla kazala. Uhapsis te sto su vrsile pritisak i navedes ime i prezime. Bice ista prica “ne sjecam se” kao za 21 milion

Rojalist
Gost
Rojalist

Kakva je ovo stolica sa naslonom, da nije zamislio da je Car Pahlavi ?

Tata
Gost
Tata

A niko kao ti

Dado
Gost
Dado

Zato sto ste svi “vojnici’ crkve i vucica…to je jasno vise i zadnjoj babi u Savniku

ŚAN
Gost
ŚAN

Hapsi Katnicu HAPSI

Gladijator
Gost
Gladijator

Ao ovaj mali je mali, na njega vrše kriminalci pritisak.😂😂😂😂😂😂 Ne znamo ko te zvao osim Škljaraca, moraš reć da ih štitiš.Ko je javio Vukotiću a?

Send this to a friend