Politika

Krivokapić: I ja sam dobijao prijetnje, ali im nisam pridavao značaj

Zdravko Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić je saopštio da je on dobijao prijetnje od kriminalnih klanova u prethodnom periodu, ali da im nije pridavao značaj.

Govoreći o ugroženoj bezbjednosti potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, Krivokapić je rekao da ga razumije.

“Znam da je fizički ugrožen. I ja sam dobijao takve poruke, ali im nisam pridavao značaj. Prijetnje potpredsjedniku su tačne i žao mi je što svi nismo uskazali solidarnost jer je Dritan Abazović krenuo u otvoreni borbu sa kriminalom. Svi u tome treba da za podržimo,” rekao ej Krivokapić novinarima nakon današnjeg Premijerskog sata.

Temeljni ugovor je kao Amfilohijev testament

On je kazao da garantuje da će ova Vlada odraditi Temeljni ugovor na zadovoljstvo svih pravoslavnih građana i Mitropolije crnogorsko primorske.

“To će biti naš doprinos kako bi obezbjedili da svi pravoslavni vjernici imaju isti status kao i svi drugi. Ako ugovor sa Svetom stolicom nije bio problem zašto bi ovo bio problem. Ostala su dva ili tri elementa koja moraju biti usaglašena sa zakonskom regulativom. Ugovor koji je došao do određenih medijskih kuća je netačan. To je isto kao Mitropolitov testament. Najvažnije je da se taj Ugovor potpiše, a ko će ga i kako potpisati je najmanje važno. Dovoljno je sa se to potpiše od strane Vlade”, tvrdi premijer.

On naglašava da žele da to bude na najbolji mogući način urađeno.

Vlada ostvarila nadčovječanski rezultat

Mi smo u odnosu ma prethodnu vladu imali reper, a taj reper su bili njihovi rezultate. Ostvarili smo nadčovječanski rezultat. Pohvalio sve ministre zbog toga, reako je danas premijer Zdravko Krivokapić.

“To što su se ministri odrekli visokih plata u inostranstvu i došli u Crnu Goru nazvao sam rodoljubljem”, dodao je on.

O stečaju u Montenegro Airlinesu

Krivokapić kaže da problem stečaja u MA “tangira sve nas”.

“Rad Privrednog suda je takav da ne uliva povjerenje. Oko 300 radnika ostalo je da čeka svoju sudbinu kija će biti riješena. Na današnji dan mi imamo gubitak od oko 13 miliona eura”, naveo je on.

Premijer je rekao da danas nije slučajno pričao o viziji vlade.

“To je vizija koja mora da ima realnost kako bi preporodili Crnu Goru. Znam da se neki štrajkovi planiraju kako bi na taj način pokazali sa je ova vlada nesposobna sa vodi bilo kakvu politiku.
Mi želimo da sve politike baziramo na rezultatu i sistemskom pristupu”, kazao je on.

Vuković želi da se izvini Šofrancu

Komentarišući neprimjereno ponašanje eksperta u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Vladimira Vukovića koji je izvrijeđao sportskog novinara TVCG Nebojšu Šofranca i na osnovu čega je angažovan kao ekspert premijer je rekao da zna da je Vuković završio određene aktivnosti koje su ga preporučile za to radno mjesto.

“Mržnja nije prirodna za nas, ali ovo što se dešava doživljavam kao doživljaj oslobođenja koji još nismo definisali. Ja misim da svaki novinar treba da ima status službeno lica i to sam preporučio ministarki. Ministarka Vesna Bratić me je obavjestila da se Vuković pokajao i da želi da se izvini našem najbolhem sportskom novinaru”, zaključio je Krivokapić.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Houp
Gost
Houp

A ti si cudo. Ajde budi makar malo odgovoran i daj ostavku.

Cuca
Gost
Cuca

Krivokapić izjavi “Da ne može mrdnut nidje od KOMITA”.
A dje je to krenuo na sretan put?

Progres
Gost
Progres

Kad ovakve izjave ne bi izazivale prezir bile bi smiješne i žalosne istovremeno…

Početnik
Gost
Početnik

Kolko košta nas poreske obveznike čuvanje Abazovica i šta radi policija zašto hapsi dritan

Dijagnoza
Gost
Dijagnoza

“Ostvarili smo nadčovječanski rezultat.” – Ovaj totalno pati od deluzije.

Nino
Gost
Nino

Ovaj nije dobro 100% 😂😂😂😂😂

sasa
Gost
sasa

“Pokajao se i oce da se izvini” ? Kakvi licemjeri . Ovo je isto kao ono : ” Izvini ja te ubih “. Ali kakva ministarka takvi i oni oko nje.

Mberane
Gost
Mberane

😂😂😂😂😂😂

beharovic serif
Gost
beharovic serif

Ostvarili nadcovecanske. Rezultate kao naprimer koje krivokapicu ??? Kako si dosao na vlast nikakih pozitivnih rezultata ? Samo negativni ? Cetnici su se probudili mrznja medu narodima ugasen aerodrom vecina ministara koji su se DEKLARISALI kao cetnici TO su tvoji pozitivni rezultati ???

Send this to a friend