Politika

Krivokapić: Nadam da ćemo svi imati svijest o tome da nam valja pred narod izaći

Zdravko Krivokapić, FOTO: Pobjeda

Nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore okupljene oko Demokratskog fronta Zdravko Krivokapić saopštio je sinoć da očekuje od svih koji su iznijeli pobjedu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori danas na konstitutivnoj sjednici Skupštine pokažu odgovornost.

“Očekujem od svih koji su iznijeli ovu istorijsku pobjedu u Crnoj Gori da sjutra pokažu odgovornost, jer sam siguran da oni koji su glasali za nas nemaju razumijevanje za pojedinačne interese bilo koga od nas. I ne treba da imaju, jer su građani Crne Gore s mukom u neravnopravnoj borbi pobijedili jedan retrogradan režim. Zato se nadam da ćemo sjutra svi imati svijest o tome da nam valja pred narod izaći”, napisao je sinoć Krivokapić.

Međutim, ni sinoć Krivokapić niti njegov građanski kolega Dritan Abazović ne rekoše ni riječ o snimku sa proslave prilikom dolaska teroriste Nikole Kavaje 1999. godine u Crnu Goru u četnički dom ukrašen između ostalih i slikom ratnog zločinca Radovana Karadžića.

Abazoviću snimak koji opozicioni mediji nisu prenijeli izgleda ne smeta, a Krivokapić se naravno prošlosti ne stidi, iako sljedeći video ne govori tako:

<<<Mapet šou: Abazović hoće Krivokapića za mandatara, a DF ga neće<<<

Podsjećamo da je na sastanku Amfilohija i predstavnika tri koalicije koje su osvojile većinu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori nosilac liste Crno na bijelo i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović predložio za mandatara nosioca liste Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića a DF koji predvodi tu koaliciju je to odbio.

<<<Knežević malo udario na Vijesti, malo na Abazovića i Krivokapića<<<

Potom je jedan od lidera DF-a Milan Knežević saopštio da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već traže da im pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB, Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mekely
Gost
Mekely

Na stotine je ovakvih mozda i hiljade u obrazovnom sistemu CG koji su nam zatrovali omladinu velikosrpskim nacionalizmom s crnogorski kadrovi na biroe rada,sve kriv DPS a ne ovakvi opskurni likovi.

Bernini
Gost
Bernini

Još nijesi zasjeo a počeo si da kukumačeš i prepadaš ovaj narod da neće biti plata i penzija.

Mićo
Gost
Mićo

Ti rece da si Crnogorac sto posto.Vidjeli smo te Crnogorce sa Kavajom i Udbasima starima.Ti si Cetnik reci i tačka.Da si Crnogorac nebi te Carević postavio na Vrhu.

Pro Montenegro
Gost
Pro Montenegro

nema toga kod tebe i tebi slicnim… igrajte se uzivajte, zamisljajte kako bi moglo i sta bi mogli do vanrednih izbora… i tu se rastajemo jednom za vazda

Moračani
Gost
Moračani

Seam vas bilo sviju vas , sa ovim smo svi zavedeni tokom glasanja, Lituje su bile BOŽIJA NEPRAVDA ,sad vidim da smo svi i stari i mladi zavedeni od MITROPOLITA I OSTALIH.

Roza
Gost
Roza

Ti nemaš tu svijest, jer bi poslije onog snimka i proslave “pobjede poslije 75 godina” trebao da se uvučeš u mišju rupu.

Jugo
Gost
Jugo

Prikriveni cetnik

Gost
Gost
Gost

Ne vidim da se krio na onom snimku, no se izgleda narod pravi da ga nije vidio

Darina
Gost
Darina

Krivokapiću velika, jedinica iz morala zaključena za kraj godine. SRAM TE BILO !!!!

Milo
Gost
Milo

Nemas opravdanja ,sjedeti sa ovima bradatim i okrvavljenim ocima koji prizeljkuju SREBRENICE ,NEMA OPRAVDANJA.

POJK
Gost
POJK

Krivokapica tebe za predsjednika parlamenta, Lekića za potpredsjednika. Za premijera predložiti prof.dr. Sašu Popovića sa Ekonomskog fakulteta kao ekspertsku ličnost. Ko ga poznaje zna o kakvom se čovjeku radi. Medo ti ga poznaješ pa budi jednom gospodin i pokaži svoju veličinu. Od takvih ljudi možete očekivati samo dobro. Mnogi ga znaju iz skupštine, između ostalih i naša “Lady with hat”… Više »

POJK
Gost
POJK

Krivokapicu vjerujem da se istinski stidiš objavljenog snimka. Ako je tako ljudima se oprašta. Imaš priliku da pokažeš da čovjek može i da pogriješi pa da mu se oprosti.

Jugo
Gost
Jugo

U njih vjere nema

POJK
Gost
POJK

Jugo, ne no treba da se istrijebimo do poslednjeg Crnogorca i Srbina. A moglo se 45 godina lijepo živjeti sa istim tim ljudima. Ajte malo oladite i jedni i drugi zdravije će vam biti.

Svijest
Gost
Svijest

Džaba ti sve,nije ti za vjerovat’ postupci ti sve govore..

Velimir
Gost
Velimir

Sa cetnicima nikad I nidje!

Svijest
Gost
Svijest

Ti ga nemaš kud izlaziti. Sve si već rekao

Mugambe
Gost
Mugambe

Baš te briga – vazda možeš u popove

Ruki
Gost
Ruki

Izađe čovjek niotkuda sa bradatim četnicima pravo za premijera,to može samo kod brđana.

Dula
Gost
Dula

Ni danas nista od dogovora.

Rajko Majkonen
Gost
Rajko Majkonen

Kako ces ti pred ljude izaci poslije onog video snimka? Nekate profesore šuplju priču.

Anoniman
Gost
Anoniman

A sta ste vi svi bez URE ? Jedno veliko ništa, onaj Dritan ako je imalo pametan reci će idem da formiran vlast sa Milom gospodski , bolje nego da se mučim sa ovim nesrećama . Živio DPS i Crna Gora !

Naroz
Gost
Naroz

Krenuo je po navici da kaže, sa čim nam valja pred Miloša izaći, pa je nekako iskontrolisao ravnogorca u sebi.

HR8
Gost
HR8

Svasta, cetnici mu na slikama iza ledja, sjedi pored teroriste i cetnika, cetnik mu gusla i arlauce preko puta o krvavim srpskim bojevima, a trazi ako iko ima dokaz da je on cetnik da ga pokaze.

odje
Gost
odje

kakva pobjeda takav vi i dogovor, sve vam je sa konca i konopca, priveza, steze i zateze

Temen
Gost
Temen

Taman jos da zapojete uz pregovore: “Sini jarko Sunce sa Kosova” ili “Veseli se srpski rode…”

iznogud
Gost
iznogud

Trebali bi TBOK da prenose skupštinu a mogle bi i opklade da padnu tipa: hoce li svi doc na posao, hoce li svi ustat na himnu, ko će najviše psovki da izgovori, ko će biti vinovnici prvog incidenta, da li će neki poslanik slomiti mikrofon, ko će najviše promila imati…

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Bgm ti tesko, od bruke vidim ja !!! Hehehehehe

Svijest
Gost
Svijest

Ko si pa zapravo ti profesore?

Svijest
Gost
Svijest

A ti si ga ugasio.Preko crkve i DF-a glumiš crnogorčinu. Ti si ugasio.kod svih naroda i narodnosti

😃
Gost
😃

Ti nemas kud pred narod, mozes samo pred ristom

Svijest
Gost
Svijest

Ti si ga ugasio.Nemaš kud izlaziti.Srbe si izdao,crnogorci ti nikad nisu ni vjerovali.Ti si ovdje najgori! Ura i DF dosljedni.Profa hoće mandatar da bude

Svijest
Gost
Svijest

Ku ku ti ga nemaš što izlaziti! Izdao si narod bruko.Ne izlazi obraza ti,no ga ti nemaš

Send this to a friend