Politika

Krivokapić postavio temelje kolegijuma nekadašnjih predsjednika Parlamentarne Skupštine OEBS-a

Krivokapić

Počasni predsjednik SDP Ranko Krivokapić učestvovao je na tele-konferenciji nekadašnjih predsjednika najveće parlamentarne skupštine na svijetu, parlamentarne Skupštine OEBS-a.

“Panel treba da posluži jačanju parlamentarne diplomatije koristeći iskustvo, ugled i ostvarene kontakte nekadašnjih predsjednika. To je dodatna vrijednost koja treba da pomogne u strateškom pogledu i unaprijedi rad OEBS-a”, saopšteno je iz SDP-a.

Panel nekadašnjih predsjednika treba da pomogne i uspostavljanju novih nezavisnih struktura povezivanja parlametaraca u bliskoj budućnosti.

“Diskusija je bila fokusirana na metode korišćenja panela predsjednika sa svrhom upotrebe njihovog ekspertskog iskustva u kreiranje institucionalne mreže čijem radu bi se mogli priključiti i drugi raniji funkcioneri PS OEBS-a”, saopšteno je iz SDP-a.

Aktuelni predsjednik PS OEBS-a Džordž Sarateli istakao je da je važno ne dozvoliti da se izgubi vrijednost onih koji su posvećeno služili parlamentarizmu i parlamentarnoj diplomatiji kao i da se mora iskoristiti naslijeđe njihovog rada i iskustva.

“Na konferenciji učesnici su istakli da je ugaoni kamen postavio tadašnji predsjednik PS OEBS-a Ranko Krivokapić 2013. kada je po prvi put okupio dotadašnje predsjednike u Budvi kao svoj kolegijum. To je bio početak na kom
se sada osniva trajana struktura nekadašnjih Predsjednika”, saopšteno je iz SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Ranjo je samo napravio jednu freaky!
Ali tesku I najveci!
Zloupotrijebio je polozaj predsjednika Skupstinu Crne Gore da bi se slizao sa teroristima Iz DF a ,da bi srusio Mila I bio vjecno predsjednik skupstine!
To mu se obilo o glavu,I neka je,I sada svjestan svoje greske pokusava ispraviti izgubljeni!
Nikad vise- jednom izdajnik ,dovijeka izdajnik!

Goca Seljanovo
Gost
Goca Seljanovo

Ranko je veliki i uvaženi gospodin svugdje u svijetu!

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Nije Cetinje bez ijednog slavnog dana kako u proslosti tako i sadasnjosti dok nazovi njemu pandam nidje svijetle tacke .Da je planetarna razlika makar da ih ima mnogo vecih govore 50 narodnih heroja Cetinje a Beograd jednog

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“Pandam”
Hahahaha

Dr kisic
Gost
Dr kisic

Od ovog lapsusa ne zavise zivoti

Ljuta
Gost
Ljuta

Zaboravljas da su svi živjeli a mnogi i rodjeni u Beogradu…

Send this to a friend