Politika

Krivokapić predstavio sastav Vlade: Ovo su kandidati za ministre

Foto: CdM

“Blagosloveni narode Crne Gore danas saopštavam konačna imena sastava nove vlade”. Ovim riječima je mandatar Zdravko Krivokapić crnogorskoj javnosti  saopštio konačan prijedlog sastava nove Vlade.

“Za potpredsjednika Vlade predložen lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, a kandidati za ministre su: ministarka odbrane Olivera Injac, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, ministar ekologije urbanizma i prostornog planiranja Ratko Mitrović, ministar poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović, ministar pravde i manjinskih prava Vladimir Leposavić”, saopštio je Krivokapić na konferenciji za novinare.

<<<Đurović o odluci Krivokapića: Mogao me ranije obavijestiti, ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom<<<

Naglasio je da je ustavna obaveza mandatara da sastavlja vladu, koja treba da bude ekspertska.

On je pojasnio da se zbog racionalizacije opredijelio da potpredsjednik Vlade bude Dritan Abazović koji je predvodio koaliciju Crno na bijelo.

“Vlada želi da istinski sprovode reforme. Svako ko je kompetentan biće rado viđen u novoj vladi. Ovo je vlada koja nije starovala, a najviše je kritikovana. Više su se bavili jmenima nego vizijom buduće Crne Gore. Naša vizija je boljitak i prosperitet svakog građanina Crne Gore. Nikog u Crnoj Gori nećemo da dijelimo. Sve podjele predstavljaju mjeru vladavine prethodne vlasti po principu zavadi pa vladaj. Mi zatičemo negativno stanje. Kao vlada imamo jedan orjentir, a to je rezultat”, rekao je on.

<<<Đurović i Sekulović kandidati za ministre odbrane i unutrašnjih poslova<<<

<<<Jovana Marović kandidat za glavnog pregovarača<<<

Prema njegovim riječima ako za četiri godine ostvarie makar pola od onoga što su zamislili, “mi ćemo se primaći dovoljno bliži da kažemo da je kvalitet života postao značajno drugačiji”.

“Ovu vladu ne sastavlja niko osim premijera. Nijedna hipoteza nije tačna. Ako bi ja htio da imam vladu kumova prijatelja rodbine ne bih tu pripadao. Nijedan od kandidata za ministre nije moj rod. Želio sam da dođe do konsenzusa političkih subjekata i smatrao sam da potpredsjenik bude na čelu jednog resora a sve zbog racionalizacije”, istakao je on.

Kada je, kako kaže, postalo jasno da sve političke stranke i djelovi svih koalicija izuzev GP URA smatraju da je to diskriminacija, odlučio je da mjesto potpredsjednika ponudi Abazoviću, a da ostala mjesta budu eksperti.

Foto: CdM

“Znate koliko je bilo spekulcija ko je ko i ko koga predlaže”, dodao je on.

Obašnjavajući zašto se odlučio da umjesto Gorana Đurovića za ministarku odbrane postavi Oliveru Injac on je kazao da je ona ekspert na polju sektora bezbjednosti.

“Renomirano ime je Goran Đurović koji je dobrotvor, uspješan, veliki strateg. Olivera Injac je profesor bezbjednosti i vanredni profesor na Univerzitetu Donja Gorica UDG. Završila je seminare za evropske integracjje, učestvovala u izradi strategija u oblasti odbrane. Govori dva jezika i to je mjera koju treba da iskažemo kao mjeru odnosa prema evropskim integracijama. Ona je prepoznata i u Briselu. Dugogodišnje je povezana sa Univerzitetom u Ljubljani. Struka mora biti uvažena. Ona mora da dominira. Ovo je ekspertska vlada okrenuta ka građanima”, poručio je mandatar.

Zašto je poziv za današnju konferenciju za medije poslao GP URA?

“Bili smo sinoć na satanku i onda se Abazović ponudio da oni pošalju poziv. Nisam imao ništa protiv toga”, rekao je on.

Komentarišući da je najvaljivano da će u vladi biti političari, a da se onda odlučio za ekspertsku vladu Kriviokapić tvrdi da se ne sjeća se da je sam tokom izborne kampanje govorio o ekspertskoj vladi.

“Najvažnije je da ova vlada krene da radi. Ako mislite da je mjera ime nisam saglasan sa tim. Možda sam se ja zamjerio svima. Vjerovatno sam nemušt politički ali još sam spreman da pohvatam ucjene od bilo koga. Nemam prijatelja među kandidatima za ministre. Poznajem ljude ali mi niko od njih nije prijatelj. Prijatelj je neko sa nekim sa kim ste pojeli džak soli”, napomenuo je on.

Kako je došao do imena ministra unutrašnjih poslova?

“Sergej Sekulović je svima vama poznat. Jednim dijelom je vezan i za MUP, u dijelu ljudskih prava i okupljanja. Prepoznat je u tom dijelu. Najvažnije je da je pravnik i od 2012. je advokat, da je opozicionar i nije uprljan djelovanjem i ima jasan i čvrst stav. To je dalo za pravo da njega predložim”, kazao je Krivokapić.

On uvjerava da želi dobru saradnju sa svima pa i sa Demokratskim frontom.

“Mislim da će se to popraviti. Intenzivno ćemo sarađivati sa svim šefovima poslaničkih klubova. Ovo je naš zajednički projekat. Zakoni koji se budu predlagali trebaju da budu najbolji za građane. Ako smo na istom cilju zašto bi neko pravio problem. Dajte da zaboravimo šta je bilo i okrenemo se budućnosti. Da li je neko glasao za koaliciju Za budućnost Crne Gore ili ne to je najmanji problem”, ubijeđen je Krivokapić.

Mandatar tvrdi da je crnogorski identitet nesporan.

“Moje prađedovsko zavještanje, četiri vrline su zavještanje ostavljene moji porodici: poštovanje, pravičnost, poštenje i istinoljubivost”, rekao je on.

Krivokapić je potvrdio da je razgovarao sa Jovanom Marović ali naglasio da ona nije u ovom trenutku kandidat za glavnog pregovarača.

“Što se tiče ANB-a ime kandidata za rukovodioca službe zaslužuje posebnu pažnju i opredijelili se da taj sistem usmjerimo na bezbjednost i stabilnost zemlje da to ne bude služba koja štiti jednu partiju”, kazao je Krivokapić.

Između ostalog mandatar je rekao da predlažu da naprave akademiju za kadrove u državnoj upravi i set kurseva koje i budući ministar mora da prođe.

Naglasio je i da mu se u prethodnom periodu spočitavalo gdje je bio devedesetih godina prošlog vijeka.

“Nigdje osim kod Nikole Kavaje nisam učestvovao, bio, niti sam ijednu riječ izgovorio”, zaključio je on.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pješivac
Gost
Pješivac

E moj Cuca, dako ti naum pane okle si i zašto su ginuli Crnogorci, ne izdaj svetu Crnu Goru, Tvoji prijatelji daka, bratić itd nerade protiv njihove rs, a sve rade da nema Svete Crne Gore u kojoj su sve dobili, Upamet se, dobro stavi prst na čelo, i mene su zaveli 91, 92, ali mi bog pomože da se… Više »

S morske pjene
Gost
S morske pjene

Gospodine Krivokapicu Ja jesam na izborima zaokruzija da se skloni dps jer to sto prisvojise moju njegovu i vasu drzavu preslo je sve normalne granice … Ali nijesam ni ja ni moja porodica ni mnogi drugi koje znam glasali da se “”” dijelimo na Srbe i Crnogorce “”” Smanjite dozivljaje Srpstva i Crnogoraca jer mi se cini da ce ove… Više »

Kliki
Gost
Kliki

E bogami se nemaju sto veselit.3.66 milijardi nam je predhodna vlast ostavila duga.E sad majcin sine vodi drzavu.E ni Bil Gejts je ne bi iscupao.

Pametnica_PG
Gost
Pametnica_PG

Eh, da mi je da povucem glas samo zbog Braticke i njenog mix-resora.
Ovo sam zamjerila ozbiljno i sto se mene tice umrli ste.
Pozdrav od umjetnika koji ne misli da ima ikakvu buducnost u Crnoj Gori, a ni u prosloj vlasti je nije imao zbog nepripadanja DPS-u.
Hvala ni na cemu!

KoqeBolje
Gost
KoqeBolje

prva rijec Krivokapica je mnoooogo bita! Pa me zanima dali je rekao “Blagosloveni” ili Blagoslovljeni”? mnogo mi je bitno, molim za ozbilan odgovor!

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Oliveru Injac prepoznao Brisel.Sve jasno nema sta.

Gibanica
Gost
Gibanica

Dritane , sada i zvanično od jednog POLITIKOLOGA i analitičara . Koliko god te u budućnosti budu “gurale” EU ambasade ( a neće jer su vidjele i vidjeće) , ovo ti je ti je politička propast iz koje ako uspiješ da izvučeš iskustvo barem jednu knjigu da napišeš , računaj da si uspio . Tebe više niko neće shvatati za… Više »

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

Dabogda ti traja vlada do sjutra ujutro.

Goran Goranovic
Gost
Goran Goranovic

Najgora vlada u istoriji, pih

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Aj sa srecom nemoze gore bit od sve pretnodne vlade.Srecan rad da se vise nikada ne vraca dps na vlast

Grim
Gost
Grim

Bogami Bratićka ti je tu već ozbiljan kandidat, prethodne Vlade nijesu negirale i vrijeđale čitave narode i šteta je već napravljena tu…. a premijer planine pomjera, ne zajeb…. 😀

Kralj Lebron
Gost
Kralj Lebron

Nece ova vlada dugo, vratice se Milo

Mrgud
Gost
Mrgud

Srecno gospodine Krivokapicu . . . . . .a narod ko narod . .

delboj
Gost
delboj

Nece Dritan prihvatiti da bude potpredsjednik, rekao je da ga fotelje ne interesuju. Buaahahahahahahah

Dino
Gost
Dino

Vratice se Valter

Antifa
Gost
Antifa

Sad smo samo mala balkanska država sa klerofašističkom Vladom. Pratimo evropske trendove.

Svoj na svome
Gost
Svoj na svome

Fortuna bravo,Bokelj sam,Hrvat ali danas je ja i onaj Albanac i Bošnjak više voli i smatra svojom nego nažalost ijedan Crnogorac a iskreno sam reko

Scepan
Gost
Scepan

Moze li meni jedno ministarsko mjesto?

Totem
Gost
Totem

Bukvalno nikad strucniju vladu nismo imali! Ajde posteno navedite bilo koju

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Stručniji bi bio kokot komentator, a veze bez

Kralj Lebron
Gost
Kralj Lebron

Ajde ne sprdaj se jadan

Kiks
Gost
Kiks

Zdravko ti nam ne valjas, moraces ici

Spica
Gost
Spica

izabrali ste ga

Ljubo
Gost
Ljubo

Omladino bjezi iz ove drzave ovi Vas vracaju u 18vijek

Out_of_space
Gost
Out_of_space

Toliko o borbi protiv nepotizma. Toliko o demokratiji. Toliko o gradjanskoj Crnoj Gori. Toliko o ekspertima (cast nekolicini).

Ivann
Gost
Ivann

Jedna rijec: ZASTIDA

kachawendica
Gost
kachawendica

kad počinje ovaj rijaliti..awetnook od cowida

Tuziii
Gost
Tuziii

Srecno Gospodine Krivokapicu

Šljivovica
Gost
Šljivovica

Mislis,nama treba sreca da preteknemo sa ovima ovakvima?

Velimir
Gost
Velimir

Da je ziv Aleksandar karadjordjevic ne bi cetnickiju vladu izabrao!

Fortuna
Gost
Fortuna

MOZDA SMO MI ZASLUZILI SVE STO SE DESAVA, nijesmo dovoljno voljeli CRNU GORU, pa sta reci, sve bi bilo. suvisno, LJUBAV nije bila dovoljno iskrena I jaka da stegne SRCE NASE ZEMLJE I da ga CUVAMO, za nase porodice, djecu, e zato morate razmislite o svemu, 💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘Sa✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋Samo LJUBAV moze sve💌💌💌🧚‍♀️🧚‍♂️

Istina
Gost
Istina

Glasat cemo DPS najozbiljnija partija uz sve vreline i mane ostalo ogromni raskorak u vremenu i prostoru

Vaše ime
Gost
Vaše ime

e bruke, mandatar koji zvanično saopštenje počinje sa BLAGOSLOVLJENI NARODE….greote

Skorica
Gost
Skorica

Srenji vijek mora tako pricati biracima jer im mozak na tom nivou..ovim sto su birali ove ravnoplocase i cetnike.

Prcko
Gost
Prcko

Kakav folirant

Vule
Gost
Vule

Cast svima. Meni je najdraza VB.

Miro
Gost
Miro

Sve prodati i seliti odavde sto prije to bolje

srbin iz cg
Gost
srbin iz cg

i ja kazem selite se sto prije

Andro
Gost
Andro

Oprostite a đe je ovđe Pipun?

Zeljko
Gost
Zeljko

Pipune vrati se sve ti je oprosteno .

Emii
Gost
Emii

Ma odavde je trebalo pobjeci još kad je Tita noga zabolela! Crna Gora je postojala, postoji i postojaće! Ovo samo pokazuje koliko je lično Milo Djukanovic velik i fantastičan menadžer. Krivokapicu Vi ste trebali biti premijer svih gradjana CG i u skladu sa tim tako i da se ponašate. Obratili ste se iskljucivo svom birackom tijelu blagosloveni. Da niste inteligentni… Više »

Schumi
Gost
Schumi

Ovo je njegova vizija i realnost dokle njegov mozak može da dobači… Šta reći osim , jad i bijeda!

Onogost
Gost
Onogost

Puna podrska za gospodju Bratic, vidim ovdje je napadaju, znaci da je dobra.

Larisa
Gost
Larisa

Ja je podrzavam. Tj jedva je cekam .

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Jel podržavaš one sličice sa fb?

Bot
Gost
Bot

Samo da pozdravim ove sto ih je teren prepoznao i pitam a dje cete sad kukala vam majka

Gosponin
Gost
Gosponin

Naprijed Gospodine
Bivsi ministri u zaborav

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Kako da ne hahhahahahha

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Mora li ministarka da ima hijaluron? Je li to uslov?

Farfala
Gost
Farfala

Krajnje necasno, neljudski, ne-demokratsko ponasanje mandatara….ne da nije uvazio peticije, vec nije ni pokusao da odgovori na njih. Drzi se svoga, kao iz nekog inata. Strah me je da njegovo sebicno ponasanje ne budemo platili svi….za ministre je bilo valjda najvaznije da su opozicionari !?

Grone
Gost
Grone

Zeta stavio za ministra,bravo.
Bratićka cetnikulja bravoooo

Црногорац
Gost
Црногорац

Kome se ne svidja nek izadje.

Anonimni
Gost
Anonimni

Izadji Pipuneeeee!

Ribnica
Gost
Ribnica

Ovo je sve sminka. Veliki su odlucili bar malo da se skloni DPS. Jer moraju promjene da izgleda kao Demokratija poslije 30god.Mi sami po sebi nijesmo previse za demokratiju.

CrnogoracCT
Gost
CrnogoracCT

E ako će ovi da sklone malo dps, bolje da je vlada još 30 godina. Bolje i pokradeni nego sumanuti!

Opet
Gost
Opet

Trebaće im mjesec da se upoznaju i shvate što su im zaduženja.

Anonimni
Gost
Anonimni

Taman toliko će i trajati.

Jelena
Gost
Jelena

Nema turizma, nema saobracaja, ali ce ova Vlada da patentira vakcinu protiv Covid-19 do kraja godine.

Love
Gost
Love

Ne shvatam, iz kojeg razloga su izostavili minstarstvo turizma?
Crna Gora, turisticka zemlja bez ministarstva turizma, sada kada ce nam najvise biti potrebno, da se vadimo iz ovoga!
Xaxa, nmg da verujem….

Vule
Gost
Vule

Ima. Mjesto će pokrivati ministarka Bratić.

Fortuna
Gost
Fortuna

ZASPALA SI MOJA CRNA GORO, spavaj mirno, I mi cemo svi zaspati, sve do jednog novog vremena, jer sa tugom u srcu, moje zelje I moje nade ostale su samo PUSTI SNOVI, ipak cu te VJECNO VOLJETI ZEMLJO MOJA, sjeti se, NEZABORAVI I OPET SE Probudi, da odagnas moje Suze, bol, patnju, DA SI VJECNA💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😴😴😴😴😴😴😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

Glorija
Gost
Glorija

Bravo tako se voli svoja zemlja.

Glorija
Gost
Glorija

Bravo ovako se voli svoja drzava

Rodolfo Alboreto
Gost
Rodolfo Alboreto

Cestitke novoj vladi i svim kandidatima.

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Čestitaš to što nisu izabrani?

Pobjeda
Gost
Pobjeda

Njegoseva Crna Gora se probudila. Sada izmjena zakona, odbraniti svetinje do kraja, i ocuvati identitet i slobodno se izjasniti na popisu. Da ne bude opet 7% neopredjeljenih.

Nk.
Gost
Nk.

E kakav si mi ti srbski junak kad se bojis izjasniti koje si nacionalnosti na popisu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Crna Gora Crnogoraca je svetinja koju treba branit

Laban
Gost
Laban

Njegoševa CG?Misliš da je to nešto protiv nezavisnosti.Pa on je vladao nezavisnom CG i bio na.čelu autokefalne crkve.Njega nisu postavili iz Beograda.Nije bio rukoljubac.Nije htio da poljubi lance Sv.Petra.Ovaj Zdravko,nema popa u CG da mumije ruku cjelivao,Mando i Knežević trče u Beograd na poklonjenje kao vazali.To nije Njegoševa CG.Živjela Njegoševa CG.

Petar
Gost
Petar

Otvorimo oci i da pogledamo dje ovo sve ide!

Savo
Gost
Savo

Ovakav sastav Vlade zasluzuje samo smijeh.

Zvezdan
Gost
Zvezdan

Totalno ovo sve ide u pogresnom pravcu.

Lazar
Gost
Lazar

Nikad cuo nisam za ove kandidate.

Berane
Gost
Berane

Cudo od prosperiteta nas ceka sa ovim blagoslovenim, sabornim rukoljubom. Univerzitetski profesor kao I ona Braticka. Blago njihovim studentima.

Dert
Gost
Dert

Dokaz da najmanje znaju oni sa diplomom.Iz prakse znamo to!

Srbin iz cg
Gost
Srbin iz cg

Bravo krivokapicu .sad vracamo pravu istoriju cg I srbske pisce I njegosevu kapelu a onda zna se popis .poslije popisa prvog koji nece biti laxan I pod pritiscima vracamo srbski jezik zastavu ponistavamo falsifikovani referendum iz 2006 I raspisujemo Novi da se ujedinimo sa majkom Srbijom a poslije ako bog da I Sveti Vasilije I sa Srbskom Republikom.

UK/ME
Gost
UK/ME

In your dreams! Ili na naški: snila baba što joj milo bilo.

alokin
Gost
alokin

Vrati se ti u misiju upu dje si konacio do sad

MiodragPG
Gost
MiodragPG

I ja sam Srbin, ali ti je komentar samo san.
Nije potrebno da živimo u istoj državi.
Važno je da se poštujemo i uvažavamo, a kao sva dora braća pomognemo jedni drugima.
Podržimo ovu Vladu naše CG.
Dajmo im šansu da nas povedu u bolju budućnost.
Ovi sto odlaze ostavili su nam dugove, razorenu privredu i moralne vrijednosti.
Živila nam CG!

UK/ME
Gost
UK/ME

Još nešto nepismena srBska osobo. Mogu da pređem preko loše gramatike, punktuacije i grešaka prilikom kucanja, ali đe će ti duša da Njegoša malim slovom pišeš?

BigOne
Gost
BigOne

ALOOOO,probudi se.Zao mi je sto zivis u kaznim nadama,ali….od referenduma ti nema nista…od sroskog jezika,mozda malo…tj da ostane kao do sada,referundum…to ni na igrice neces docekat:NEMOGUCE!Kao ni Nato…Sve u svemu, ti neces docekat👍😂

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Liječi se!

Crni panter
Gost
Crni panter

Samo sanjaj,ali da ti malo pripomognem. Po ovoj sadasnjoj konstalaciji imamo sledece stanje:
URA=4 mandata
PZP=5 mandat
Suverenisti i manjinski narodi=40 mandat
Ukupno=49 mandata koji su za suverenu Crnu Goru.

Svi ostali koji su poput tebe mogu samo da sanjaju taj san, neće vam ni ova nakaradna vlada pomoci.

Berane
Gost
Berane

Da ne bude macku prevelika govedja glava

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Koliko si nepismen, boli.

King
Gost
King

Bez Sandžaka i Vojvodine

Crmičanka
Gost
Crmičanka

I šta je bilo kad si se probudio?
Bože budale.

Alex
Gost
Alex

Eh ta Palatalizacija… Volio bih da vi koji se busate u ime jezika bar ga dovoljno naučite da ne bude stidni primjer predstavnika… A lijepo je sanjati, jer samo u snu bude sve po tvom ukusu pa se onda probudis i shvatis da ne bi trebalo da razmišljaš o temama o kojima blage veze nemaš. Prvo škola pa ako prođeš… Više »

Marina
Gost
Marina

Srbin
Samo si jedno zaboravio !
Zaboravio si Crnogorce !!!
Previdio si u svom halucinogenom snu da si u zemlji Crnogoraca !!!!

Emii
Gost
Emii

Snila baba sto joj milo bili…
Svako dobro!

Nk.
Gost
Nk.

Je li te sramota da Svetog Vasilija i boga u ovo uvlacis. Da nijesu i oni srbi? Sram te bilo.

Zvončić
Gost
Zvončić

Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama, dok je mora kod Bara i Kotora, dok je sunca i dok je Grahovca… A, ti druže možes samo da sanjaš “srpski svet”…

King Henry
Gost
King Henry

Ti si zreo za lijecenje, greota od tebe.

Mims
Gost
Mims

Ajde jadan kosovo spasavaj hahahahha ne ces ovamo teritoriju osvajati a ne znas ni svoju odbraniti ka srbin svaki

Milena
Gost
Milena

To ste trazili u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni,Kosovu i doboli ste.

Ines
Gost
Ines

Kakvi su ovo kandidati?

Grone
Gost
Grone

Ni mandar ih ne zna kaže.Odnekud su ih izvukli

Zeljko
Gost
Zeljko

Izbjeglice u medjuvremenu porasle.

Gorske oči
Gost
Gorske oči

Vratila je iz Hercegovine a veliki dio stare Hercegovine je u Crnoj Gori.Mi smo isti narod.

monty
Gost
monty

Kao Japanci i Kinezi…

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Nismo niti će o ikad biti…daleko bilo

Ani
Gost
Ani

Ko su ovi ljudi?

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Snajka ministarka.

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Koja snajka ? Čija snajka ??

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Da vas vidimo onda !!

MNE
Gost
MNE

Kakav sastav vlade bruka,kao da se sprdaju

ALEX
Gost
ALEX

Da vratimo nasu 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪.Svi u jedan blok! Da se batale licni sokobi,antagonizni…da se pod hitno izbrisu licne sujete….SVI U JEDAN BLOK!

Sad gledajte
Gost
Sad gledajte

Skupili ste se 30.8 ali ste ostali u manjini.

BigOne
Gost
BigOne

Mozes li provjeriti broj glasova?Pa DPS vas je zgazio…i ako cemo iskreno,DPS je gromada za vas:1 stranka!

Doxford
Gost
Doxford

Albanac vam je odbranio svetinje

Nk.
Gost
Nk.

Vidjecemo ko se biti u manjini na vanrednim izborima. 🙂

Srba 45%
Gost
Srba 45%

Srecno a sad popis 2021.

Milo
Gost
Milo

Taj FILM U CG NECETE GLEDATI

Dijamant
Gost
Dijamant

Vidjećete, xaxaxaxxaa.Srba na 45% ima da bude.

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Nick ti kaže da si previše iskomplrksiran – u ostalom, pravi srbijanac…aj ćao 😉

King Henry
Gost
King Henry

Aha akosa3 budete mnozili

Fortuna
Gost
Fortuna

Necu se izjasniti za popis

gorocrnac
Gost
gorocrnac

“Necu se izjasniti za popis” – naravno da nećeš popisuju se samo postojeći ljudi – botovi i lažni facebook profili – jok! Nije važno kolko profila imaš- na popisu se evidentiraš kao jedna osoba….

Црногорац
Gost
Црногорац

Bojite se popisa hahahahahhaa
Toliko o vama i vasoj snazi

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Mijenjaj terapiju

Kavajo
Gost
Kavajo

Ajde da se pomirimo kao sto kaze mandatar pa da onako zajednicki zakljucimo: sa zla na gore.

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Injac???? Odakle?

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ne znsm ni za kog odakle su, ne znwm ni za Pažina odakle je, zar je bitno

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Vrlo bitno

BigOne
Gost
BigOne

Ima ih u Boku

Dzonatan
Gost
Dzonatan

sve osim bratićke zvuči ok

Braticka
Gost
Braticka

Dzoni a sto mi pa fali

KLM
Gost
KLM

Srecno

Pavle
Gost
Pavle

Pogledajte prezimena ljudi koji treba da vode Drzavu do prosperiteta. Vecini njih korijeni nijesu ni blizu Crne Gore. Kad je vec tako inovativan ovaj vizionar trebao je da dovede nekoga Hansa ili Schultza da nas spasu muka. Pitanje je jesu li uopste oni svjesni posla kog su se prihvatili, ili smo mi toliko ekonomski stabilni da mozemo da istrpimo ovakve… Više »

Dijamant
Gost
Dijamant

Pavle po tvom nije mogao ni jedan predsjednik Srbije da vodi drzavu, jer svi vuku korijene iz neke druge države.Prvi Milošević je iz Crne Gore…

MiodragPG
Gost
MiodragPG

Pale, ovi prethodni su 30 godina samo kružili po funkcijama i zadužiše CG za 3.3 milijarde eura.
Pustimo novu vladu da pokaže šta zna.
Ne može biti grđe nego sa onim prethodnim što su sve vrijedno oteli od naroda i napravili privatnu državu.

I mi cemo
Gost
I mi cemo

I kralj Nikola je bio Srbin i pisao srpskim jezikom.

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Pozorište u državi…

Mitar
Gost
Mitar

Evo ga sad sa crnogorskim identitetom! Ovaj vise ne zna ni sto prica!

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Dps ideologija odlazi u istoriju. Sada neka oni pisu peticije. Trebace koja godina da se ponisti djelovanje bivse vlasti.

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Ovi ulaze i izlaze iz istorije jako brzo

BigOne
Gost
BigOne

Kratko ce uzivati👍👍

Atos
Gost
Atos

Ne, nadam se da će pošteni ljudi biti budućnost

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Hahahhahaha nadaj se…nada poslednja umire 😉

Valo
Gost
Valo

a ministarstvo turizma? ne vidim

Gorske oči
Gost
Gorske oči

Korona je nema turizma i što će nam ministar .

monty
Gost
monty

Pa kod tebe u Srbiji nikad nije ni bilo turizma…

Nina
Gost
Nina

Napokon da se vrate nadoknade majkama!Koje ministarstvo to pokriva,zna li se? 🙄

Suzana
Gost
Suzana

Kojim majkama! Sve smo majke. Treba djecje dodatke uvesti, a ne vama koje dana staza nemate, penzije, coce!

Nina
Gost
Nina

Kome nama,sto pjenis?Nisam korisnica nadoknade nikad bila.Ovi su se bukali zasto su ukinute i da ih treba vratiti,pa eto im prilika.Ende.

Nina
Gost
Nina

Kome nama,sto pjenis?Nisam korisnica nadoknade nikad bila.Ovi su se bukali zasto su ukinute i da ih treba vratiti,pa eto im prilika.Ende.

Dijamant
Gost
Dijamant

Neka te ne svadite se nevjeste…

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Hahahahha važiii
Što? Imaš troje jel? Pa ti za glas obećao daka para malo a?

Laki
Gost
Laki

Obavezno naknade majkama. Povecati plate i penzije. Crna Gora ko Svajcarska. 😂😂😂

Neko
Gost
Neko

Snila baba sto joj milo bilo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Onogost
Gost
Onogost

Nova vlada da pozove gradonacelnika Banja Luke u posjetu, covjeku se izviniti, cica mica gotova prica.

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Na čemu si ti?

Onogost
Gost
Onogost

Pitaj Djeljosaja broj, vidis covjek propis’o cirilicom, jaka stavar, jaaka.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Ljudi na ovom popisu fali Min.Turizma,A u nasem turizmu se obrce milijarda???!

Hogar
Gost
Hogar

Bratićka će to,bez brige.

Krsto
Gost
Krsto

Blagosloveni naroode Crne Gore… 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅. Sta docekasmo, kukala nam majka. Sve vas blagosiljam.

Dijamant
Gost
Dijamant

Jesi li ti neki Sveti duh, svetac, mesija ili si se dobro naduva tebra?!

monty
Gost
monty

Naduvao si se ti tamjana,Dijamante…

Caramdjordje
Gost
Caramdjordje

Svi svi svi u cirkus Kolorado!!

Ahahahahaha
Gost
Ahahahahaha

Nikad vise dps.

Deyoooo
Gost
Deyoooo

DPS nadam se vrlo brzo!Nikadddd nisM DPS glasao,sad hocu!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nikad vise zajednicka drzava sa Srbijom.

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Ma mi necemo vise

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Nikad više ti pravo glasa 😉

gost
Gost
gost

Kako ste krenuli biće opet dps i to brzo

Fortuna
Gost
Fortuna

Tako je 👍👍👍

Pocinje
Gost
Pocinje

Srecna nam sloboda. Srecno.

Anonimni
Gost
Anonimni

Takoeee izlazimo iz mrskog nata ne priznajemo kosovo i uvodimo sultaniju za zastavuuuu

Anonimni
Gost
Anonimni

I obavezno savez sa rusijom i nama najbližom turskom

Todor
Gost
Todor

Kako nema manjina u vladi, pa evo je srpska manjina

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Sad cemo biti vecina.

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Kako da budeš većina kad ne postojiš? Ti si robot, botina…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sad i nikad više !

Suzana
Gost
Suzana

Najbolji komentar u zadnje vrijeme👍

Srba 45%
Gost
Srba 45%

Vidjeces na popis ko je manjina.

monty
Gost
monty

Vi Srbi cete uvijek biti manjina…

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Naravno ti četniče

Trtomud
Gost
Trtomud

45% je manjina

Fortuna
Gost
Fortuna

Necemo popis!!!!

Pa pa
Gost
Pa pa

Vidjeli smo ko je manjina 30.8.

Zdravko Herbiko
Gost
Zdravko Herbiko

Pa pa – je li to i dritan srbijanac možda?

Valter
Gost
Valter

Vlada 12 ministara, a razgovarali i nudili stotinama. Niko nije htio. Nijesu ljudi ludi.

DbrodnaftaArabi
Gost
DbrodnaftaArabi

E da zna čujović?

Окле
Gost
Окле

Одлично, ајде сад да се крене са радом, прво да се преиспита имовина.

Bojan
Gost
Bojan

Imace posla oko imovine…

gost
Gost
gost

Da, da se krene od spc

Trtomud
Gost
Trtomud

Slažem se, ja bih prvo krenuo od SPC i onog ratnog profitira Dake

Stara
Gost
Stara

Aj pa da se poveca ova crkavica od penzije vise.

Suzana
Gost
Suzana

Aa…

Janko
Gost
Janko

E oni ce je povecat sigurno a sjedi hahahahah

PGCG
Gost
PGCG

Stigao cirkus u naš grad 😂

Jaksa
Gost
Jaksa

Odavno su oni tu vrebaju, a mi smo davno trebali da ih poceramo

Јелко
Gost
Јелко

Ето посла и за тебе. 😂

Glodar
Gost
Glodar

Je li se medo oglasava da nam rece ko je spijun

pssssss
Gost
pssssss

🤦🤦🤦🤦🤦 A dje je Ministarstvo rada, sta se sa njim desi?

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Porodicu uhljebio
Pih!

Komsooo
Gost
Komsooo

Komsije srecno da vam bude bolje nego nama
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Ne mlati

Demokrata
Gost
Demokrata

Odlični su ministri i ministarke buduće nove Vlade!
Neka je sa srećom! 🇲🇪

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Mijenjaj terapiju

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Sinoć je neko drugi bio u opticaj za ministra od topova valjda ga mandatora jutros nije mogo stić

Anderba
Gost
Anderba

Pa dobro ,kada se podijele mjesta po “dubini” , Pipuna će postaviti za šefa željezničke stanice u Zeti, Manda će da naplaćuje parking u centru grada, Medo će biti Bečićev lični vozač, a Joković šef pijace.

Salamanca
Gost
Salamanca

I AV sebe naziva BudućnostSrbije. Na što smo spali, Crnogorci moji?

Jasminka
Gost
Jasminka

Pade nam mrak tacno u podne… eto tako… i kaze se “blagoslovLjeni” u MNE, mada smo mi sa ovakvom vladom vise prokleti nego ista drugo!

Anonimni
Gost
Anonimni

Crni Petak!

IvanUKCG
Gost
IvanUKCG

Stigao 1. April prije vremena.
Hahahahahahaha….Sve si nas zeznuo, ajde sad saopsti ko su kandidati za ministre.
Okej, znamo za zeta, sad ostali apostoli eksperti …

Biohazard
Gost
Biohazard

Vidim ima dosta pripadnika manjinskih naroda u novo-predloženoj vladi , sve su uglavnom srbi i po koji “žena ali četnik ” , nema što , nova vlada će biti baš “multi-kulturalna” .
Ima malo srba iz Crne Gore , malo srba iz Srbije , malo srba iz BiH …. uglavnom dosta je “multi-kulturalna” .

Suzana
Gost
Suzana

Bravo

Soko
Gost
Soko

Zar je ovo cudo crnogorac?Na sledeci skup komita dodji pa da ti vjerujemo.

Sreten
Gost
Sreten

Kakvs sramota!

Animus
Gost
Animus

Kako mogu cetnici zeljeti dobro Crnoj Gori???

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Eo sacekaj da vidimo, da im pruzimo sansu ! Hahahaha a nikad a mozda ni tada im niko normalan nece pruzit sansu jer namjere znamo!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Znači medo bio sve u pravu (osim za trampa)

UFO
Gost
UFO

Bravo, ajde sa srecom!

Max
Gost
Max

Dps na aparatima hahahjahah

Suzana
Gost
Suzana

Mozda prije DF.

Pop
Gost
Pop

Da li je moguce da je za ministra postavio buduceg zeta. Ludilo mozga.

White Hat
Gost
White Hat

Ne znam ko su, priznajem, ali nijesu nijedan iz manjinskog naroda, mislim da nije to to, al dobro, kod mene vam je kvota do Aprila da trajete…. toliko dajem mojoj domovini da otvori oči i da ovo rijesimo jednom za svagda !!! Pozdrav za sad i sve vas posmatram.
WHITE HAT .

Окле
Gost
Окле

Као прво мањински народи су (осим малог броја, изузетака) били на страни режима који нас је урнисао, тако да народна већина није гласала за њих (надгласани су). Као друго, било им је понуђено (понуђен ко почашћен), а као треће, ово су били исти они стари и дотрајали као у ДПС-у, а народ хоће нова лица, зато сад све мањинске партије… Više »

Ciciban
Gost
Ciciban

A nema niko iz manjina da je ekspert? Profesor neki ili slicno? Nestranacka licnost?
Nije bas svaki pojedinac iz manjina politicki aktivan, ali izgleda je za titulu eksperta potrebna neka druga nacionalna i vjerska pripadnost. Ljepotane.

Onogost
Gost
Onogost

Nema.

Окле
Gost
Окле

Заборавих још ово, колико од да трају, размонтираће.ДПС машинерију, а то је за нас довољно 😉

Suzana
Gost
Suzana

Toga filma necete gledati!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Razmontirace drzavu. Znas to odlicno

Anonimni
Gost
Anonimni

Hoće, hoće. Što bi vi rekli “dogodine” tj. malo sjutra.

Carlin
Gost
Carlin

Manjine su 21. Maja 2006 jednoglasno podrzale Crnu Goru kao nezavisnu, gradjansku drzavu. Sad ih nema ni pod razno u vladi. Cudna ova demokratija danasnja.

jorgovan
Gost
jorgovan

Dabogda da vam ovo potraje.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Pa nije vam ravna Zadruga i Farma 😂😂😂SPRDNJA! 🤮

Ab_Ovo
Gost
Ab_Ovo

gospodi pomiluj :-), 🙂 :-)…..

Mina
Gost
Mina

Videcemo sta ce dobro uraditi u prvih sto dana,pa cemo se odrediti prema njoj.Lako je ove ministre promijeniti,nijesu partijski vojnici kao prethodni koji su trajali dvadeset godina.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

A cek cek jel mu ovaj Spaic zet

Mi smo
Gost
Mi smo

Cek cek

Montenegro
Gost
Montenegro

Pa što i da je? I što ima veze što su četnici nam u vladu? Experti su samo takvi, zet pogotovo

Bjelopavlić
Gost
Bjelopavlić

Sa srećom što se mene tiče.Crna Gora iznad svega

Garo
Gost
Garo

Ja ti skoro vjerujem. Bravo ya tebe.

Lav
Gost
Lav

Puno obecavate a pocetnici ste i nemate pojma. No dobro, imacete priliku da se dokazete, i ako sve bude super niko srecniji od nas.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Sada početnici a uskoro pravi četnici

umor
Gost
umor

Milo, sve ti oprastamo…

Окле
Gost
Окле

А кад си му замјерио 😂

Kiks
Gost
Kiks

A ne moze ovo 🤣🤣🤣

Pop
Gost
Pop

Ostade sve isto samo nema na celu vlade Markovica nego Krivokapić.Cudno!

Monarch
Gost
Monarch

Moze,moze.Samo jos Pajovica da vrati iz Kine i vlada kompletna.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

U crkvu se pozdravljaju: dje si brate ša ima
jer su im to vjernici 99%
A ovaj će nama da prodaje: blagosloveni narode

Eagles
Gost
Eagles

Rekose :nema podjela; bez Crnogoraca u vladi, bez onih koji dozivljavaju SPC kao okupatorsku, bez manjina….

Marina
Gost
Marina

Eagles Vjerujem da mu sada ove podjele, na kojima su svim snagama radili,narocito poslednjih godinu dana ,ne idu na ruku, jer ce se morati baviti njima umjesto da se fokusiraju na sto brze posrbljavanje. Ne bi me cudilo da mu prva recenica po formiranju vlade bude ,ono sto je Savo Fatic IZDAJNIK i predsjedavajuci podgoricke skupstine rekao 1918. : “Od… Više »

Окле
Gost
Окле

Смијем се и невјерујем, што хтједе ти подјелити са нама 😂😂😂

Marina
Gost
Marina

Crnogorac
Pa da. Istetovirani ,kriminalci , najreligiozniji !!!
Vjerujuci je nesto drugo.

Matilda
Gost
Matilda

E kuku nama sa vama

Odeon
Gost
Odeon

Sada je trenutak da se svi ujedinimo oko nove Vlade, i mi koji smo bili protiv i oni koji su bili za. Crna Gora je isuviše mala da bismo se dijelili. 🙂

Pop
Gost
Pop

Pa Krivokapić se Kiti kadrovima DPS, nista mi nije jasno ko je na izborima pobijedio

Jasminka
Gost
Jasminka

Sad je vakat da ti odmoris malo popodne… eto tako

Sreten
Gost
Sreten

Kako da ne… Evo baš smo razmišljali sa srbendama da se ujedinjujemo…

Brat
Gost
Brat

Odeone, jesi li ti statista tragičnog djela ove farse ili
komičnog.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Sta mislis radi kojeg ideala da se ujedinimo sa onima koji su protiv CG????!!. jesi li normalan

Soko
Gost
Soko

Polako.Meni je sve jasno.Pratim pazljivo ovog Krivokapica,sinoc slusam Daku koji je bezbroj puta ponovii rijec pomirenje.Njima je u amanet Amfilohije ostavio da pomire narod,nije zaboravio ogroman broj ljudi iz dps koji je litijasio.Dakle,kadrovi iz dps ostaju manje vise uz kozmeticki dodatak srpskih kadrova.Pa nije zalud Amfilohije bio u dilu citav zivot sa dps_om.Znaci,cilj je bio samo maci Zakon o vjeri,usput… Više »

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Napokon vlada SREĆNO

Sreten
Gost
Sreten

E daleko bilo

Ab_Ovo
Gost
Ab_Ovo

i kratkovjecno…..

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Ko daje negativne komentare nije mi jasno posle 30 godina DPS za nas sa cetinja ni veliko srbi nemogu bit gori SREĆNO EKSPERTI I ABAZ NEJAKI

Rukoljub Lažov
Gost
Rukoljub Lažov

Božoviću, aj idi i gledaj malo u sunce, bez tebe…

Host
Gost
Host

Trajace koliko i macki ljubavnik.

Seka
Gost
Seka

Blago nama snjima

tutriku
Gost
tutriku

Nemam problema sa većinom ovih ljudi iako ne podržavam ovu Vladu ( i nisam ni glasač bivše). Ali Vesna Bratić je, kada bih birao najgoreg kandidata u Crnoj Gori za mjesto ministra, prva na listi. Znači, anti-ministar.
Gospođa Borojević takođe. Ljekar, doktor, koji ne poštuje zdravstvene mjere, koja je poštuje nauku koju je učila.
Eo ne znam

russ
Gost
russ

“neće da dijeli narod Crne Gore” a nidje ni jedne manjine ni blizu zgrade vlade a ne u vladi.

alebu2
Gost
alebu2

Naoblačilo se iznad Gore nam Crne!

niki
Gost
niki

vele da mu je Spajic ovaj buduci zet. Ekspertski nema sta

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svi su povezani sa sa njim,sto rodbinski sto preko njegove nvo ili crkve.

monty
Gost
monty

Sakupljao ih ili na svojoj slavi ili u crkvi…

Marina
Gost
Marina

Crnogorac
Teokratsko-kleronacionalisticko-nepotisticka vlada !!!

Kurtić
Gost
Kurtić

Ministarstvo ljubavi nam treba.

Boris
Gost
Boris

Živa istina. Tu smo u deficitu

By the Way
Gost
By the Way

To je lako. Samo svi budite Ministri Ljubavi.

Perko
Gost
Perko

Pocinje demontaza dps

Ab_Ovo
Gost
Ab_Ovo

sjasi Murto da uzjase Kurto

Festadjun
Gost
Festadjun

Blago blago

MojaGora
Gost
MojaGora

Ne odriče rukoljub se ove četnikuše Bratić Lijepo…

Vanja
Gost
Vanja

A nudio je prosvjetu danima…nece niko nije lud

Marko
Gost
Marko

Bravo, konacno malo promjena.

Marina
Gost
Marina

Cinjenica da nije odustao od Bratic i pored masovnog negodovanja i iznosenja argumenata protiv nje od strane akademske CG, govori o tome da se sprema da udari na drzavnost preko obrazovanja i kulture .I da nije za taj “posao” mogao da nadje pogodnije pesnice od ostrascenog zenskog cetnika,mrzitelja svega crnogorskog.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pogledaj sta je Knezevic za njega rekao sinoc,da bi mu 90-tih i Seselj zavidio!

freeMNE
Gost
freeMNE

To je i meni palo na pamet,djeluje kao odmjeren i ozbiljan čovjek a u stvari je zatucani fanatik.

Branka
Gost
Branka

Ni eksperti ni apostoli nego nešto grđe od oboje. Kakav mandatar i potpredśednik takvi i ministri. Prve riječi u obraćanju mandatara sve govore.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nije Krivi zec iz gore,
Nego vitez Crne Gore !

Hogar
Gost
Hogar

Koju ti dijagnozu imaš?

Lovcenska
Gost
Lovcenska

hogaru& ja sam b.o. ( bez oboljenja) a ti si b.m.(bez mozga) !

Anonimus
Gost
Anonimus

Vitez Koja…Nista crnogorsko u njemu nema,osim lozovaca…

Branka
Gost
Branka

Lovcenska
No izdajnik Crne Gore!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

branki&ko ju je izdao i kome ?

monty
Gost
monty

Izdao je drzavne interese Crne Gore,a radi u korist drzavnih interesa Srbije i SPC.Da li ti je sad jasno…

Pencilin
Gost
Pencilin

Pravoslavna džemahirija…. Katastrofa.. sad ce početi priča kako je dps bio dobar. Sjetite se da vih riječi za 2-3 mjeseca.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

e jesi pametan vala, čuvaj da te rusi ne ukradu

Čong Li
Gost
Čong Li

Sve osvjedoceni Crnogorci, i ljubitelji Crne Gore… neko moje misljenje za jedno godinu dana, bicemo ekonomski u rangu Somalije….

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

Da ministri prodju kurseve 🤣🤣🤣🤣

Branka
Gost
Branka

Podgoričanka
I meni je to baš interesantno. Ministri “eksperti” treba da prođu kurseve i da postanu eksperti za oblast za koju su “eksperti” i ministri. Baš interesantno. Znači osobe bez znanja i iskustva, koji su eksperti samo za lizanje kašičice kad završe još neke sitne kurseve vježbaće na nama i našoj državi dos ne usavrše svoju ekspertnost.

Support
Gost
Support

Srećno bilo. Da date najbolje od sebe, to je dovoljno. Neće bit lako, ali nije ni fora da bude lako.

delboj
Gost
delboj

Ovo je Vlada 30 odsto stanovnistva Crne Gore.

nikad vise
Gost
nikad vise

greotice, sto ce nam ovo u zivotu! Braticka to je suvisno komentarisati, a ni ova Borovicika, u isti su kos! Crno nam se pise da crnje ne moze biti.
NIkad vise 1918. Ne damo te Crna Goro, dzaba im sve mogu sastavljati sto oce!

Rovo92
Gost
Rovo92

Vesna Bratic 🤢🤮

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

Najveći expertski ministar Mandataru bko bi jedan pravi Crnogorac ono sto posto pa da je čobanin ako neko ko vodi crnogorsku kulturu i patriotizam ( čitaj sport) a nema niko da je opome onda je Crna Gora Država koju su stvaralie neke četničke horde a ne Crnogorci ( dali srpskog, rusmog, turskog … porekla ) nije važno !

Gorske oči
Gost
Gorske oči

Odličan izbor.Ovo bode očima samo onima koji nijesu naučili da rade i misle da im može biti da cijeli život budu na grbači drugih a samo bi da kritikuju.Enpa sa srećom da konačno ukinemo barijere koje su nam smetale na putu u EU.

Todor
Gost
Todor

Što gora i nesposobnija vlada, to je bolje za Crnu Goru. Patriotama ne treba da odgovara da ova vlada bude uspješna, naprotiv, treba da bude katastrofa

Dzonatan
Gost
Dzonatan

Kao što su i ove predhodne bile? pa da

Pavle
Gost
Pavle

Ne umiju ni budžet da projektuju a ne šta drugo. Taman neka se koprcaju

Neko
Gost
Neko

Boze mi oprosti imam osjecaj ko da se pop obraca narodu,,,blagosloveni,,sta je ovo?

Znanje
Gost
Znanje

Blagosloveni narode Crne Gore = Radosni narode Crne Gore, pozdravio nas je Mandatar, a pop bi svojim vjernicima se obratio ,, Bog vas blagoslovio”… i oprostiće Bog zbog neznanja

monty
Gost
monty

Blagosloven i radostan uopste nisu sinonimi.Biti blagoslovljen prema Hriscanskom ucenju znaci primiti ono sto nismo zasluzili.Rezultat iznad onoga sto smo svojom snagom mogli postici.Svestenik ustvari prenosi blagoslov od Boga.Sad,niti smo mi ovakvu vladu zasluzili,niti je mandatar svestenik…

Neko
Gost
Neko

Znanje moje u savremenom dobu zna se kako se drzavnik i politicar obraca gradjanima,ovo je necuveno

Marina
Gost
Marina

Neko Ne znam sto se cudite?! Kao da do sada nijeste imali prilike da cujete od njega izjave koje jasno ukazuju na put kojim namjeravaju da vode CG. To naravno,nije slucajno. Zeli se sugerisati njihova cistoca i moralnost.Zele nam poruciti da su samo religiozni ljudi “moralni ljudi”. A svi znamo i svi smo imali prilike da gledamo jos od 90-tih… Više »

Ane
Gost
Ane

Ovi su zapošljavani i radili i bili na pozicijama u vrijeme DPSa koliko su meni poznati. Dakle, ovo je eto epilog takvog djelovanja.

pg_milan
Gost
pg_milan

Tebi krivo?

Blažo
Gost
Blažo

Slaba vlada, srećom. Neće uspjeti ništa da urade

pg_milan
Gost
pg_milan

Bolji su ti Gvozdenovic i ostali?

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Sijedi, Vesna Bratić je najveći promašaj u istoriji najvećih promašaja

pg_milan
Gost
pg_milan

Vrijeme ce pokazati, lako ce se smjenjivati

Marina
Gost
Marina

Pg milan
E ovo je definitivno najsmjesnija zabluda koju sam procitala.
“Lako ce se smjenjivati “!!!

Žarko
Gost
Žarko

Od 20. januara kreće raspad ove vlade

Zoran
Gost
Zoran

Borinovićki i Bratićki nije mjesto u institucijama CG

Judit
Gost
Judit

Tako je Zoki !!!!!!

Ragnar
Gost
Ragnar

Borovninicka neka ostane, a Braticka kod Dodika neka ide!

Bratski
Gost
Bratski

E moj Dritane na kraj si opet niko i nista

Dzonatan
Gost
Dzonatan

ima daleko veća ovlaštenja od šefa ti

Anderba
Gost
Anderba

Izgleda su se jedino plagijator i ulcinjski zavodnik uhljebili.Ostali iz DF, SNP, PZP i Demokrata su izvisili, neće biti ministarske limuzine.Medo je proključao od bijesa, nestrpljivo očekujemo njegovu objavu.

oooo
Gost
oooo

Od svih ovih koliko na brzinu procitat jedini ekspert je ova Injac iako i za nju prvi put cujem. Ostale ka da je po kafana i ulica skupljao. Ako ovi treba da nam spasavaju drzavu neka odmah raspisu bankrot drzave da se ne patimo vise.

Znanje
Gost
Znanje

OOOO
Pročitaj, polako, pa se raspitaj. Svu su eksperti u svom domenu znanja i ljudi sastavom i moralnim vrlinama. Nije ih mogao skupiti po ulicama, jer su radili i nadgrađivali znanje i sopstvene sposobnosti, a za kafanu, što bi rekli kafanskim rečnikom ,,nemam Ti kat”, pa zbog toga prvi put čuješ.

monty
Gost
monty

Kao sto ni mandatar nije imao vremena za kafane,ekstremisticke proslave i alkohol…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nije tacno da su eksperti,ako uopste znas sta je ekspert?! Oni su “blagosloveni apostoli”.

Mirko
Gost
Mirko

Sve mogu da progutam, ali ovu Braticku nikako!

Dragana
Gost
Dragana

a ja Mladena Bojanića, ojadio je mnoge fondom aktiva-integra..

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Kad da izgovoris od lizanja kasike i ljubljenja ruku. Mada cim izgivoris bolje je da nisi izgovorio. Vlada ti je top. Jaka ko crna zemlja. Bolje nema nadaleko. Posluzice u udzbenicina kao skolski orimjer kakvu vladu netreba formirati.

Tereza
Gost
Tereza

Hvala Bogu vise. Ajmo da se radi.

Zeta
Gost
Zeta

Ministar zabave , ko je ?

Ned
Gost
Ned

I to ce Braticka, da nas razonodi svojim ‘krasnim akcentom’ i savremenim temama… pfff

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ovo je vlada koja se nista pitati nece sem sto ce zaposljavati svoje …al brzo ce odgovor koje prava vlada

raz
Gost
raz

Samo nemojte, gdine Krivokapicu, da zaboravite da ljudi koji sada rade u drzavnoj upravi, casno i posteno obavljaju svoj posao, i nemaju nikakve veze sa politikom, tesko da ce ikad prihvatiti da budu pokusni kunici ljudima koji nemaju ni dan konkretnog radnog iskustva.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nece da moze…a i dje su ministri saobracaja i turizma? Je li ovo neka sprdnja

Bingo
Gost
Bingo

Ostaviti trenutnu garnituru,treba završit taj auto put….dati im šansu(još 4 godine)👏

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Od turizma se ne živi ….

Dioptrija
Gost
Dioptrija

E pa sad, od turizma neki živimo a neki ne živite …

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Ovo moja vlada , vlada mene ka Crnogorca nikad biti neće.

Realno
Gost
Realno

A Daka đe je on i pop Gojko. A da oni su tu preko Bratić.

Betoven
Gost
Betoven

Kako to da Velibor Markovic nije ministar pravde?🤣

Brat
Gost
Brat

🤣😄😂😁🤗

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Da je Risto živ vladu bi formirali poodavno. Ovako se blamirate evo od avgusta. A sve mi miriše da neće dobiti 41 glas u parlamentu. Bit će zanimljivo i još ako pozovu Srpske Popove da blagosiljaju i okade apostole . E bruke , sramota me kazati nekom strancu odakle sam, vidjeli mnogi u EU kako otac vodi kćer od 10… Više »

Neko
Gost
Neko

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 souuuu

kos
Gost
kos

nidje vucica nema jel moguce a ni lajavaca mandica knezevica i mede

Jelena
Gost
Jelena

Ko su ovi likovi?

Pelei
Gost
Pelei

Sad je Sergej uprljan do kraja zivota, a do sad je kako kazes bio cist apostol.

Katunj
Gost
Katunj

Biografija dr Olje Injac je za svaku pohvalu. Impozantno u odnosu na dosadasnje ministre.
E, kako će se snaći, pokazaće vrijeme!

Totem
Gost
Totem

Uporedite ovaj sastav Vlade sa proslim…ovio je Bajern Minhen za sve vlade do sad

....
Gost
....

jes, to je totemska vlada, pih!

Veki
Gost
Veki

Da nece u popove sto se ovako mandatar obraca narodu

monty
Gost
monty

Dok postoji Lovcen sveti i s njim Crna Gora stara,pamtice se cin izdaje Krivokapic mandatara…

Branka
Gost
Branka

monty
Bravoooooooooooooooo!

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Jesu li ovo ti experti ili apostoli ,nije mi jasno?

Nina
Gost
Nina

Jel se to ovaj drznuo da nas nazove blagoslovenima?Ozbiljno je umislio da je Bog,ali ne i moj.Ni vlada,ni takozvani ministri,niko!Blagoslovena sam bila od 2006.Vise ne.

Rile
Gost
Rile

Uporedite Injac i Boskovica

Garo
Gost
Garo

Zašto, makse tamo. Uporedi ti Rukoljuba i Mila.

Hogar
Gost
Hogar

Spuštiti zastave na pola koplja i proglasiti trodnevnu žalost.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Malo je trodnevnu

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Apostolska Vlada po mjeri Krivokapića, sve njegivi prijatelji. SPC pečat je prisutan i ovaj planira 4 godine. Sada očekujem da Medo oplete po ovoj Injac kao Milovom kadru.

Role je king
Gost
Role je king

Cetnicka vlada, e moj crnogorski narode, uzas.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Vesna bratić će napravit belaj,veliki!?

Katunj
Gost
Katunj

Bravo za Olju!

Podgorica
Gost
Podgorica

Postovanje svima na portalu. Zelio bih najprije da pozelim srecu novoj Vladi jer ih sigurno necu napadat prije no pocnu da rade. O ruznoj proslosti ministra necu pricat (bratic) s obzirom da nam je ministar PROSVJETE bio Migo(afera koverta i Paris Saint Germain). I da kao CRNOGORAC zelim da Vam dam savjet da se opustite… Niko nam nece dirat Crnu… Više »

Tako je
Gost
Tako je

Podržavam.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Migo je bio ministar prosvjete ali ne poslije afera. I ne usred afera. I takav kakav je, ne moze se poredit s fasistickom Bratickom, jer joj nije ni do koljena sa sve njenim doktoratom, kad joj je stav onakav i razmisljanje onakvo. A 4 Miga neka dodju da budu ministri, prihvatam sa sve aferama, jer nece udarit na Lovcen, na… Više »

By the Way
Gost
By the Way

Napravio si omašku pa je ispalo kako treba 🙂 “Jer joj nije ni do koljena”

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Jesam, hvala sto si upro u lapsus, time ste se i sluzili od litija pa do 30.nasim greskama, lapsusima itd, izvrtali cinjenice, spinovali, sirili mrznju, provocirali policciju, narod, sarali nam gradove fasistickim simbolima i nastavljate. Mozda Migo taman Bratickoj nije do koljena po nivou obrazovanja, ali po svemu drugome nije ona njemu. Vase postenje nam je poznato, politika i politicari… Više »

Bhxxab
Gost
Bhxxab

E pa ocigledno nam se tu razlikuju pogledi. Vama je najbitnije da vam glavni bude Crnogorac pa makar i polupismeni covjek poznat po hronicitetu lapsusa i aferama. Da se razumijemo, nije meni ni braticka (namjerno malim slovom) simpaticna al do sad nam je Migo bio ministar prosvjete pa smo cutali.. Pa ljudi!!!! Evo ne znam.. Mozda sam ja lud

CT-CT
Gost
CT-CT

Pa dje su ljudi, ovo sve teski ili prikriveni cetnici
i to ne moze niko porec

Bozur
Gost
Bozur

Ma ti I tvoja vlada …..

necedabude
Gost
necedabude

I dalje bez manjina, i dalje Braticka tu, uprkos linca javnosti povodom ovih pitanja, i evo koliko mandatar pokazuje senzibiliteta prema ovim stvarima. Ovo su 2 stvari koje su neoprostive, i da Bog da da se vlada ne izglasa, a ako se izglasa, da Bog da se raspala sto prije, i da idemo na nove izbore, gdje cemo se nadati… Više »

Velek
Gost
Velek

Saglasan sa tvojim komentarom u potpunosti.

By the Way
Gost
By the Way

Eeeee, koliko su Djukanovic, Markovic, Stijepovic, Simovic i bratija pokazivali senzibilitet prema javnosti, ne pitaj.

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Koje bre ova Olivera Injac? Zna li ko ista o njoj

Dama
Gost
Dama

Olivera je prava osoba za ovo mjesto. Najbolje ministarsko rešenje! Profesionalac!

monty
Gost
monty

Dama Jesi li ti to,Bratic Vesna….

Ragnar
Gost
Ragnar

Bode mi oci ova Braticka ali srecno bilo, jer nemamo vremena. Nadam se da necete Crnu Goru pokloniti VUcicu! Isto tako se nadam da ce na sledecim izborima jasna prozapadna i crnogorska opcija formirati vladu bez stranih elemenata!

....
Gost
....

Ragnar? Zar zaista ne vidiš o čemu se radi?

Ragnar
Gost
Ragnar

Mup i sluzbe bezbjednosti su u nasim rukama, to je najvaznije da ne podijele drzavljanstva beckovicima jer je to cilj do popisa!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

QQ lele

Marko
Gost
Marko

Dje je NATO zastava?

Mikica
Gost
Mikica

Počelo je počelo a sto ćemo mi koji nismo blagosloveni?

Peco
Gost
Peco

Sto u tivat ono uradiste sve kojee ne misle Kao vi maknuste sa posla svi bi mi voljeli da bude.to kako govorite lijepo Evo da vidimo ali.se cini da.je.to.samo lijepa prica

Teodo 202
Gost
Teodo 202

Vraticemo Tivat iz kandzi ove sekte….Napravili su haos potpuni, dovode se ljudi bez iskustva, kvalifikacije, strucnih ispita. Nece ovo biti dugoga vijeka, opametice se gradjani vrlo brzo kada vide koga su podrzali!

Ragnar
Gost
Ragnar

Za Tivat se ne brini, vidjeces vec sledece izbore, mada dio ljudi iz nove vlasti treba ostavit jer imaju kvalitet!

gangrena
Gost
gangrena

,,blagosloveni narode crne gore,,. kome se ovaj obraca? ovaj misli da odrzava misu u nekoj crkvi a ne konferenciju za stampu! zar nije blagoslov u cijeloj ovoj prici dobio samo on i lista koju predvodi? (i zna se od koga) sta cemo samnom i sa preko 60% gradjana crne gore koji ili ne primaju blagoslov,ili ne priznaju blagoslov ili im… Više »

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Srdjane Pavicevicu – ti si jedina nada da ova nakaradna vlada ne uspije da se ustolici, pa pamet u glavu! Salji nas na nove izbore i budi jedini posteni predstavnik nakaradne koalicije Crno na bijelo

Dado Nk
Gost
Dado Nk

E propalo se ko je predlozen za ministre, ali ubrzo ce se ustati Crna Gora i poslati ove u proslost…

Doxford
Gost
Doxford

Ne spominji mene u tom narodu niti onoga ko do obraza drzi.Nikad te necu postovati niti priznavati tu sektasku vladu,napravljenu po nalogu takozvane spc

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Mila je Zakon o slobodi vjeroispovijesti kostao vlasti mozda, a tebe ce vrlo moguce kostat Braticka i Borovinicka

Dejo
Gost
Dejo

Neka nam je bog u pomoći sa ovim ekspertima

Aleksja
Gost
Aleksja

Laku noć , Crna Goro . 💔

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ovo nam je šamar za dobro jutro pa dako se probudimo

Rumija67
Gost
Rumija67

“Blagosloveni Narode Crne Gore”!Dobro dosli u 15 Vijek;;;;;Jos jedna Iranska drzava!!E kukala nam Majka,kad ce da odu ove Ovce!!

Putnik
Gost
Putnik

God bless America iz usta njihovih lidera…zvuci li ti kao 15 vijek?A oni su 2 vijeka ispred nas 😉

VESELIN
Gost
VESELIN

……

....
Gost
....

?????????????????????

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Vidi se iz aviona da je buduća vlada ekspertska i multietnička.Sve su ovo pravi Crnogorci!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Gospodi pomiluj…

Milić od bačve
Gost
Milić od bačve

Ajde svi, ali Mladen Bojanić expert. Kukuuu

Hydra
Gost
Hydra

Ova vlada nas vodi u ambis.

crna gora
Gost
crna gora

cus blagosloveni narode pi nebilo nas kukala nam majka

Prolaznik
Gost
Prolaznik

Blagosloveni narode Crne Gore, promasena profesija, trebao je biti Mitropolit a ne Premijer.

DbrodnaftaArabi
Gost
DbrodnaftaArabi

Šta reći a ne zaplakati 😅

Cokolino
Gost
Cokolino

E bas si nas blagoslovio sa ovim sastavom

Moje ime
Gost
Moje ime

Crna Goro neka je sa srećom nov put.
30 godina “Da živimo bolje” se obistinilo nije.
Vrijeme je da se ovima da šansa.
Sa srećom!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Nece je gledat

ivana
Gost
ivana

Asad da živimo još gore.

Zoran
Gost
Zoran

Srpsko-pravoslavna vlada, plus Sejdo B. Nema Crnogoraca, Bosnjaka, Muslumana, Albanaca, Hrvata. Teror manjine nad vecinom, uz pomoc Trampove ambasade i poslusnika iz medijskog koncerna. Crna Gora se mora spremati. Ovo je1918. Zna se i ko su kolaboracionisti ovaj put.

zevs
Gost
zevs

sve nas crnogorce treba strijeljat kad smo na ove ljude spali

rdm
Gost
rdm

Bez brige, biće i to.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

@ rdm,
Sta bi trebalo da znači ovo što si otkucao?
Je li neka ironija ili … ???

Teodoso
Gost
Teodoso

Može li se đe uživo gledat ovo vaskrsnuće apostola….

...
Gost
...

Kako je tebi crkva (sekta) isprala mozak moj Cuca

Neko
Gost
Neko

Ove sprdnje,taman nam ovako i treba,odosmo mi u kameno doba,posle onakve Crne Gore svud u svijetu priznate ovako nisko da padnemo uzas

Dragi
Gost
Dragi

Je li Božena blagoslovena?

nevjerica
Gost
nevjerica

Ali Vesna Bratić???!!!! Je li to moguce, zalosno dje zivimo

NATO
Gost
NATO

Dje je NATO zastava Krivokapiću, a postavio si zastavu neprijateljske EU

popadija
Gost
popadija

“Blagosloveni narode” ??? Sto ovo treba da znaci?

marius
Gost
marius

Ovo treba da znači, da se nad CRNOM GOROM, žestoko “oblači”!

Send this to a friend