Politika

Krivokapić: Sve funkcije po dubini dobili kako su željeli, nezadovoljni jer nemaju ministarstva

Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je danas u Andrijevici da aktuelnu Vladu niko ne može tako jednostavno zamijeniti, nekom drugom, jer bi se tu, kako ističe, govorilo o ličnim partijskim interesima.

“Moram da kažem – sve dubinske funkcije dobili su kako su željeli i jedino zbog čega nijesu zadovoljni je što nijesu vidljivi u Vladi, što nemaju vjerovatno neka potpredsjednička mjesta i neka ministarstva. Smatram da je dobro za Crnu Goru da i dalje bude ekspertska Vlada, ne odustajem od tog stava. Nekoliko puta sam govorio – sve ono što je bolje i što daje unapređenje i snagu toj Vladi treba podsticati”, istakao je Krivokapić, misleći na Demokratski front.

“Naravno da sve što možemo da unaprjeđujemo unaprijedimo, ali ne da bi neko politički profitirao, ali građani osjete benefite”, rekao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
amo
Gost
amo

Krivokapiću ti si se jasno opredijelio i izjavio prilikom posjete Cetinju kada si bio izzviždan,da si se ti pitao nebi bilo Crne Gore,tačka.

Barselona
Gost
Barselona

A prije izbora obećavaše konkurse!!!!

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Kakva ekspertska vlada? Stavljate cetnikusu koja vise ima zajednockog za ratnim zlocincima nego bilo kim drugim za direktorku skole. Po cemu je ona ekspert sem u mrznji CG i svega Crnogorskog?

Mira
Gost
Mira

E to po dubini je vidljivo ovih dana u školama gdje postavljaju direrktore,partijske ljude ,a ne ljude koji to zadluzuju zbog svojih stručnih referenci.

Rikoset
Gost
Rikoset

Jesu li uvidjeli vasi biraci kome su dali glas.Ovo je bruka i sramota ko vlada.

Pomorac
Gost
Pomorac

Experti SPC. Nicija do zore nije gorela.

Djuka
Gost
Djuka

Osvjezilo ali nam od budji satrunu drzava…

Rade
Gost
Rade

E sad mi ništa nije jasno. Pa zar nije prekinuto da se mjesta dijele po partijskoj liniji, zar se nijeste protiv toga borili?

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Hoćeš da kažeš da si im dao odriješene ruke da uništavaju sve pred sobom zajedno sa tobom.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

ove bruke od premijera

Send this to a friend