Politika

Krivokapić u Pljevljima: Vlada se iskreno okreće obrazovanju i zdravstvu

Pored ekonomije, Vlada se iskreno i temeljno okreće obrazovanju i zdravstvu. Naš glavni zadatak je da zadržimo naš svježi, ljudski potencijal i da on bude uposlen, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić tokom današnje radne posjete opštini Pljevlja, koju je započeo obilaskom Opšte bolnice.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, Krivokapić je istakao da to važi i za one najškolovanije u našem sistemu zdravstvene zaštite, ali i za sve “druge profesionalce koji treba na svom ognjištu da nađu motiv, razlog i smisao svog ostanka i da tu, među svojima, sebe utkaju u bolju i izvjesniju zajedničku budućnost, stvarajući dodatne vrijednosti i novi, viši životni kvalitet”.

“Predsjednik Vlade Crne Gore zahvalio je novom menadžmentu Opšte bolnice kako na njihovom, tako i na nesebičnom zalaganju čitavog bolničkog osoblja, kako bi u ograničenim i skromnim uslovima omogućili što većem broju pacijenata najsjevernije crnogorske Opštine da zadovoljenje svojih potreba iz zdravstvene zaštite ostvare u mjestu življenja”, navode u Krivokapićevom kabinetu.

Premijer je naglasio da su infrastrukturni problemi veliki, ali i da je Vlada okrenuta građenju boljih uslova za prevenciju i liječenje crnogorskih građana. Kazao je da će Vlada učiniti sve da do kraja sprovede projekat izgradnje nove zgrade Opšte bolnice.

Direktor Opšte bolnice Saša Grbović ga je upoznao sa bogatom, viševjekovnom tradicijom zdravstvene zaštite u tom kraju, ali i sa problemima i uspjesima koje bilježi javna zdravstvena ustanova, naročito u vremenu velikih izazova koje diktira pandemija COVID-19.

“Grbović je, izražavajući poštovanje zbog pažnje koju je premijer svojom posjetom ukazao svim radnicima bolnice, kazao da se mora naći model kako bi se, naročito najstručniji kadar, zadržao na radnim mjestima u ovom gradu sjevera, te da je problem bolničkog smještajnog kapaciteta konstantan. Izrazio je nadu da će predviđeni novi bolnički kapaciteti, u narednom periodu, umnogome relaksirati rad ove ustanove i osvježiti životnu perspektivu građana Pljevalja”, zaključuju u kabinetu premijera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PLJEVLJAK
Gost
PLJEVLJAK

Nisi dobro došao u Pljevlja…..

Mijo
Gost
Mijo

Krivokapiću,
Šališ li se to dase vlada ” iskreno okreće obrazovanju i zdravstvu ” ili samo pokušavaš braniti te dvije apostolke,žmureći na njihove rezultate? 🇲🇪

Novak
Gost
Novak

Koje zastiđe

Someone
Gost
Someone

Jeste provalili da se samo kreće 3 grada, berane, pljevlja i herceg novi?😀

Oljo
Gost
Oljo

Ovo je onaj slobodni sto ide bez obezbjedjenja i skupih odijela? Ovi pored njega su prolaznici?

Luka
Gost
Luka

Baš su se poradovali Pljevlja i vidim proć nisi moga od naroda….direktor dva savetnika i obezbjeđenje🤭🤭

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Zastidje !

onako samo
Gost
onako samo

Jedino ozbiljno čime ćete pomoći i prosvjeti i zdravstvu, a i cijelom društvu jeste da kompletna vlada podnese ostavku. Sve ostalo je neozbiljno!

Dragan.Pv.
Gost
Dragan.Pv.

Sto ga nijeste poveli tamo dje je pokvareni skener i rengen.na hirurgiju da se uvjeri kako to nama izgleda. Povedite ga do Srdanovog groba da vidi magistralni put na sta lici. Do Trlice i skretanja za BP davidi kako funkcionisemo evo godinu. Poltroni jedni samo se supkate i pokazujete ono sto na nesto lici a ruglo krijete. Piii

Mia
Gost
Mia

Dovijeka u isto, plavo odijelo.

www
Gost
www

je li nebeski ili nije…e, hehe, letač.

Coron
Gost
Coron

Kada ćeš ispuniti predizborno obeobećanjae i povećati plate

Tash
Gost
Tash

Riječi, riječi. .parole, parole …i Proskule ..

BBBB
Gost
BBBB

Ni u wc ne ide bez telohranitelja

BBBB
Gost
BBBB

A sa cim dodje u Pljevlja,sa helikopterom…..gospoda jado moj

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Sa pravnim nasiljem,bezakonjem i klerikalnim kadrovima ste se okrenuli obrazovanju!

BBBB
Gost
BBBB

Osvjezilo,osvjezilo

BBBB
Gost
BBBB

Piiiiiiiiiiiihhh

RRRRRR
Gost
RRRRRR

Nemoj molim te, ostavi kako je bilo!

Send this to a friend