Politika

Krivokapić: Potvrdićemo poziciju Crne Gore kao buduće članice EU i bezbjedne investicione i turističke destinacije

Premijer Zdravko Krivokapić počinje danas zvaničnu posjetu Grčkoj, gdje će učestvovati na Delfi ekonomskom forumu i gdje će se susreti sa najvišim zvaničnicima Grčke – predsjednicom države Katerinom Sakeropulu, predsjednikom Parlamenta Konstantinosom Tasulasom, predsjednikom Vlade Kirijakosom Micotakisem, kao i sa ministrom za razvoj i investicije Adonisom Georgiadisom. 

“Upravo sam stigao u prvu radnu posjetu Grčkoj. Uvjeren sam da ćemo u naredna dva dana na brojnim sastancima još jednom potvrditi poziciju Crne Gore kao buduće članice EU i bezbjedne investicione i turističke destinacije”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Krivokapić će se sastati i sa arhiepiskopom Atine i cijele Grčke Jeronimom.

“Prilikom ove posjete Krivokapić će imati susrete i sa brojnim drugim državnicima, učesnicima Foruma, kao i sa predstavnicima Evropske unije”, saopšteno je iz Vlade.

U crnogorskoj delegaciji sa premijerom su i ministrar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, kao i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, koji će, takođe, imati niz sastanaka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Sa tobom idemo na dno!

Emma
Gost
Emma

Nemozete na dvije stolice. Rusija ili EU ,bez DF.

Filip
Gost
Filip

Krivokapic,spajic i Milatovic … niste vi za ovo,nemate harizmu,nemate liderske predispozicije …Zalosno vas je vidjet’ ovakve,da predstavljate CG

zoran
Gost
zoran

Ima li kome da ljubi ruke

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ostani tamo …

Ovaj svijet
Gost
Ovaj svijet

Možda bi mogao da pođe do Kipra da ispita kako funkcioniše kiparska autokefalna pravoslavna crkva.

veljo
Gost
veljo

Sa finansijski propalom ekonomijom hoće da prave ekonomsku saradnju? Originalno, nema što.

Send this to a friend