Politika

Krivokapić: Vujanoviću naređeno da se uključi u kampanju

Zdravko Krivokapić

Apsolutno je netačna tvrdnja bivšeg predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića da sam tražio procjenu njegove bezbjednosti od ANB-a, sa ciljem da mu se ukine obezbjeđenje i ugrozi bezbjednost, kazao je za Portal RTCG doskorašnji premijer Zdravko Krivokapić.

<<<Vujanović: Sitan povod za krupno objašnjenje<<<

On je u izjavi za portal RTCG odgovorio na optužbe Vujanovića, koji je rekao kako ga je Krivokapić označio da se na Cetinju u septembru prošle godine ponašao mimo obaveze predsjednika svih građana, te da je tražio od ANB-a “procjenu moje bezbjednosti, da bi – kroz očigledno brutalnu povredu zakona – bilo ukinuto lično obezbjeđenje”.

“Apsolutno je netačna tvrdnja bivšeg predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića da sam tražio procjenu njegove bezbjednosti od ANB-a, sa ciljem da mu se ukine obezbjeđenje i ugrozi bezbjednost. U kontekstu dešavanja na Cetinju, moj fokus je bio isključivo uloga u tim događajima aktuelnog i bivšeg predsjednika. Očito da su ove optužbe posljedica naredbe gospodinu Vujanoviću da se uključi u kampanju protiv prve demokratske Vlade, kako bi se zamaskiralo ustavno-pravno nasilje koje se sprovodi ovih dana prilikom formiranja nove neprincipijelne i nedemokratske većine”, saopštio je Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Parilo
Gost
Parilo

Kad pomenes gdin.Vujanovica ustani.

Mokica perisic
Gost
Mokica perisic

Zna se ko je gospodin vujanovic a ko si ti apostolu

Bata
Gost
Bata

Krivokapiću ništa ti ne vjerujem!
Sada se možeš posvetiti u potpunosti crkvi Srbije i iz nje nikad ne izašao.

Progres
Gost
Progres

u ćošak …

freeMNE
Gost
freeMNE

Skidanje imuniteta i kod SDT pravac

Send this to a friend