Politika Premijer obmanuo javnost tvrdnjom da ministri u njegovoj Vladi neće biti dio partija ili političkih pokreta

Krivokapićev apostol se aktivno uključio u kampanju u Nikšiću

Premijer Zdravko Krivokapić obmanuo je crnogorsku javnost kada je na Cetinju 28. januara ove godine saopštio da ministri u njegovoj Vladi neće biti dio partija ili političkih pokreta jer se ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Aleksandar Stijović boravkom u Grahovu aktivno uključio u predizbornu kampanju u Nikšiću, piše Pobjeda.

Ministar Stijović i premijerova savjetnica za ekonomska pitanja Gordana Radović, koja je čelnica pokreta ,,Ne damo Nikšić“, u srijedu su u nikšićkoj mjesnoj zajednici Grahovo, u okviru predizborne kampanje, predstavili razvojne projekte iz oblasti poljoprivrede. Pokret ,,Ne damo Nikšić“ nastupa na koalicionoj listi ,,Mir je naša nacija“ koju dominantno sačinjava Demokratska Crna Gora Alekse Bečića.

Prisustvo ministra Stijovića i premijerove savjetnice iziritiralo je građane Grahova koji su okupljeni ispred prostorija MZ izviždali Stijovića i Radović, uz poruke ministru da je izdajnik kao i njegova Vlada.

“Nijeste dobrodošli na Grahovo. Nijeste, jer je Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na dvije ruke. Nijeste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao prolaznik ili turista”, poručio je jedan od okupljenih Stijoviću.

Ministar Stijović je, prema podacima iz njegove biografije, rođen u Beranama i svakako nema pravo da glasa na lokalnim izborima u Nikšiću, za razliku od premijerove savjetnice Gordane Radović koja je rođena u gradu pod Trebjesom. Dnevne novine su objavile podatak da Radović čak ima i srpsko državljanstvo osim crnogorskog, što ona nije niti potvrdila niti demantovala.

Stijović je proteklih nedjelja bio udarna pesnica propagandne mašinerije provladinih medija na kojima je ministar gostovao – mašući papirima o navodnim kriminalnim aktivnostima i nezakonitom trošenju novca od strane bivših ministara poljoprivrede, ali i biznismena bliskih bivšoj vlasti.

On je za nenamjensko trošenje novca optužio bivše ministre poljoprivrede Predraga Ivanovića i Milutina Simovića, a prije nekoliko dana je najavio da će njegovo Ministarstvo podnijeti tužilaštvu krivičnu prijavu protiv biznismena Dragana Brkovića. Ivanović i Simović su demantovali sve navode Stijovića.

Za svoj ,,istraživački“ angažman, koji nema veze sa resorom poljoprivrede koji pokriva, Stijović je javno pohvaljen od premijera Zdravka Krivokapića i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Da je Stijović bio politički angažovan u Grahovu, potvrdilo je saopštenje koalicije ,,Mir je naša nacija“ koja je navela da je ,,vrijeđanje ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića i Gordane Radović najbolja slika politički motivisanog načina da se stvore tenzije i destabilizacije društva u predizbornom periodu“. Iz tog političkog saveza su pozvali nadležne da reaguju i procesuiraju počinioce i preduprijede ubuduće ovakve situacije.

Aktivno uključenje Stijovića u kampanju u Nikšiću, zajednička lista premijerove savjetnice i Demokrata, kao i zajednički sastanak predsjednika Skupštine i Vlade sa episkopom i administratorom Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikijem na kojem su najavljene ,,promjene u Nikšiću“ su najava čvršće političke saradnje Bečića i Krivokapića.

To je i zvanično potvrđeno kroz seriju PR tekstova koje su kao politički marketing u Danu objavile Demokrate najavljujući prekompoziciju na političkoj sceni kroz zajednički nastup Krivokapićevih pokreta i Demokratske Crne Gore, prvo u Nikšiću, a potom i na budućim lokalnim i parlamentarnim izborima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danijel
Gost
Danijel

LAŹ je njihova Nacija!

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Bolje je bilo Stijoviću da je osta’ doma, nego što su ga Grahovljani postavili đe mu je i mjesto!

Sol2ed3ad
Gost
Sol2ed3ad

Neka su ga pospremili.

Barka
Gost
Barka

Bas bi trebalo da se svi ministri ukljuce i izadju na teren…. Lijepo bi se proveli, i mnogo interesantnih stvari bi culi o sebi….

Velimir
Gost
Velimir

Zlo u Crnoj Goru!
Ovakve vlade Crna Gora nije imala u svojoj najcrnjoj istoriji!
Ona se 1918 – ste godine znala za koga je izdala Crnu Goru!
Ova danas je totalno unistava,unizava ,izdaje,prodaji,zaduzuje,…
Za koga?
Za Srbiju…?
Za Rusiju…?
Za nekoga- trecega…?

Za nekoga cetvrtoga…?
Ovakvijeh izroda ,zlikovac,izdajnika,neprijatelja- nije nikad bilo!
BUDITE RELJAKSIRANI!

Naroz
Gost
Naroz

Za one koji ne razumiju baš najbolje, a prije će biti da razumiju, nego spinuju… zabranjeno je korišćenje državnih resursa u predizbornim kampanjama. U ovom slučaju je visoki državni funkcioner, ministar, koristio svoju poziciju i sa nosiocem jedne od lista na predstojećim izborima, izvjesnom Gordanom Radović, aktivno učestvovao u kampanji.

Rozaj
Gost
Rozaj

E jadni Niksic kada je ona dosla da ga brani !!!

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Jadne vlade

Seka
Gost
Seka

Takva mu je svaka istina

Appstol
Gost
Appstol

Nije moja vlada

Atos
Gost
Atos

Što Znsči “aktivno se uključio”, ako dođe u Nikšić, be sprdsjtee se

Prakticna zena
Gost
Prakticna zena

Umijesiti brasno sa vodom …Dodati malo ulja i pras. za pecivo
Vaditi rukom komadice i prziti u vrelo ulje
Jesti cim osjetite glad .Ako zelite slano namazati mast i posuti malo soli
Ako zelite slatko namazati mast i posuti cukrom..
Prijatno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sloboda
Gost
Sloboda

Sramota, zamislite neko da vlasti se ukljucio u kampanju. To ne smije da se radi, mogla je prosla vlast i presjednik i dalje moze ć. Ostali ne mogu

Vazda2020
Gost
Vazda2020

Kada su se ministri prethodne vlasti iz dps i sd ranije uključivali u izborne kampanje to vam nije smetalo,a sad kada dps i sd gori pod nogama smeta sve.Zalud,narod pobjeđuje u nikšiću,a dps i sd idu u istoriju i to zanavijek.

Dula
Gost
Dula

Svi od rijeci. 🤦‍♀️

Brckosjeverski
Gost
Brckosjeverski

Čudna neka vlada !

Send this to a friend