Politika

Laličić: Državni organi doprinijeli da se uspješno izborimo sa epidemijom

Nacionalno koordinaciono tijelo i Vlada Crne Gore i svi državni organi dali svoj puni doprinos u očuvanju zdravlja ljudi i doprinijeli da se uspješno izborimo sa epidemijom, poručila je predsjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Jovanka Laličić na sjednici ove partije.

Na sjednici bilo je riječi o proteklom periodu obilježenom epidemijom novog korona virusa, o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, Vlade Crne Gore i organa lokalne samouprave Tivta.

Laličić je posebno istakla da su u novonastaloj situaciji punu odgovornost, mobilnost i sposobnost pokazali i Opštinski tim za zaštitu i spašavanje na čelu sa Predsjednikom opštine, svi organi i službe na lokalnom nivou, članovi Crvenog krsta, volonteri koji su svjesni rizika po lično zdravlje pružali pomoć najugroženijim građanima naše opštine, kojima je ta pomoć bila potrebna.

Ipak, kazala je Laličić najveća zahvalnost pripada građanima Crne Gore, koji su poštovanjem mjera doprinijeli činjenici da je Crna Gora danas prva država u Evropi koja nema slučajeva novog korona virusa. Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu.

Kada je u pitanju saniranje ekonomskih, odnosno socijalnih posljedica epidemije, data je puna podrška Vladinim, ali i mjerama koje je Skupština opštine nedavno usvojila, uz obavezu da se pažljivo prati ekonomska situacija u gradu i adekvatno tome preduzimaju dalje aktivnosti.

Potrebno je da se ulože dodatni napori kako bi se turistička sezona odvijala u željenom pravcu.

Na sjednici je bilo riječi o velikom broju aktivnosti koje je Opštinski odbor u Tivtu realizovao u proteklom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama.

Zahvaljući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, brojnim realizovanim projektima, ocijenjeno je da će Demokratska partija socijalista u Tivtu sigurno ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima i time nastaviti put evropskog razvoja Crne Gore.

Sjednica je održana uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT-a, a prisustvovali su i koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora Predrag Nenezić i Goran Jevrić. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

DPS saopstenje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend