Politika

Laličić: Krapović profitirao od investitora, iako ih demagoški i populistički napada

Jovanka Laličić

Pošto su populizam i demagogija glavna dva stuba politike partije kojoj pripada, onda je i logično da se poslaniku Demokrata Draganu Krapoviću više sviđa nebezbjedno vašarište, bez mobilijara, čuvara i spasilaca, nego uređena plaža koja je bila biser crnogorske obale, čije su slike obilazile svijet i privlačile turiste za koje bi se otimala svaka država, saopštila je poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore, Jovanka Laličić.

“Mada, vjerujemo da poslanik Krapović nije ni pročitao saopštenje koje su mu napisali, jer kad već lamentira o tome što su, kako reče, prethodne Vlade brinule o investitorima na štetu građana, moramo ga podsjetiti makar na dvije okolnosti”, istakla je Laličić.

Ističe, zar nije upravo on kao građanin i vlasnik parcele u udaljenom selu iznad Budve preko noći postao potencijalni investitor na atraktivnom zemljištu u prvoj liniji na morskoj obali u Bečićima.

“Drugo, da li je zahvaljujući jednom od tih njemu danas tako mrskih investitora, upravo on postao vlasnik lokacije za biznis turističkih podmornica? A kad već pominje modne detalje, ne možemo da ga ne priupitamo smije li ovog ljeta da promoviše po plažama, simbole vaterpolo reprezentacije Srbije, ponosno kao nekada?”, zaključila je Laličić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titov pionir
Gost
Titov pionir

Mozda će otvorit kokice da prodaje krappvić tamo a carevic da čuva krave u park a kuvar da peče pljeskavice😂😂😂

Morpheus
Gost
Morpheus

I onda se pitate zasto ste propali sa ovakvim predstavnicima

Eto tako
Gost
Eto tako

Jes strasan investitor za milion I po eura taj biser obale zakupio. Skuplji je poslovni u Delta city. Tako da bi bio lijepo da nas zaobidjes sa tom pricom.

Send this to a friend