Politika

Lekić predlagao Bečića kao zajedničkog kandidata?

Miodrag Lekić

Nakon što opozicija juče nije uspijela da se dogovori o jedinstvenom kandidatu, lider Demosa Miodrag Lekić predložio je da u predsjedničku trku ispred građanske opozicije uđe predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, ali je on to odbio, saznaje Pobjeda.

Prema saznanjima ovog lista Bečić je na sastanku ovaj prijedlog okarakterisao kao neozbiljan, navodeći kako su se Demokrate već izjasnile da njihov lider neće biti kandidat, čak iako opozicija ne uspije da se dogovori.

<<<Opozicija posvađana, moguće da svako ima svog kandidata<<<

Dugoočekivani sastanak lidera opozicije juče je završen bez dogovora o zajedničkom kandidatu za predsjedničke izbore.

Nakon višesatnih pregovora predstavnici DF-a su nezadovoljni napustili sastanak, jer takozvana građanska opozicija nije podržala njihov predlog da kandidat bude bivši ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Lekic je tipican primjer terazijskog Crnogorca. Kad je bio Milov ministar koketirao je sa liberalima, kad je otisao u Beograd zaboravio je Crnu Goru i crnogorrstvo. Izjasnio sa za Slibodana Milosevica. A onda je otisao korak dalje, izdao je domovinu, obilazio je drugorazredne pozicije u velikum drzavama zajedno sa sramnom trojkom (Bulazovic, Medojevix, Jovicevic). Kad su nestale apanaze iz Beograda… Više »

nenad
Gost
nenad

Idi Lekiću u Seoce i krij se od sramote zbog minulog rada!

Racko
Gost
Racko

Neko ga je dobro naucio – sigurno gubis i nemoj da se brukas. Sada ce da kaze ja sam htio, nisu mi dali pa eto vi ga. On zrtva. Tako ce pokupiti svu opoziciju. Sprema se demagog za lokalne izbore.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Ako je becic građanski orijentasan sta li si ti

lekicu.

LJUTA
Gost
LJUTA

LEKICU HAJDE JADAN DOMA I CINI NESTO PAMETNO….PUSTI TAJ TVOJ EGO NEMAS GLASACE ..
VALJDA TI JE JASNO DA CINIS STETU OPOZICIJI I CRNOJ GORI…

Yug
Gost
Yug

Rambo Amadeus da bude kandidat opozicije!

Marko
Gost
Marko

Vec sad vidim kako placu posle izbora.
Bice opet su nas pokrali .( ipak su oni za vas INTELIGENCIJA )

Ivan
Gost
Ivan

Nista, najbolje da ne izlaze na izbore, da se ne brukaju.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Prijedlog Lekica je los..Lekic ima stila za slikanje …Jednostavno zna da se namjesti…To mu se mora priznat..ocjena cista 10..Pilitika i srbovanje pardon cetnikovanje je los..ocjena 1

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Bez nervoze drpsovci ..kraj je za vas blizu ….cim vi prikazete vasu osobicu dobicete ime buduceg presjednika cg u ime opozicije

Nikolas
Gost
Nikolas

Zavi sendvič u foliju da ti se ne sushi.dako ti neko donese vode

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Ko ovo pisao ka slobodan gradjanin tako zdravlja u zivotu imao…sendvice volim al imam batice za slobodan pristojan zivot i komentarisem slobodoumno ono sto vidim i osjecam kao zajednicki interes…i bogu fala ne zavisim od politike

Gradski masinci
Gost
Gradski masinci

Ne mozes biti slobodan gardjanin ako podrzavas opoziciju proruske orijentacije, kojima je uzor zemlja neslobode. Ne mogu zajedno sloboda i nesloboda.

Dana
Gost
Dana

Becic kaze kako je Lekicev predlog neozboljan, a ovaj predlozio njega??? Znaci za sebe kaze da je neozbiljno da se on kandiduje… Sto sve neces cut…

Pljasa
Gost
Pljasa

Becic je rekao da je predlog neozbiljan jer su oni do tog trenutka zagovarali nestranacku licnost i sastanak je bio posvecen nestranackim licnostima.

Dana
Gost
Dana

A i svakako je rekao da nece da se kandiduje, cijela situacija je neozbiljna oko ovih dogovora opozicije.

lipa
Gost
lipa

Becic je odustao, koliko ja znam….

Andrija
Gost
Andrija

To je samo trik…pojavice se on.

vikiii
Gost
vikiii

Vala je nasao nemam rijeci.

Berry
Gost
Berry

Lekic je zavrsio svoje. Imace penziju,ucrtace zgrade u placeve koje ce da mu drzava vrati(vlast). Prodace to za troskove zeni i djeci i pricace unucima “ Bio sam lijep i neshvacen u ovoj primitivnoj sredini”..A nista praznoglavije i bipolarno poremecenije nijesmo imali u Cg.

TankiBa
Gost
TankiBa

Katastrofa .

Send this to a friend