Politika

Liberali o napadu na Floridi: Mala je sila kojom udarate, otporan je ovaj kamen

ilustracija

Jučerašnji kukavički i podmukli napad na crnogorsku državnu zastavu na Floridi je još jedan dokaz nasrtaja na Crnu Goru i njene simbole bez obzira na to gdje su istaknuti, saopštili su danas iz Liberalne partije, poručujući svim izvođačima anticrnogorskih djela širom planete da im je mala sila kojom udaraju, jer je ovaj kamen bio otporan i na jače napade.

<<<Događaj iz Vest Palm Biča opasna demonstracija fanatizma i nacionalizma, inspirator SPC<<<

Saopštenje LPCG prenosimo u cjelosti.

Jučerašnji kukavički i podmukli napad iz mraka, kako to i priliči grupaciji kojoj pripadaju, na državnu zastavu jedne međunarodno priznate države čija je državotvorna istorijska vertikala duža od hiljadu godina predstavlja još jedan dokaz nasrtaja na Crnu Goru i njene simbole bez obzira đe su oni istaknuti.

Liberali osuđuju takav gnusan i vandalski čin koji je podstaknut iz istih krugova koji evo više od jednog vijeka pokušavaju srušiti crnogorsko nacionalno biće i ustoličiti neki lažni srpski ili bolje reći velikosrpski identitet koji nema baš nikakvog utemeljenja u cjelokupnom postojanju Crne Gore. Porazan je sam atak na simbol jedne države ali kada znamo da su isti inspiratori i tog djela počinjenog u Palm Biču na Floridi kao i oni koji pale državnu zastavu na ambasadi Crne Gore u Beogradu onda ništa drugo i ne možemo očekivati od takve družine. Još poraznije i tužnije je što su duhovni inspiratori ovih zlodjela skriveni iza mantija i pripadaju kleru Srpske pravoslavne crke iste one crkve koja gle apsurda ima krilaticu da brani crnogorske svetinje od Crnogoraca a za interes i sitan šićar beogradske patrijaršije i njenih političkih šefova.

Poručujemo svim njima i popovima i političarima i nacionalistima i fašistima i ratnim profiterima i njihovim domaćim slugama i izvođačima anticrnogorskih djela širom ove planete Zemlje, mala vam je sila kojom udarate jer otporan je ovaj kamen bio i ostaće i na vaše i na jače napade. Pa kako priliči Crnogorcima poručujemo vam onom čuvenom porukom koju je naš veliki i presveti vladika Petar II Petrović Njegoš uputio jednom od vama sličnih S. Milutinoviću:

“Ada čoče, Božija ti vjera, znam ja tu veselu Srbadiju, no kud su joj ti sinovi junaci bili, dok joj nije Bog dao Karađorđa. Ta vi svi tamo fastate jednoga njega junaštvom; a kad vi Bog njega uze između vas, a vi sve sunovrat u turski jaram opet! No kršina i siromašna Crna Gora ne haje ni za Nemanje ni za Murate ni za Bunaparte; oni svi biše i preminuše, a Crna Gora ostade dovijeka i strašnoga suda, u svojoj volji i slobodi; a to ti je u slavi”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
UDBA
Gost
UDBA

A zasto neko ne udari na njih.. svaka bi drzava trebala da ima odred za ovakve.. Tito je to pametno i kulturno odradjivao!!!

freeMNE
Gost
freeMNE

Crna Gora Crnogorcima

Dusan
Gost
Dusan

Mila Boko nevjesto Jadrana ti ces vazda biti gnijezdo Liberala.

Pjer
Gost
Pjer

Aj jednoga pravoga navedi
Ja sam iz Kotora i Liberal od 93
Neznam niti jednoga
Svi presli nedje drugo

Darina
Gost
Darina

Neka samo nastave sa ovakvim postupcima. Beogradski pašaluk im je perspektiva.

Miro
Gost
Miro

To liberali,čuvajte našu Crnu Goru,vi ste je i obnovili.

HR8
Gost
HR8

Da je vjecna Crna Gora.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Postojaće Crna Gora,
dok je Lovćena i Durmitora,
dok je mora pod Barom i Kotorom,
dok je sunca i dok je Grahovca!

Prč
Gost
Prč

Sto god pricali,drzava je dozvolila da nasu zastavu cerupaju cetnicke horde dje stignu.razumijem diplomatiju al ovo je previse

CG Crnogorcima
Gost
CG Crnogorcima

tacno tako.. oni misle da ovo njima dize polulqrnost q ne vide da oni tim vide nasu slabost!!!

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

doce svima ovim mrziteljima racun na naplatu, necemo vam nista zaboraviti a sve ce mo vam sa kamatom naplatiti

Send this to a friend