Politika

Lipovina Mandiću: Izvinite se cetinjskoj i svoj crnogorskoj sirotinji

Ana Lipovina

Predsjednice FM SDP Cetinje, Ana Lipovina pozvala je predsjednika NSD Andriju Mandića da se izvini Crnoj Gori i Cetinjama zbog toga što je juče uvrijedio stanovnike tog grada rekavši da ga je napala najniža cetinjska sirotinja.

<<<Mandić o navijačima Lovćena: Napala nas je najniža sirotinja i dileri droge<<<

Cetinje je, kazala je Lipovina, rijetko kroz svoju istoriju bilo simbol materijalnog bogatstva, ali je od kako postoji, bilo simobol časti, duhovnog i ljudskog bogatstva, najčešće plaćenog odricanjem od tog materijalnog.

“Nažalost doživjeli smo da nam se skorojevići iz vlasti obrate sa rečenicom “sirotinjo…”, ali da isto prezrenje prema sirotinji iskaže lider najvećeg opozicionog političkog subjekta bilo je nezamislivo. Poštovani gospodine Mandiću, 90 odsto ove zemlje, čini “sirotinja” i oni za razliku od vas i gospodina Đukanovića ne ljetuju na jahtama. Kad se ovako ponašate u opoziciji, možemo zamisliti kakvi bi ste bili da ste na vlasti”, kazala je Lipovina.

Ona ističe da Mandić nije uvrijedio samo Cetinjane.

“Takođe 90 odsto onih koje vi navodno predstavljate su kolašinska, beranska, pljevaljska, podgorička ili nikšićka sirotinja i nadamo se da vam ti ljudi neće zaboraviti što ste ih na ovaj način uvrijedili i pokazali što mislite o njima, samo na osnovu činjenice da u ovakvom sistemu, za koji vi tvrdite da je lopovski, nijesu mogli zaraditi jahtu i imaju manje materijalnih dobara. Nadamo ste da ste ovo rekli u afetku i pozivamo vas da se izvinite cetinjskoj i svoj crnogorskoj sirotinji, jer niđe, a posebno ne u Crno Gori, bit siromašan nije bilo sramota”, poručila je Lipovina.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

A u čije ime ti to zboris? Isti ste

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Cetinjska sirotinja. Zato je on dobro zadriga, ima jahtu DPS taster

petar
Gost
petar

No riječi o napadačima! Zašto? Da se dps ne naljuti?

Joko HN
Gost
Joko HN

Svaka čast za Cetinjanku!

Piksi
Gost
Piksi

Molli za oprostaj vojvodo od koljenica!!!

Pjer
Gost
Pjer

Pred tobom je mala blistava karijera.

Filipa
Gost
Filipa

Kada ce u Spuz da dahnemo od njega, pokazao je koliko je autoriteta i vaspitanja prenio na svoga sina!

Emilo
Gost
Emilo

Manda i Cadjo su se samo šalili, a vi odmah ozbiljno.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Je li ih Mandic napravio sirotanima ili vas koalicioni partner sa kojim ste bili u koaliciji i jos uvijek u ljubavi.A odi djevojko do Spuza pa ces vidjeti koliko ima tamo Cetinjana.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ristogorcima je Cetinje oduvijek trn u oku. Nekako Ristu bez veze što ga na prijestonom Cetinju niko ne voli, a on se kiti titulom nasljdnika Sv. Petra Cetinjskog. Znaju da CG pokoriti neće dok ne pokore Cetinje, a to će se desiti- nikad😁 Otud mržnja prema svemu cetinjskom, koju šire Risto i njegovi talibani.

MaleCuce
Gost
MaleCuce

Danasnji Cetinjani nemaju veze sa istorijskim Cetinjanima

Pircio Biroli
Gost
Pircio Biroli

To moja deca na Cetinje,400+ deca iz bella Italia

Igor
Gost
Igor

Imam fotografiju vojvode kad je dojavio iz Krnje jele u šarenom džemperu ! Sad je moćnik sa službenim autom i sinom koji bode noževima podgorički mladice !

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Svaka cast za odgovor, prkosno i cetinski.

bart
Gost
bart

Mandić je ovom izjavom pokazao šta misli o svim narodima u Crnoj Gori.Za njega kao čovjeka ,koji se obogatio u ovoj državi koja mu ne valja ,postoje samo 2 kategorije ljudi:bogati i siromašni.Srbi su za jednokratnu upotrebu.

Send this to a friend