Politika

Lončarević šefovima SDP-a: Stisnite petlju pa me isključite iz stranke

foto: Skala radio

Šefica kluba odbornika Socijaldemokratske partije u Kotoru Bruna Lončarević, u razgovoru za Skala radio, poručila je liderima partije da stisnu petlju i da je ljudski isključe iz partije.

Kako je istakla,  po Statutu stranke, nju jedino može smijeniti Opštinski odbor, ali  se on nije sastajao, pa samim tim ni donio takvu odluku. Istakla je da je iznenađena postupkom predsjednika OO SDP Kotor Branka Nedovića, koji je kazao da ona više nije članica SDP-a, a naročito činjenicom da je nije obavijestio o dopisu koji je dostavio predsjednici SO Kotor.

“Takav postupak Nedovića me ostavlja bez komentara. Jasno mi je da se on opredijelio da posluša odlazećeg šefa partije, ali ne i da dugogodišnju saradnju može da baci pod noge radi nekakvih sitnih interesa. Zna Nedović kako se neko razrješava iz partije. Ako je to učinio po pravnim aktima SDP-a neka to saopšti, kako bi konačno zaključili ovu prljavu priču. Ako nije, neka ćuti, kao što je uglavnom ćutao godinama u samoj partiji. Gospodi ne odgovara da talasaju pred Kongres koji će se održati na Cetinju 29. juna ove godine. Valjda se boje da odluka o mom isključenju ne izazove nezadovoljstvo kod jednog dijela članstva, pa su se odlučili da čekaju”, kazala je ona.

Prema riječima Lončarević za tako nešto treba imati hrabrosti, jer, kako je dodala,  dobro znaju da se baš svi članovi sa njihovom namjerom ne slažu.

“Znaju oni da sam radila u skladu sa odlukama partije i njenim smjernicama. Ono što nijesam mogla da prihvatim je da se juče ustanovljava jedna trasa puta, danas druga a sjutra treća, potpuno suprotne jedna drugoj, kojim se gubi korak i zbunjuje članstvo. Pritom, interesi građana takvom politikom više ne postoje i gube se u vizuri ličnih. To više jednostavno nijesam mogla da podnosim, posmatrajući kako Kotor iz dana u dan propada, doživljavajući sunovrat od kojega će se dugo oporavljati“, rekla je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

bravo za ovu hrabru ženu koja ne pristaje na partijske trgovine nesretnoga Ranka izgubljenog u sopstvenoj osveti za neuspjeh…

Ndrageta
Gost
Ndrageta

Bruna ,bruka zivi dovijeka.

Mrgud
Gost
Mrgud

Sto je mister Nedovic do sada u zivotu profesionalno radio, osim sto vuca neku akten tasnu po cijeli bozji dan, vjerovatno u njoj neki blok ili laptop, sto je za njega misaona imenoca. Kakav partiski apartcik.

POJK
Gost
POJK

A predji u SD i sve je rijeseno.

Ljuta
Gost
Ljuta

Muči izdajico….pojeli su ti sve pošteno sto si imala(ako jesi) skakavci iz DPS…..zato nam je drzava ovakva kakva jeste….daj sama otkaz i bez od politike i bezvlašća u koje si nas lično uvukla

Londra
Gost
Londra

Istorija se pise i za junacka i izdajnicka djela. Nekad se pokoljenja odricu predaka da bi makli ljagu sa imena.

Sveti Miras
Gost
Sveti Miras

Bruno u zagreb

🦗🦗🦗🦗🦗💰💰
Gost
🦗🦗🦗🦗🦗💰💰

Ni tamo ovakve ne primaju jer ih imaju previše

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Gospođo Lončarević,jednostavno kupiš ” rašvu-suknju-haljinu”,pa je uruči Nedoviću,u stilu starih crnogorskih običaja.

Send this to a friend