Politika

LP: Hitan dogovor oko zajedničkog kandidata za predsjednika ili će liberali imati svog kandidata

Liberalna partija

Liberalna partija pozvala je sve opozicione partije, građanskog, evroatlantskog bloka, da, kako navode, razumiju važnost aktuelnog trenutka i da se “svi hitno okupimo oko zajedničkog kandidata za predsjednika Crne Gore”.

Iz LP poručuju da izborni rokovi neumitno cure a “unionistička, anticrnogorska vlast gomila njihove predsjedničke kandidate”.

“Predsjednički izbori važna su prekretnica za budućnost države, njenu evropsku perspektivu i konačnu stabilizaciju crnogorskog društva. Kako bi na kvalitetan i ozbiljan, državnički, način odgovorili takvom izazovu i obezbijedili povratak Crne Gore na put naprednih i perspektivnih država te očuvanje svih postignuća i vrijednosti građanke države, važno je da razumijemo potrebe današnjeg društva i ponudimo najkvalitetnije personalno rješenje”, istakli su u saopštenju.

Liberalna partija, kako su kazali, učiniće sve što je u njenoj moći da doprinese takvom dogovoru, stavljajući na prvo mjesto interes države i slobodnog društva, pokušavajući da postigne najširi društveni konsenzus koji će biti temelj novog političkog poretka.

“Ukoliko, ipak, ne bude spremnosti za razumijevanje i postizanje dogovora, liberali će ubrzo predstaviti javnosti sopstvenog kandidata za predsjednika države, po prvi put nakon dvije decenije, kada je kandidat liberala osvojio preko 1/3 glasova”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rakun
Gost
Rakun

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pravnik
Gost
Pravnik

I šta bi sa tim kandidatom LP, koji je prije dvije decenije osvojio trećinu glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora?

Send this to a friend