Politika

LP: Pojedinci zloupotrebljavaju imena liberala

Liberalna partija dužna je da reaguje na pokušaje obmanjivanja i dna medijskog senzacionalizma, povodom nekih natpisa da je neko ko se nazvao liberalima pristupio URA-i ,odnosno Demokratama kojima je ranije pristupla URA, te da reagujemo na šokantne zloupotrebe imena liberala, saopštili su iz LP.

Juče je iz URA-e saopšteno da je grupa liberala okupljena oko Blaža Rađenovića iz Kotora, Budve, Herceg Novog i drugih primorskih gradova pristupila ovom pokretu.

“Interesna grupica lokalnih funkcionera Opštine Budva okupljenih u budvanskoj opštinskoj vlasti koju predvodi Demokratski front sa Demokratama, pokušala je sebi da digne cijenu tvrdeći kako su “liberali pristupili pokretu URA”, jednom od partnera lokalne DF-Demokrate vlasti. Jasno je da se direktori lokalnih preduzeća u Budvi koje postavlja DF-Demokrate vlast, moraju dokazati novim gazdama, što je razumljivo, ali nikada nećemo dozvoliti da se lični interesi par pojedinaca ostvaruju preko leđa liberala i Liberalne partije, preko kojih su pomenuti i došli u fotelje za koje se sada dokazuju osvjedočenim protivnicima Crne Gore i napretka”, poručuju iz LP.

Kako naglašavaju, Liberal je čovjek koji ne prelazi iz partije u partiju, već je lojalan član Liberalne partije i ideje liberalizma.

“Ali ovakva sinergija nas ne čudi, URA okuplja političke ostatke kojima je obavezna referenca u biografiji da su promijenili barem nekoliko političkih partija,tako da se i ova interesna grupacija koja se u medijima predstavila kao “liberali” odlično uklapa u ovaj “preletački” preduslov za članstvo”, dodaju oni.

Iz Liberalna partije tvrde da prema evidenciji članstva, nema infromacije da ih je bilo koji član ove stranke napustio u posljednjih godinu dana, štaviše, kako dodaju, zabilježen je rast od nekoliko stotina novih članova.

“Raduje nas međutim uvođenje novih trendova u crnogorsku politiku, iz saopštenja pokreta URA saznali smo da je moguće da se jedan čovjek ili nekoliko ljudi ujedini sa jednom političkom partijom, URA-Demokrate. Prkosi zdravom razumu i fizici ali je potez vrlo logičan iz vizure ličnih interesa”, jasni su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milivoje
Gost
Milivoje

Liberalna partija se gasi.Nestaje sa političke scene.

Milo balega
Gost
Milo balega

E vi nijeste ni l od liberala.ni jedan pravi liberal nije supkator dps_a

Djuro 1918
Gost
Djuro 1918

Ja znam jednoga koji zloupotrebljava :ANDRIJA POPOVIC

zum
Gost
zum

bješe Blažo R- onaj sto je u koaliciju sa DFom u Budvi?!?!
neka mu je srecan put

Liberalzauvijek
Gost
Liberalzauvijek

A šta ima Pura s Liberalima?

mini
Gost
mini

bLAŽO najavbio da osniva partiju pravih, starih i najpravijih liberala, pa kad ej vidio da nema bez sebe i jos jednog jarana, odlucio da se “časno” učlani u URU i napravi malo rekalmerstva sebi ahahahahha

libero
Gost
libero

Ovo je GROTESNO…upravo oni koji to rade se javljaju da toboze zastite LSCG..Otimacina oko politickog naslijedja LSCG se nastavlja kako na nivou pojedinaca tako i na nivou partija.

Mojsije
Gost
Mojsije

Dosta često se pojedini portali ponašaju poput žute štampe sa bogatim naslovima koji nemaju veze sa stvarnošću. Negativni publicitet koji zamajava ju javnost.

Send this to a friend