Politika

Mandić podržava maltretiranje poslanika: Sekulić glasala da živi odvojeno od bake

Andrija Mandić

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić opravdava maltretiranje crnogorskih poslanika na srpskim granicama, objašnjavaju ći da je to “prirodan, nacionalno i državno odgovoran” postupak srpskih vlasti nakon što je Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Komentarišući posljednji slučaj, kada je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulić zadržana na granici Špiljani, a nakon čega je protiv nje podnijeta krivična prijava zbog posjedovanja šest bromazepama, Mandić je rekao da jne morala da računa na takav slijed događaja.

“Ona je 2006. godine glasala da živi u dvije odvojene države. Ona je glasala da živi odvojeno od svoje bake u Nišu i morala je računati na posljedice, na neke dodatne provjere na granici ako u nezavisnoj Crnoj Gori nastavi sa anti-srpskom politikom. To je prirodno, nacionalno i državno odgovorno”, rekao je Mandić, gostujući na TV Pink.

Podsjetio je da su on i ostale lidere DF-a Milan Knežević i Nebojša Medojević zaustavljeni u maju na albanskoj granici, da ih je policija temeljno pretresla otvoreno saopštila da imaju problem sa njim.

“Mi smo shvatili poruku koju je željela da nam prenese albanska policija i mi smo se vratili u crnu Goru i napisali protestno pismo Ambasadi Albanije i dobili odgovor. Govorim o tome koliko su Albanci nacionalno odgovorni zbog činjenice da mi sva trojica podržavamo opstanak južne srpske pokrajine u Srbiji i zalažemo se za teritorijalni integritet Srbije. U Albaniji prema nama iskazuju mnogo gori odnos od onoga koji poslanici, koji su podržali jedan sramni akt, doživljavaju tokom pretresa na granici sa Srbijom”, smatra Mandić.

On je istakao da se više pažnje posvećuje tome što je na granici zadržan poslanik koji je glasao za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, nego predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću protiv koga je Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo optužni prijedlog zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje,

“Taj skandal sa optužnim prijedlogom i napadom, a čiji je uzrok anti-srpska Rezolucija je još jedna vrsta novog pritiska. Ali više se pažnje posvećuje tome što je na granici Srbije zadržan neki poslanik koji je glasao za tu Rezoluciju i koji je prošao temeljnu provjeru na samoj granici zbog anti-srpskog čina, nego što je priča o Marku koji je nevino optužen i što režim ima namjeru, odnosno trule daske u pravosuđu, da nanase veliku štetu ne samo Marku, nego cjelokupnom srpskom narodu na ovom prostoru”, zaključio je Mandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Antisrbin
Gost
Antisrbin

Nacionalno i drzavno odgovorno bi bilo da su tebe sankcionisali sve ove godine zbog nepostovanja svega crnogorskog…Zbog toga sto vam je isti DPS dozvolio od 2006.g ovđe smo đe smo!!!

Cetaš
Gost
Cetaš

da nemas ti đe u srbiju neku baku? pa idi živi kod nje i nemoj se vraćati ovamo!!tebi je baš greota da živiš odvojeno od bake!!

Kojo
Gost
Kojo

😀😀😀😀 amerika da prisvoji italiju da budu sa djedovima i babam. A sto je ovoo

Sofija
Gost
Sofija

Tvoja rijec nema nikakvu vrijednost, ti si izdajnik!!!

Don
Gost
Don

Sve se samo kaze kad pogledate Gdina Mandica…. 😑

new kalipso
Gost
new kalipso

Niko sa tolikom snagom ne mrzi izdanu domovinu kao njem izdajnik

Mims
Gost
Mims

Nekome je baka u Austriji pa ne trazimo da se pripoji Crnoj Gori , demagogu stari

Alexsa
Gost
Alexsa

Ovoga treba uhapsit što čeka tuzilaštvo više?
Za ove njegove izjave javne, obični građanin bi odma dobio 30 dana pritvora.

Dejan
Gost
Dejan

Ne volim Mandica ali skroz je u pravu. Ne znam sta se buni ova. Jos nosi nedozvoljene psihoaktivne supstance preko granice

Send this to a friend