Politika

Mandić: Pokret Odupri se i njihovi nalogodavci iz Vijesti da nam se ne javljaju

Andrija Mandić

Jedan od čelnika Demokratskog fronta Andrija Mandić odbacio je poziv lidera pokreta “Odupri se“ Džemala Perovića za sastanak svih potpisnika tzv. Sporazuma za budućnost na kojem bi se razgovaralo o predstojećim izborima. Sastanak koji je najavio Perović zakazan je za petak.

Mandić je tokom skupštinskog zasijedanja poručio pokretu “Odupri se“ da više nijesu partneri DF-a i da mu se više ne javljaju, kao ni “njihovi nalogodavci iz Vijesti”.

“Ovi što nas sačekuju ovih dana ispred Skupštine iz raznih pokreta koji ne postoje da im kažemo da je vododjelnica za nas kao opoziciju, a posebno za nas iz DF-a, onaj odnos prema zakonu 26. decembra naveče u ovom parlamentu, kada smo hapšeni, progonjeni, voženi maricama. Svi oni koji su glasali tada, mislim i na SDP, a koji su sa nama prethodno nešto potpisivali navodno u borbi protiv režima, to nam više nijesu partneri”, rekao je Mandić i dodao da ne zna koga pokret “Odupri se“ predstavlja.

Čelnik pokreta “Odupri se“ Džemal Perović uputio je poziv na sastanak svim potpisnicima Sporazuma za budućnost i dao im rok do 2. juna da odgovore hoće li se odazvati.

Predstavnici kompletne parlamentarne opozicije i organizatori protesta “Odupri se 97.000“ potpisali su Sporazum za budućnost 30. marta prošle godine i obavezali se na dosljedno ispunjenje ciljeva koje su zacrtali u tom dokumentu.

Potpisnici iz opozicije bili su poslanici Demokratskog fronta, Demokrata, Socijaldemokratske partije, Socijalističke narodne partije, Demosa, kao i nezavisni poslanici.

Potpisnici su u Sporazumu naveli da zahtijevaju ostavku predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsjednika Vlade Duška Markovića, vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića, predsjednika Agencije za sprečavanje korupcije Sretena Radonjića i rukovodstva RTCG-a.

Naveli su da će se zalagati za formiranje vlade građanskog jedinstva čiji će zadatak biti održavanje fer i slobodnih izbora, na čijem čelu ne bi mogao biti neko iz sadašnje vlasti.

Potpisnici su se obavezali i na bojkot svih izbora do ispunjenja zahtjeva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milo
Gost
Milo

Sto ce vam izbori ,odmah se sa ulice ustolicite u drzavu.NEOBJASNJIVO SMIJESNO.

Maxo
Gost
Maxo

Na jesen DF ce postati politicki marginalac, a vojvoda moze vec da pocne da pise memoare ako ima sta za ponos staviti u njima.

Naša gora
Gost
Naša gora

Vlada narodnog jedinstva,sloga…. to ne postoji,to su promašene priče i taktika da se Srbi predstave izvorni Crnogorci a Crna Gora Šumadija na moru.Kad ovi ljudi progovoriše o poštovanju zakona,Ustava,ekonomiji… evo 30 godina samo o srpstvu i potrebama SPC.Idu u Beograd da pale zastavu,sastanče o obnovi Dušanovog carstva,Beograd glavni grad…. idite onda tamo pa sve javno vičite mi smo Srbi,samo nas… Više »

Joo
Gost
Joo

lista zelja im je impresivna….ono kao kad dete pise Deda Mrazu……bukvalno na tom nivou…..😂😂😂

Jovo
Gost
Jovo

Nemaš ti ugovor sa pokretom Odupri se, nego sa građanima, svojim glasačima.

Paki
Gost
Paki

Blago onom ko rano poludi….

Konik
Gost
Konik

nemo’ da mi se javljaš!

Rozaj
Gost
Rozaj

Crna Gora, nema veze jesi li za vlast ili nisi, nema veze koje si vjere, svi ustanite u odbranu nase CG, protiv ovog zla !!!

Vele
Gost
Vele

Ocigledno da Vojvodi Mandicu nije bitna ni Cg ni opozicija ni buducnost samo srbovanje i cetnistvo. Od ovoga i Df svi gradjani bez obzira kako se izjasnjavali a kojima je gradjanska Crna Gora jedini izbor treba da prekinu svaki kontakt. Df i Mandic su dokazani kao ekstremni nacionalisti pa oni napadaju i Srbe koji nisu ekstremni kao i oni o… Više »

Titograd
Gost
Titograd

Svetosavsko četnička ideologija je zadnji trzaj fašizma na Balkanu.

bunja
Gost
bunja

Vojvodo, jesi li podigao 100 eura pomoći za koronu što daje Srbija tvoja?

Srbin
Gost
Srbin

Ajde fala bogu da ste se posvadjali ajmo sada malo da S….. i vojvodu bice vam nije platio ratu iz srbske kuce da pisete protiv CG

Velimir
Gost
Velimir

Sto se mene tice najbolje bi bilo da ne postojite Niti jedni niti drugi niti sramne vijesti!

Montenegro
Gost
Montenegro

Ovaj mandic je najaca karta milova, bolje radi za mila no citav dps

free samples
Gost
free samples

gola istina to stalno pisem

spearhawk
Gost
spearhawk

Ziva istina. Kad je Milo trebao da izgubi u Niksic, oni su bojkotovali. Okrivljuju Mila za podjele, a oni bas zbog tih podjela ne mogu da se sa nikim ujedine i ne zele. Ljepse je biti opozicija i pljuvati, nego vlast.

Pedja *
Gost
Pedja *

Znaci dogovor je pao.
Opet vas je Milo razbio .

Sekula
Gost
Sekula

Zna li ovaj četnik početnik Andrija Mandić da pliva ?
Vjerujem da će mu trebat pojas za spasavanje za političke i morske vode.

Mongro
Gost
Mongro

Hahaha!!! Vijesti su faktički vec dugo u kolo sa prosrpskim strankama i sad ne razumijem zasto Manda kao ultra desničar je ljut na svoje saveznike? Manda, ožeži…jesi li vojvoda ili nisi?😂😂😂

Hazjajin
Gost
Hazjajin

Svako iole pismen zna da je veza dps i df neraskidiva i vjecna !

Majkl
Gost
Majkl

Pukla tikva izmedju DF i Vijesti.Ne zna se koji su gori..

komšija
Gost
komšija

Vijesti!

Palid
Gost
Palid

Bravo DF!

iija
Gost
iija

DF se nije uspio nametnuti pokretu Odupri se kao lider pa sada računa samo na litije prosta stvar

Send this to a friend