Politika

Mandićeva stranka glasaće za vladu Krivokapića

Andrija Mandić

Poslanici Nove srpske demokratije (NSD) sjutra će u Skupštini glasati za vladu mandatara Zdravka Krivokapića, saopšteno je iz te partije.

NSD je na današnjoj sjednici razmatrala trenutnu političku situaciju u zemlji.

“Jednoglasno je ocijenjeno da su naša stranka i DF iznijeli ključni teret u pobjedi nad režimom Mila Đukanovića. Zaključeno je da je najvažnije sada DPS razvlastiti u svim onim opštinama u kojima ova stranka još uvijek vrši vlast suprotno većinskoj volji građana”, rekli su u NSD-u, dodajući da je Nikšić prva takva opština.

Oni su kazali da u gradu pod Trebjesom žele da pokažu snagu njihove političke ideje.

“U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamjerne ljude i organizacije koje mogu zajedno raditi sa nama “Za budućnost Nikšića” kao što su nedavno radili „Za budućnost Crne Gore”. Predsjednik nove srpske demokratije Andrija Mandić će narednih dana obaviti razgovore sa predsjednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima smo imali korektan i uspješan nastup u vremenu koje je za nama”, zaključili su u NSD-u.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
ShadeEhoRonyNovakOgledalo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eho
Gost
Eho

Izglasavanjem vlade, Mandić ulazi u skupštinu… opet plata za ništa rad…. kao zadnjih 30 godina…

Shade
Gost
Shade

Mandica necemo gledati u skupstini, bio je 81. na s njihovoj listi.
Makar ga necemo slusati…

Rony
Gost
Rony

Tako je! Razvlastiti cio dps

Novak
Gost
Novak

Je li Mandic uzeo neko ministarsko mjesto?
Zero,krompir,nista…🤣🤣

Ogledalo
Gost
Ogledalo

Znači jasan početak kampanje, da se što prije pozicioniraju ko je nasljednik Za Budućnost…. Daka, prava, ujedinjena, SNP sad da vidimo koji korak vi vucete, sa njima ili protiv njih jer sad treba objasniti koga podrzava Crkva koja se nece oglasiti. I tako… iz izbora do izbora, svaki cas… a o ekonomiji nista. Podrzace Krivokspica a usli su rat sa… Više »

Mongro
Gost
Mongro

Kad nema koljenica dobra je i popara?

Send this to a friend