Politika Uvjeren u saradnju sa lokalnom upravom

Marković čestitao Dan opštine Plužine: Snažan razvoj sjevera za bolji život građana

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Dan opštine Plužine, koji se obilježava sjutra, predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

„Snažan razvoj Sjevera kroz prošlogodišnja ulaganja od 340 miliona eura i još ambiciozniji planovi u ovoj godini, značiće podizanje kvaliteta života građana, nova radna mjesta i otvaranje perspektiva za mlade ljude“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Kako je istakao, mogućnosti valorizacije razvojnih potencijala, kako se dodaje, oslonjene su i na viziju opštinskog rukovodstva koje prepoznaje potrebe stanovništva i njegovog prosperiteta. U tom pogledu, i vrata Vlade su široko otvorena za sve inicijative koje za cilj imaju bolji životni standard naših građana.

„Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja“, piše u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

Ovaj dulje sve pozlati,sve ide naprijed po njegovoj prici,a makse dulje nema se za leba ,no se kremic na prsutu maze,idemooo duljeee

Gero
Gost
Gero

Svaka čast Markoviću. Sjever zaista blista od kad ste vi došli na vlast prije trideset i jedne godine. Teče med i mlijeko od Pljevalja do Rožaja i od Berana do Nikšića. Fabrike rade, omladina zaposlena, poljoprivreda cvjeta, zaista sve za primjer. Hvala vam do neba!

Meki
Gost
Meki

U opstini Pluzine zivi 10000 dusa toliko…

Send this to a friend