Politika Marković čestitao Dan opštine

Ulaganja u infrastrukturu učiniće Nikšić privlačnim za razvoj privrede

Duško Marković

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Veselinu Grboviću, predsjedniku Skupštine opštine Radivoju Nikčeviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Dan opštine Nikšić.

“I u danima velikih izazova pandemije koronavirusa, Nikšić pokazuje sposobnost da obezbijedi efektivnu zdravstvenu zaštitu i sigurnost svojim građanima. Uvjereni smo da će lokalna zajednica u saradnji sa državnim institucijama, osigurati da zdravstvenu krizu prebrodimo sa što manje posljedica”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Kako se dodaje, ulaganja u grad pod Trebjesom, u njegovu ukupnu društvenu infrastrukturu čak i u vremenu ekonomske krize, učiniće Nikšić još privlačnijum za razvoj naše privrede i preduzetništva, otvaranje novih radnih mjesta i bolji život građana.

“Uvjeren sam da će završetak kapitalnih projekata, započetih u mandatu ove Vlade, pozicionirati Nikšić kao lokomotivu razvoja crnogorske ekonomije”, piše u čestitki Markovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojqurac
Gost
Mojqurac

Evo ga i radijator. 🤣🤣🤣

Medeni
Gost
Medeni

Dje si pipune?

Bozidar
Gost
Bozidar

Čekaj o čemu ovaj govori pa zar mu niko nije javio da su bili izbori i da su ih on i kompanija izgubila i da je on važan u CG koliko i lanjski snjeg. Pa pomalo mi je i žao čovjeka nije mu lako.

Mne
Gost
Mne

30 mandata, malo li je? Bas me zanima koliko cete vi trajati “oslobodioci”. Cini mi se da ste i sad bitni koliko i lanjski snijeg.

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Tako je Dusko premijeru nas i jedva cekamo da nastavite nakon ovog cirkusa gdje ste stali, sa napredkom Crne Gore i puta ka EU

D.D
Gost
D.D

U koju privredu?ovu sto ste 30 godina pljackali?

Nista sad
Gost
Nista sad

Sto si ulagao ulagao si.

Xoxoxoxixixi
Gost
Xoxoxoxixixi

I ulagace opet.

Send this to a friend