Politika

Marković: Crna Gora ne traži prečice i povlastice od Njemačke

Crna Gora ne traži prečice i povlastice od svojih partnera, uključujući i Njemačku, poručio je premijer Duško Marković koji boravi u toj zemlji.

“Nama treba partnerstvo iz kojeg ćemo učiti i dostizati standarde”, jasan je Marković.

On se u Berlinu susreo sa predstavnicima Fondacije Konrad Adenauer.

“Fondacija Konrad Adenauer je već tri decenije partner na ukupnom demokratskom preobražaju Crne Gore na čemu smo zahvalni”, kazao je Marković.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patriota
Gost
Patriota

hVALA njEMAČKOJ vLADI NA PODRŠCI

Kontraš
Gost
Kontraš

Što ne priznate da ste molili njemačku stranu da što više odlože uvođenje pojednostavljene procedure za dobijanje radne dozvole za naše građane jer će te ako se ovako nastavi ubrzo ostati bez radnika i bez glasača, koliko samo radnika čeka na termin za dobijanje vize u njemačku ambasadu, a koliko će ih tek otić odavde kad njemci priznaju naše vozačke….

mojsilović
Gost
mojsilović

Ovo za vozačke si u pravu, jedina smo država u Evropi kojoj nijesu priznate vozačke u EU. Albanske su priznate i bosanske i srbijanske. Eto i za one koji su položili prije 1991ve u bivšim republikama te im važe vozačke a crnogorskim građanima ne važe a isti test polagali ali eto.. pored toliko napredovanja očigledno je namjerno nazadovano u pogledu… Više »

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Informacija iz štaba DPSa..Kasnije će ga primiti i naši azilanti u Njemačkoj.. Objasniće mu sve povlastice koje imaju u Njemačkoj,i prečice kojima su utekli iz Crne Gore.. Biće služeni i sendviči.. mnjam..mnam..

Kristal
Gost
Kristal

Informacija iz šaba DFa. Pipun i vojvoda su posluženi koljenicama u Kristalu i razrađuju plan kojom rutom krenuti za Beograd a ne letjeti Vučićevim avionom.

Valorizacija
Gost
Valorizacija

Ima li još koji savjetnik, pomoćnik i zamjenik da ga Premijer nije obišao?

Diplomatski
Gost
Diplomatski

Ne saljite svakog u svijet. Reci u civilizovanom demokratskom svjetu da niste dosli da trazite precice i privilegije, je smijesno. Oni ne razumiju te rijeci. Oni podrazumjevaju da nema laktanja, precica, veza, korupcije. To sto negdje koverte zavrsavaju poslove u plemenskim zajednicama, ne znaci da se to smije pricati u civilizovanim sredinama. Treba edukovti diplomate, kad se salju u svjet,… Više »

puška Nemanjića
Gost
puška Nemanjića

Da vidiš veselja kad Obrad-Mišo ode u ambasadore!

Radijator
Gost
Radijator

Mogu misliti kako su ga Njemci zacudjeno gledali kad im je pricao da ne trazi vezu i protekciju. Trebalo bi da znamo da su to za normalan svjet nepoznate rijeci.

Plagijator
Gost
Plagijator

Ti bi se baš ispričao sa Volfgangom Šojbleom. On bi tebe, žednog preko vode preveo.

Eurodizel
Gost
Eurodizel

E dobro ti to znas… pogledaj malo druge poruke iz susjedstva ili od ove ekipe sto je posla u brisel juce… sve neki vapaji, pozivi za pomoc, protekciju… Ovo je bitna razlika!!

mojsilović
Gost
mojsilović

Pa i da priznaju posredno i neposredno i šta, može im se. Kradu i rasprodaju cijelu državu kao da je njihovo vlasništvo. Da ih neće spriječiti u tome tamo neka švapska fondacija konrad adenauer? Eeee velike štete i da nas obruka.

Suzana
Gost
Suzana

E moj premijeru,a ko te primio u Njemačkoj. Neki savjetnik ministra. Koji nivo. Koga vi lazete. Vi ste postali smiješni. Mislite da se ne vidi Vasa bruka. Nesmetano nama sto se vi brukate,ali nemojte brukati CG.

majski.
Gost
majski.

Marković nije otišao u državnu posjetu nego je otišao na sastanke sa Njemačkim privrednicima. Ako se sjećaš bio je kod gospođe Merkel prije izvjesnog vremena.Jedini koji brukaju CG je tzv opozicija , pojedini pro-opozicioni medijiI dio civilnog sektora. Malo podrobnije pročitaj najave I izvještaje. Dostupni su ti na svim portalima.

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Kako uživaju samo šetaju. Neće oni dat stolicu nikad.

Boris
Gost
Boris

piiiiiiiiiiiiii

Milko
Gost
Milko

Tvoj komentar dovoljno govori o tebi.

mojsilović
Gost
mojsilović

Stalno su u pokretu a sve sastanče sa nekim Fondacijama? Usrećili su nas.

mojsilović
Gost
mojsilović

Kako je to samo dostojanstveno, kakav ponos! To markoviću, crnogorci ne ljube lance.. (eventualno selimo radijatore)

Prof. Branko
Gost
Prof. Branko

Idi da sadiš pipune u Zetu.

mojsilović
Gost
mojsilović

Tebi je Zeta ispod nivoa vidim a poljoprivreda seljačenje.

Medica
Gost
Medica

Ovdje su ispod nivoa samo tvoji komentari.

Barani
Gost
Barani

On ne traži kad ima dobra primanja,ali mi da možemo prečicom do radne dozvole bilo bi odlično,jer za 10g staža imaš veću penziju neko odje za 40g.

mojsilović
Gost
mojsilović

Za 5 godina staža.

mojsilović
Gost
mojsilović

Da ste radili 5 godina u Njemačku pa se vratili sa penzijom kući i uporedili je sa nekim članom familije koji ima 40 godina radnog staža u crnoj gori.. ne biste minusali to sigurno. Možda bi vam i bilo žao.. ko zna?

Jovica
Gost
Jovica

Tako zbori i govori PRAVI PREMIJER VLADE CRNE GORE.👍👍👍❤❤❤

Send this to a friend