Politika

Marković jasan: Crna Gora neće biti srpska, Amfilohije na čelu anticrnogorske opozicije

Zamjenik predsjednika DPS-a, Duško Marković,  danas je iz Pljevalja povodom aktuelnih dešavanja zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti  poručio da Crna Gora neće biti srpska, i naglasio da se  mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije nažalost stavio na čelo anticrnogorske opozicije.

“To je rezultiralo sinoćnim protestom i litijom gdje samo za Crnogorce nije bilo mjesta. Siguran sam da će građanska i demokratska Crna Gora i ovaj put odbaciti takav folklor i destrukciju”, poručio je Marković na sjednici u proširenom sastavu Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Marković je kategoričan da su litije pokazale da nijesu vjerske, nego političke, i da su usmjerene na promjenu vlasti i ugrožavanju suverenosti Crne Gore, ali i upozorio da država to nikome neće dozvoliti.

“Ovaj Zakon jednako gleda na pravasvakog pojedinca da se slobodno vjerski izražava i da se moli Bogu kojempripada i kojem vjeruje. Ovaj Zakon apsolutno ne stavlja u prvi red nijednuvjersku zajednicu, ni Srpsku pravoslavnu crkvu, ni Katoličku crkvu, ni Islamskuzajednicu ni Jevrejsku zajednicu, pa ni Crnogorsku pravoslavnu crkvu”, kazaoje Marković.

On je danas u Pljevljima kazao da propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanja po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državnr i nacionalne interese.

Marković je danas na sjednici u Pljevljima kazao da ovaj grad i njegovi žitelji imaju razloga za optimizam.

“Pokrenuli smo brojne akcije i sa državnog i sa lokalnog nivoa koje će u kratkom roku od dvije godine u Pljevljima stvoriti uslove za kvalitetan i komotan život. Najvažniji projekat je ekološka rekonstrukcija TE Pljevlja koja ne smije kasniti ni dana. To je ključno pitanje za sve nas i biće riješeno”, naglasio je zamjenik predsjednika DPS-a.

Kako je saopšteno iz OO DPS Pljevlja, na današnjij sjednici je podnijet je izvještaj o realizaciji izbornog programa u kome je konstatovano da se u potpunosti realizuju projekti za koje smo dobili apsolutnu podršku građana na predhodnim izborima. Takođe, istaknuto je da je veliki broj infrastrukturnih objekata završen ili da su mnogi u fazi realizacije. Ovakav učinak, plod je kvalitetne saradnje lokalne uprave i Vlade Crne Gore.

Članovi Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja u svojim diskusijama dali su bezrezervnu podršku naporima Vlade i svih državnih organa, da se radi na iznalaženju najboljih rješenja za očuvanje svih tradicionalnih i savremenih vrijednosti naše države.

Posebno je apostrofirano jedinstvo građana u razvijanju dobrih međuljudskih odnosa, bez obzira na vjerske, nacionalne ili bilo koje druge razlike. Istaknuto je da je upravo to vrijednost po kojoj je naša sredina prepoznata i koju nema niko pravo da ugrožava. Ne spori se nikome da u skladu sa zakonima države, koja je prva sledeća članica Evropske unije, izrazi svoj stav po bilo kojem pitanju, pa i pitanju eventualnih sporenja oko uređivanja odnosa države i vjerskih zajednica.

Međutim, mora se znati način i moraju se poštovati norme, jer ako postoje iskrene namjere i dobronamjerni sagovornici uvijek ima mjesta za razumijevanje i dogovor. Ne treba braniti svetinje, niti bilo koje objekte od nas koji smo iskreno utkali sav svoj rad u razvoj naše države i našeg grada. Mi smo partija koja ne broji članove ni po vjeri ni po naciji. I tako će biti ubuduće. DPS je partija koja gradi budućnost, i vrijeme će pokazati još jedan put, kao i do sada, da je naša politika ispravna. Niti će kome biti oduzeto, niti ugroženo bilo koje ljudsko pravo pa i, pravo na ispovijedanje vjere.

Sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima prisustvovali su koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora, Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora Vlade Milinković.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toliko.
Gost
Toliko.

Nikad nece Crna Gora biti obala srpskog mora.
Podrska!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Čuo si Risto!Pa pamet u glavu!

dagy
Gost
dagy

E moj Markovicu znas ti dobro da sve neprirodno i nametnuto propadne kad tad,Crna Gora ce biti ono sta je vazda bila dok je ovog naroda…ne mozete protiv svog naroda…opasuljite se.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Тешко је прихватити да је дошло вријеме да се пакују кофери али је тако .Неко ће пут Спужа а неко у земље региона.Дирнули сте у оно што је Црногорцу најсветије Српску цркву и сад на кољенима пред Владиком молите за преговоре али и сами знате да их неће бити .

MMM
Gost
MMM

Crnogorac i sveta srpska crkva je nespoiivo.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Прочитај нешто што није написано посље 2006те па ћеш виђет да јес .

Sonja
Gost
Sonja

Ne potpisuje se ovako jer znamo da nisi….

Mladen
Gost
Mladen

Zalosan premijer jos zalosniji čovjek.

Boris
Gost
Boris

gotovi ste!! dzabe vam je sve!

Aca
Gost
Aca

Nikada više 1918.

Fujitsu Siemens
Gost
Fujitsu Siemens

Marković jasan: Crna Gora neće biti srpska.
Građani još jasniji: Crna Gora mora biti i srpska (dakle svih građana Crne Gore).

Sasa
Gost
Sasa

A koliko to ima Bogova…kao da je u pitanju Hindu religija..

brkoo
Gost
brkoo

Uzdajući se u silu sami ste napravili problem pa ga sami i rješavajte. Umjesto da nastupate kao Premijer svog naroda nastupate kao podpresjednik partije što je morate priznati žalosno.

Šamo
Gost
Šamo

Imaš li biti svog mozga ili samo ponavljaš što Risto kaže ?
Nije Crna Gora i narod Crnogorski imao podmuklijeg neprijatelja nos crkve srba MCP-SPC !

Svastara
Gost
Svastara

Samone na pasulj vojnicki si jel

jovan
Gost
jovan

Markovic je rekao istinu .Neprijatelji nezavisnosti iz 2006. su konacno nasli vodju i krenuli u borbu za rusenje vlasti.
Ima crkva i drugi cilj, ali vecini smeta nezavisnost !

MMM
Gost
MMM

Nasi crveni barjaci i zlatni orlovi su njima krv u ocima.

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Duje
Idu li famelje ovijeh sa TVCG u litije
Nesto su skroz pogubljeni na TV

Istina
Gost
Istina

Sta reci a ne zaplakati na ovu izjavu ni u bivsoj drzavi niko i nikad nije sporio CG i uvjek smatrali ljude iz CG za bracu a ovaj prica o nekoj satanizaciji CG smjesno

Roro
Gost
Roro

Pa što ne izađe sa Pljevljacima da prošetaš,Premijeru svih građana?

IzPlevalja
Gost
IzPlevalja

Kako kad je samo 12 telohranitelja s njim?

Sory
Gost
Sory

Ne izlaze svi pljevljaci izlaze oni koji sanjaju da se pripoje drugoj državi. Ali toga neće biti

Nemocni
Gost
Nemocni

Nemocni ste bili skinuti Albanske zastave sada morate malo gledati krecenje omladine koja se budi protiv ovakvog sistema
Pozurite da vas Amerika ne upozori

SECERU
Gost
SECERU

Znate vi gospodine I, za mafiju kriminal korupciju plate od kojih se ne moze zivjeti placanja Kalicima pustanje kriminalaca omladine koja ne zeli kokainsku rabotu sinova cija djeca su kumovi sa Albancima Hrvatima I Srbima I koji koracaju uz narod svoj slanja policije da okupira Cetinje poslatih da uznemire gradjane placanje sms lijecenja znate da je ovo ranije sa Crkvom… Više »

Boris
Gost
Boris

zasto minusi botovi.pa i vasi roditelji primaju penzije od 120 eura!

FENIKS
Gost
FENIKS

SVE JE JASNO CRNOGORCIMA,NECETE PRETVORIT VI SETACI SPC CRNU GORU U ONO STO CRNOGORCI NECE MISLITE DA JE DOSLO VRIJEME .
SRBUJTE U SRBIJI ODE NECETE,NECETE NECETE NIKAD! ZAPAMTITE NIKAD!

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Koliko si jadan, strašno

MMM
Gost
MMM

Trt milojka sa juznih srbijanskih pruga.

Milutin
Gost
Milutin

Као национални Црногорац и тиме припадник српског народа, који говори српским језиком и припада Српској православној цркви, рећи ћу вам следеће: Не свиђа ми се уопште што су литије отишле у погрешном правцу. Шарање градова у боје србијанске заставе није патриотски. Ја као Србин вам кажем да се не смијемо одрицати црногорских симбола, јер се тиме не србује, него србијанчи.… Više »

Sotona
Gost
Sotona

Crnogorac ti dade pozitivno Samo nesto si preskocio Ja kao pravi Crnogorac sam protiv svih zastava sem Crnogorske sa orlom Nego ima CRVENA SA CRNIM ORLOM KOJA SE VIJORI NAD GLAVAMA OMLADINE STO SA ALBANSKIM ZASTAVAMA “””” NE MOGU NAS KAZNITI KOLIKO MOZEMO PLATITI”””” zaboravili se I nije se nista ispravilo Prave se greska za greskom sem dps glasacima se… Više »

DaliborPG
Gost
DaliborPG

Svaka cast Premijeru Dusku Markovicu od porodice Butorovic,samo naprijed prema uskoro pristupanju Crne Gore u Evropsku Uniju!

Duško prdnjava
Gost
Duško prdnjava

Dado, imaš kilo pasulja od mene.

Boris
Gost
Boris

cuti sendvicaru

Sava
Gost
Sava

Istina je, na litijama ima ljudi, ne onoliko koliko tvrde prosrpski mediji, ali ima ih .. medjutim, ako bolje obratite paznju, a pocnite redom od plivanja za krst casni, vecinu okupljenih cinili su istetovirani ruralni tipovi sa kajlama, brojna prestupnicka lica, kamatasi, dileri droge i drugi .. zastave druge drzave, klicanje kosovu i srbiji .. je li to profil vjerujuceg… Više »

Svastara
Gost
Svastara

“””” NE MOGU NAS KAZNITI KOLIKO MOZEMO PLATITI “”””
Albanska zastava se vijori C.G.
Kriminalci dileri droge ….vodje klanova svi setaju C.G. I svi to vide ali narod placa odstete …Zasto????
Ko to radi????
Ja???
Ti????
ILI “””ONI “””
POZDRAV

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Sto rece Amfilohije, ti si Markovicu samo jedan mali potpredsjednik. I to onaj na zeton, koji se mrdne tek kad ga gazda cusne da progovori.

Mirko
Gost
Mirko

Rekao mu Risto sa Džipom???? 🤣🤣🤣🤣

Gaeta
Gost
Gaeta

Zima premijeru, e tako je to kad ne završiste toplifikaciju grada.Obećavaste više puta ali ništa.

Tomo
Gost
Tomo

Ne rade radijatori.

Kadar
Gost
Kadar

Najviše je sinoć bilo Crnogoraca na litiji, što je i normalno. Ali nijesu Crnogorci ono što vi mislite da su, da im izbrišete memoriju pa da ih punite vašim aplikacijama zaraženim virusima. Ne, ne.

Cgcg
Gost
Cgcg

Jes. Sve Crnogorci sa kokardom na celu

Mitar
Gost
Mitar

Ko zna dje ti zivis? Zasto bi crnogorci bili tamo, sem ako su totalni id..ti?

BARANIN
Gost
BARANIN

Pa da vam kažem pravo ove litije mi liče sa onim zastavama i ovim ljudima ko da se snima film o zombima stvarno

Окле
Gost
Окле

Џаба покушаваш да нас поделиш Маркоићу нема од тога ништа. Овом отимачином сте нас јединили као никада раније. Можете да причате али више нико не слуша.

Mitar
Gost
Mitar

Vazda ste vi fasisti bili jedinstveni, znamo mi to!

Slavko
Gost
Slavko

Koliko ovaj portal cenzurise slobidnu rijec, koja ne vrijedja vec je istrazivacka i predstavlja izraz istine koju su Crnogorci ubijek bastinili govori da cenzurisu iduci komentar, citiram: “Gospodin Markovic ili nema ukusa za odijevanje ili ne rade radijatori u sali, sudeci po tome kako se obukao, a o cemu slika svjedoci.” SS

Milan
Gost
Milan

Svako vase saopstenje puno mrznje
Samo jos vise ujedinjuje ovaj narod
Niste vi Crna Gora
Mi smo Crna gora

Zeljko
Gost
Zeljko

Ma vi ste ona stvar,znate na cem mislim srbalji !

Moka
Gost
Moka

Željko dođl na jedan bloudžob terba..Da nas obradiš sve…

Roro
Gost
Roro

Željko,idi trkni po sendvič.

Stussy
Gost
Stussy

Ima li normalnoga u ovu državu?? Ovo je nevjerovatnoooooooo.. Ne mogu dq vraćem kredite Premijeru od svoje i ženine plate, a samo sam kuću sagradio!!!! Jednu jedinu na svojoj zemlji da ne bismo plaćali stan kao podstanari!!!! Dajte ljudi da vidimo ovo od čega se živi… Glas razumaaa nam je potreban, a ne ovi oni, lijevi desni…

Phobos
Gost
Phobos

Nije ovdje rijec oce li CG bit ovakva ili onakva. Ali dok god se bude vijorila zastava Velike Albanije na Rumiji, Plavu, Gusinju, a ima ih cak i u Rozajama a Srpske skidale i mladost Crnogorska hapsila nama nema napretka. To Markovic dobro zna, ali i vas cijeli narod Crnogorski.

Mitar
Gost
Mitar

Kako crnogorski? Valjda srpski!

SECERU
Gost
SECERU

Zato sam uz narod C.G. I Srbije

Alan prost
Gost
Alan prost

PA-NI-KAAAA

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Jovice iz kolasina imaš 30 000 od mene godišnje.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

“Dejo kume mijenjaj stare gume” aaa ha ha haaaa 😃😅😄🤣😂😁😆😊👏👏👏👏👏👏👌👍

Milan
Gost
Milan

I to rece “coek”u Pljevljima
Gdje 20000 ljudi izadje u setnju
Dzaba oci ,kada mozga nema

ZAAA MI...
Gost
ZAAA MI...

Tesko mene nema mi trece smjene
Jos moram kuckati a oci mi ispadose
Eh mene jadnome lisi mene koliko nickova aaaajjjjjjjj

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Kotoranka znam iznervirao te.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Bit ce CG. za vijek vjekova samo naprijed .za pravo cast i slobodu .

Dido
Gost
Dido

Biće se piše zajedno.Naučite se ljudi više pravopisu.

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Nemojte mi se igrati ovo ljeto sa turistima doći će vam malo jači stranci od sad pa ubuduće.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Litije noćne
Pa đe to ima
K’o neki horor
Sa zombijima

Gen. Duduk😜
Gost
Gen. Duduk😜

Litije moćne
Crkva to ima
Tenda je horor
mirašlijama😜

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakav antitalenat, hahahaha! Matija, ti li si? 😂😂

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahah jeftini politicki trikovi da se malo pomame ljudi, svaki iole normalan gradjanin to zna… Samo oni zatucani ce sad da su uspale. A sve su ovo politicki trikovi….Nego sta cemo sa Buljaricom koji ste unapred prodali Sinavatri a sad ne mozete lako da je prepisete. Jos gora stvar vam je sto je izgleda do podataka i bankovnih racuna dosao… Više »

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

I ti ces u aps 🤣🤣🤣🤣🤣
Bravo za komentar

Kotor66
Gost
Kotor66

Bice ih zelja….samo zapamti tekst bice ti jasno sve

Gojko
Gost
Gojko

Ako sam dobro razumio ovi zatucani setaju po gradu? Konacno neko istinu da kaze. 🙂

Kotor66
Gost
Kotor66

S obzirom da ti je kapacitet veoma mali ipak nisi shvatio, ali nije problem. Zapamti tekst pa ces shvatiti kroz jedan odredjeni period.

ŽiviBiliPaViđel
Gost
ŽiviBiliPaViđel

molebanci će vam obezbijediti još jedan mandatić. aferim

Sasa
Gost
Sasa

Tako je premijeru STOP srpskom fasizmu.

SECERU
Gost
SECERU

Stop Albanskom sovinizmu

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Koliko vidim lagano se dodaje gas i šaltanje u drugu…

Krsto
Gost
Krsto

Ovo je CRNA GORA

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

?????????????????????? Markovic
Milo
Veljovic
E moj dobri nijesi ti prosa ratove ka ja
Crna Gora igra kolo kako kaze Evropa I Amerika
Nego kako ce sada objasniti 500 e kazne

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Mislis na one što śede u mrak u salu? Toliko ih ima da su svijetlo ugasili zbog praznih stolica.

Kotor66
Gost
Kotor66

Ko je rekao da nije?

ime
Gost
ime

Nakon ove izjave strasti ce proraditi mozak standardno blokiran a tastature usijane;)

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Treba rista ispratit do graničnog prelaza .

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Probaj…

Kotor66
Gost
Kotor66

Umrijeces cekajuci

Bjeloši
Gost
Bjeloši

Plači ,dobro se isplači ali DPS ti propada.

Titov trg CT
Gost
Titov trg CT

Ma nisi ti sa Bjelosa!

nick
Gost
nick

Ne brini se ti za ovoga sa Bjeloša, taj je naš problem, brzo ćemo ga naći….

Lako je
Gost
Lako je

Zna se kako se zakon sprovodi svuda u svijetu.

dejo
Gost
dejo

kako prdnes i odes u zatvor

Nikola Lovcenac
Gost
Nikola Lovcenac

Zivio premijeru svaka cast na hrabrosti

Lenovo
Gost
Lenovo

Koja se graniči sa”500 eura kazne”. 🙂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Hrabar, a utekao iz Skupštine od DF-ovaca

Kosanica
Gost
Kosanica

Hrabar,nema sta,dade rijec i ostade u skupstini 🤣🤣🤣 Samo mu je Tramp falio

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Mi smo za Marvel narod, kad je aktuelno Srbin a kad zatreba Crnogorac, zona sumraka, da se popisemo sad bilo bi nas milion i dvesta hiljada

Gen. Duduk😜
Gost
Gen. Duduk😜

Znaš da bi trebalo da uvedemo trojno državljanastvo, crnogorsko i dva po želji!

Maxim.
Gost
Maxim.

Xaxaxaxaxaxaxa

Cogito
Gost
Cogito

Zastire ustav? Pa oni su ga srušili ovom nakaradom od zakona.

Prc CG
Gost
Prc CG

Cdm gdje mi je komentar?????

Ivo
Gost
Ivo

Eto ti ga na niku! Sto radi Pavicevic, kako je Becic da se nije Milacic javljao?

Kovertas
Gost
Kovertas

Nesto sve vise postaju nervozni, i odma pocinju srpstvo, cetnici itd. Markovicu jeli te ovo Milo nagovorio ili si licno sam smislio ?

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Cetnici cudo rade po cg iako su manjina..Kako je to moguce,svaka temlja EU bi preduzela drasticne mjere.Danas se djeca bave politikom.Ako CG ne pritisne zlo bice kasno.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa i sam je Srbin,

Titov trg CT
Gost
Titov trg CT

Pa ko ti je kriv!😁

GNK
Gost
GNK

Побркао си лончиће,ми више волимо Црну Гору.Што нас више нападаш ми смо сигурнији да смо у праву

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Doce maca na vratanca ,pa ces da je volis kako ti se nece

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako ti srbijanac mozes tamo iz neke srbijanske rupe da volis CG….vi ste genocidna nacija puna mrznje…..vi ne volite ni sebe……

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Beeee, beeee

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Marković treba razgovara sa Mitropolitom Amfilohijem da bi se donio novi Zakon o slobodi vjeroispovjesti. Ovaj ne valja ništa. Ako se ne dogovore naroda će biti sve više i niko to onda neće zaustaviti. Dakle narod se pita.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

“Prijatelj”prvo ti nijesi ničiji prijatelj,drugo nijesi pročita ni z od zakona,pošto lamprdaš po ovim portalima,otvori i pročitaj taj najbolji zakon koji je donešen.Bolji i od Srbijanskog,Hrvatskog,Slovenačkog.Laprdalo!

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Prijatelju iz Nikšića. Prvo ja nisam to što si napisao na kraju komentara. Ne vrijeđaj tako. Drugo, ako sam za nezavisnu Crnu Goru, a podržavam našu svetu Mitropioliju Crnogorsko Primorsku i drugačije razmišljam to je pravedno i dobro. Ovaj Zakon o vjeroispovjesti nije dobar i treba ga promijeniti. Sve ti najbolje želim. Pozdrav.

freeMNE
Gost
freeMNE

Ne mogu oni sakriti svoj šovinizam,ne mogu oni dugo bez srbovanja,njima to ne ide jedno bez drugoga.Da nije ko crnogorsku zastavu zavirio,kako da ne,toliko o crkvi

Sjocjo
Gost
Sjocjo

Kako vas stalno neko napada i svi su protiv cg koji su protiv vas i niko ne voli pare osim vas

Cmrdin
Gost
Cmrdin

Kraaaalju dmitre zvonimireeeee

Kotoranka
Gost
Kotoranka

ETO MARKOVICU ODGOVORI AMERIKANKI ZA KAZNU 500 E N.G.
I STO SAD GOSPODINE

Ateista
Gost
Ateista

Mislim da je ovo klasicni spin. Ja bih partiju, gospodine Markovicu, ocistio od politickih Zilota! Mislim da Vi to mozete!

Bokelj
Gost
Bokelj

Bravo Premijeru🇲🇪🇲🇪🇲🇪👆👆👆

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Trebali su upalit kakvi radijator, Markoviću je zima. Siguran sam da se u Pljevljima nadisao čistog vazduha.

Marko
Gost
Marko

bruka i sramota sta covjek prica da dobije poene

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Treba pola popova istjerat iz zemlje,oni su najgora bolest za ovo drušvo!

Andjela
Gost
Andjela

Iznikose , ko li ih prosadi, korov!

LSCG
Gost
LSCG

Ako je tako,prvi put cu glasati za DPS

Sdp
Gost
Sdp

Bolje bolje da ne bude apsa 🤣🤣🤣🤣

crnogorac
Gost
crnogorac

Veli radijator

Simo
Gost
Simo

Gojka za metropolita .

I ja isto
Gost
I ja isto

GOJKA PEROVICA TREBA NA CELU DRZAVE

NJEGOVE RIJECI CIJELA CRNA GORA JE CULA

SIRENJE MIRA I LJUBAVI JE CRNOJ GORI SADA POTREBNO

Bodin
Gost
Bodin

Nema mira sa četnicima. Nije bo 41 neće ni sad.

Bjeloši
Gost
Bjeloši

Za tvoju informaciju oni su bili za zapadnu demokratiju a ne za komunistički istok.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Goki ti je desna ruka Ristu i neka vrsta portparola. Sve je to ista pašta.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Gojko je ljudska vrlina

freeMNE
Gost
freeMNE

Gojko je jedan jedini,neponovljiv,blagosloven.
Ali ni on nije uspio a ne znam je li i pokušao i da li je smio da pomiri svoje Crnogorce.Steta.

Maxim.
Gost
Maxim.

Otac Gojko ” ne valja” nego treba podržati one lupeže i šanere po Cetinju. Takva Crna Gora nam treba ,e kuku

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Oni ne placaju porez
A I nijesu Cetinjani
Oni su dovedeni kamionima kao 90 tih Niksicani na Dubrovnik
Znaci ZAVEDENI

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Ima on svojih kvaliteta kao čovjek, to se vidi. Ali kao hrišćanin biti u istom kolu sa Ristom i tim paganerijama što rade, to je van pameti.

Zeta
Gost
Zeta

Uh sto je ovo ljudi kad su vidjeli koji je narod izasa mijenjaju temu

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Jedan dislike povlaci automatski dva like. Bruka. Vasa.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

I jedan lajk na tvoj komentar povlači 2 dislajka

Boban
Gost
Boban

Ne moze tek tako da se udje i da se rusi tudje.
Dali ste sebi autogol,sad ste svjesni toga pa idete da prepisete ovo da je napad na drzavu.Kako da ne Markovicu,znas li da je na hiljadu clanova DPS-a na litije jer je crkva i vjera iznad politicara koji samo mute ovaj narod

Bbb
Gost
Bbb

Na ovakvim nazovi litijama nema gradanske CG.

Mark
Gost
Mark

Tako je !
To ste trebali jos saopstiti 2006 Ristu i ostalima !

ZIVOT
Gost
ZIVOT

ZIVIO GOJKO PEROVIC NAJVECI CRNOGORAC U NEZAVISNOJ CRNOJ GORI SVIH VJERA
UZ TEBE SMO GOJKO

Mitar
Gost
Mitar

???????????? Jesi ti sad skoro nedje sa Jupitera dosa? Nemoj tome nesoju pominjat rijec Crna Gora , naljutice ti se!

Cetinje odje
Gost
Cetinje odje

Zivioooo Gojko I samo naprijed
Ima nas recite im vise uz Gojka

Primorije
Gost
Primorije

Sto godina zivio za ovaj komentar

Crnogorac 64
Gost
Crnogorac 64

OVAKVI LJUDI TREBAJU CRNOJ GORI KAO GOJKO

Sdp
Gost
Sdp

Tako je

Sdp
Gost
Sdp

Sto mi ovi dps poltroncici lupaju minuse Bolje da se malo lupkaju po mozgicu I vide kako ja Crnogorac I sdp clan nemam problem za svoje licno misljenje Ali eto placeni prekovremeno pa adj ….. Pozdrav boticiiii

NBA
Gost
NBA

DO KADA,CU VA PITATI ,GOS.IZ CDMa,ZASTO MI NE OBJAVLJUJETE KOMENTARE? A,CITAM NEKE OD KOJIH SE SVKO NORMALAN NAJEZI?

BARANIN
Gost
BARANIN

U pravu si NBA I MOJE ne objavljuje a od četničkih da se naježiš koliko su baš nikakvi i objavljuju ih

NBA
Gost
NBA

SREDICEMO MI TO BAKA!

Mileva
Gost
Mileva

I meni nece da objave komentare,a trista gorih.

Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Mileva.

Gibanica
Gost
Gibanica

Crnogorci su uvijek bili na strani dobra , Crnogorci nisu zaboravili POPA MACU i njemu slicne . STOP ČETNICIZACIJI SRPSTVA U CRNOJ GORI !!! Crna Gora je Srpska , koliko i Albanska i Hrvatska , ali ona je Crna Gora i bice uvijek CRNA GORA !!!! Dolje popovi koji ispod mantije nose VERSAĆI odjela !!!

Laki
Gost
Laki

Lopine

Lscg ct
Gost
Lscg ct

Pa kad ste Crnogorci sto ste progonili Liberale .mada ih I Dana’s progonite.Samo zaposljavate vase podobne a ne smetaju vam ni srbi koji su vasi clanovi

BARANIN
Gost
BARANIN

Ajte više imate li oči Markovićuvalda je i vama vidljivo što oni spremaju nemojte više ni vi stojati skrštenih ruku preduzimajte poteze da ove okupatore spustite na zemlju

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nema herca

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Preduzimaju….ali nije sve za javnost odmah….pusti prvo neprijatelja da puca iz svega sto ima…..

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Vulgarna ti je …. A da uhapsicete me, nista, bas ste mladi i lijepi Mrakovicu!

Dule
Gost
Dule

ZASTO CUTE INTELKTUALCI U CG ZVALI SE CRNOGORCI ILI SRBI.DAJTE PREDLOGE DA SE ZAVRSI JEDNOM ZA SVA VREMENA SUKOB DA KRENEMO KAO CIVILIZOVANI SVIJET .

ZIVOT
Gost
ZIVOT

JEDINI COVJEK KOJI SIRI MIR JE GOSPODIN GOJKO PEROVIC
ostali se boje dps da im otkaz ne daju

Cetinje svih
Gost
Cetinje svih

Gospodine Markovicu sto je buducnost CG.Kad ce prestati podjele?Kad mislite da pokrenete ISTINSKI casni I posteni dialog oko svih pitanja?Kad ce prestati politizacija svega I svacega.Ako mislite dobro generacijama koje dolaze svi za sto da pricamo ako treba godinu.Ovo je samo minus ako ovako nastavimo nema nam spasa.

djenovici
Gost
djenovici

..ne zalijecite se…ovo su plodovi vaseg rada…priznali Kosovo …e sada narod se pita..samo nastavite tako jer narod izazivate da izlazi i one neopredijeljene da izadju..samo nastavite tako…

Bbb
Gost
Bbb

Idi na Kosovo i riješi situaciju

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zima mu je izgleda.

Zima
Gost
Zima

Kako žvaću gaće. Mudri Đede je ujedinio Crnogorce kao niko nikada u istoriji. Na litijama niko nikoga ne pita kako se nacionalno izjašnjava, koju partiju glasa, kojim jezikom govori i koju zastavu voli. Svi idu ruku pod ruku, svi su braća. A za Đeda ljudi su spremni da idu pješke 50 kilometara, bez ikakve koristi već iz čiste ljubavi. Na… Više »

Titov trg CT
Gost
Titov trg CT

Ne lazi,nema Crnogoraca na Litijama

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

OKG DPS na aparatima

Vidovnjak
Gost
Vidovnjak

Marko Milacic oce da siri srpstvo kroz Crnu Goru? Oce kako da ne.Volim srbe i Srbiju ali ,dosadice narodu da seta i opet je Milova zadnja.Amfilohiju nije mjesto u politici ,cijeli zivot on vodi ratove politicke,jedan jedini je bio patrijarh Pavle.SLAVA MU!

Vidovnjak
Gost
Vidovnjak

Marko Milacic,truje narod srpstvom.Dosadice narodu da seta,i opet je Milova zadnja.Cijeli zivot ovaj Amfilohije se petlja dje mu nije mjesto,st njega treba da interesuje politika?Vozi se u dzipove,jedini covjek je bio Patrijarh Pavle,SLAVA MU!

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

A Marko Milacic ima neki kredibilitet..ima, taman kao Pipun i Vojvoda…

Serdar
Gost
Serdar

Premijeru teško da će tvoj DPS uspjeti da još jednom prevari crnogorske građane. Mnogo je afera u vašim redovima, nakupilo se za ovih tridesetak godina.Lako će se crnogorski građani digovoriti i oko crkve,zastave i jezika samo kad budete sišli sa vlasti.Vi (DPS) samo izazivate nekakve aferei podjele samo da produžite svoju vladavinu.Narod je to pročitao.E pa narodu ste pokazali sve… Više »

Dusan
Gost
Dusan

Svasta, evo ja sam crnogorac i bio sam na litiju.. Sad si me zbunio..

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Душане, и треба да будеш збуњен! Подржаваш протесте који за циљ имају да се светиње твојих ђедова укњиже на београдски пашалук?

Oće to, oće
Gost
Oće to, oće

Dušan: Nijesi, Duka, nijesi Crnogorac.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Amfilohije je na čelo vjernog naroda koji na jednu njegovu molbu može skupiti više naroda nego cijela vlada zajedno,a vi ste na čelu vlade koju je izabrala skupština tj, oko 80 ljudi.Treba uzajamno poštovati i jedno i drugo,ali narod je jači i preči od vlade, vazda bio i biće.

Djuro
Gost
Djuro

Posto ti znas jer si onajkojizna onda znas koliko je glasaca glasalo za njih 80 !
Misli malo , ne budi glup , ne mozes znati ako ne mislis

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Prihvatam grešku,nije vladu biralo 80 ljudi već oko 40 ljudi.

Gen. Duduk😜
Gost
Gen. Duduk😜

Ne razumiješ suštinu, oni na pokradenim izborima osvoje 39 poslaničkih mjesta i onda kupuju manjinske poslanike da bi imali većinu od 41 poslanika. Milo poturi Braja da vodi tu družinu i imaš privid demokratije.

Roro
Gost
Roro

Hapsi Markoviću,ako se iole pitaš?

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Politički se izrazio premijer, “folklor”. Bolji i precizniji izraz je maškare, i to one paganske. Propaganda povratka u Srednji vijek.

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Zasto se ti rusioci zemlje ne kaznjavaju po zakonu ? Kod Broza bi Risto gradijo piramide na Golom otoku. Ako ih ne zaustavite na vrijeme vi cete zavrsiti u zatvoru u novo republici srpsko primorsko.

Independista06
Gost
Independista06

Dusko povuci zakon i raspisi referendum o zakonu.
Ne damo svetinje! Ne damo Crnu Goru! 🇲🇪💪🇲🇪💪

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Мали необразовани ДФ ботић.
Није прошао ни основну обуку.
Тебе сигурно следује сендвич без саламе?

Smolo
Gost
Smolo

Nece da moze.

Independista06
Gost
Independista06

Zasto? Nemate vecinu za ovaj zakon? Jel to demokratija?

Svetrik
Gost
Svetrik

Gospodine Markoviću prije nego se počnete obraćati i govoriti ovakve nebuloze, samo da vas podsjetim da ste Premijer Crne Gore i svih njenih građana.Ja sam Crnogorac ali vjerujem u Boga i krsten sam u SPC. Ne możete me ubijediti da treba da vjeruje nekom ko je rasčijen i ko nema veze sa crkvom.A i valjda je sloboda vjeroispovijesti da možemo… Više »

Sreto
Gost
Sreto

A gdje pise u zakonu da mora da se odredis ciji si vjernik?

Markisa1
Gost
Markisa1

Pibrkao si malo lonce niko te ne tjera da mijenjas svoja uvjerenja vec druga strana radi sve da ubjedjuje druge da mijenjaju svoja. Gdje vam je Crna Gora sinoc na litiju. Ni jedno obiljezje Crne Gore vec samo Srbije. I ja sam da budem iskren setao ali od sinoc ni u ludilu. Ako pjevate kosovu pjevajte mu tamo dje je… Više »

Zima
Gost
Zima

Obilježja Milonegra ne mogu na svete litije.

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Кад лажеш … зацрвениш ли се … бар мало?

Prč
Gost
Prč

Vala nisam odusevljen sa tobom al za ovo ti svaka cast

nijenego
Gost
nijenego

Najbolji komentar ikad.

Posrbica od90ih
Gost
Posrbica od90ih

Tako je predsjednice
Stop fasistima stop fasizmu

Trt milojka
Gost
Trt milojka

oće, bila je i biće, pitaj djeda i sjeti se kako si pjevao četničke pjesme.

Ćukteraš
Gost
Ćukteraš

hahaha na svadbi su mu sevale žive vatre a on tancovao.

knn
Gost
knn

Trt molojka morao je i tvoj i njegov djed i svih ostalih u CG pjevati cetnicke pjesme i slaviti i velicati Karadjordjevice inace…znas sta im je slijedolo.To je sva istina a vi ne znate o tome nista,trebali ste djeda pitat da vam prica o tim vremenima.CG i Crnogorce nijesi smio pomenut.

Darvin
Gost
Darvin

Iznenadjujuce neartikulisano obracanje za jednog premijera !

Mara
Gost
Mara

BRAVO , ne samo danas nego je od svog dolaska u Crnu Goru , a da se podsjetimo da Amfilohija nijesmo mi izabrali nego su nam ga poslali iz Srbije , Mitropolit crkve srba MCP-SPC Amfilohije je vođa srba u Crnoj Gori ! Isto tako treba reći da je broj nacionalnih srba od dolaska srpskog namjesnika Amfilohija porastao sa 9%… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

А тек ће да порасте. Зато би ДПС да уништи цркву прије пописа али му џаба све.

8484
Gost
8484

1905 g prva osnivacka skupstina pocasni predsjednik u obracanju HVALA BRACO CRNOGORCI NA CASTI starina ima 80g i pop je da se zna ko smo bili ,dosti i ostali a ovi neka vide sto bi sa njima u medjuvremenu

Berane
Gost
Berane

Dalje ruke od pravoslavnih svetinja ateisti! Ne dira niko crnu goru nego vindirate pravoslavlje a svaku pobunu protiv vase diktature nazivate izdajom.. To je demokratija imamo pravo da se bunimo, imamo pravoda vas zbacimo sa vlasti.. Pa izvolite napadnite nas ato setamo sa djecom po ulici.. To bi vi trebalo

Sreto
Gost
Sreto

A sva ova veljesrpska obilježja???

BARANIN
Gost
BARANIN

Eto takvi ste beranac vi ćetali djecu gurate kao štit sram vas bilo

cetinje
Gost
cetinje

Pdrska VLSTIMA Crne Gore,pocnite “snimati”te “umjetnike sto pisu i crtaju po Crnoj Gori”pa po njima bez sudija i tuzioca,a sto radi tajna policija,zabavlja li se po kafica,sramota.

cetinjanin1
Gost
cetinjanin1

bi li tukao da ti moze biti a udri onda svoje dijete

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Објасни ђеду и прађеду да нијесу Срби. Објасни себи из времена кад си се цинично смијао говорима Славка Перовића о сувереној ЦГ у скупштини у којој се данас бусаш црногорством.

Ljubo
Gost
Ljubo

Stop fasizmu Stop fasistima

brko
Gost
brko

samo vi ne dirajte nase crkve pa radite sto vam je volja.pravite sebi nove crkve, nove gradjanske vjernike…

Niki
Gost
Niki

Neće vaše niko džaba da mu daješ, a ove Crnogorske te ste okupirali 1918. i oteli imate da vrnete, jel to jasno? Nikad više 1918.!!!

Ljubo
Gost
Ljubo

Brko ko ste to vi sto imate crkve da vam ih nije Beograd napravijo

Crni
Gost
Crni

Brko, a ti bi da su crkve samo tvoje i tvoje srpske braće i srpske države. Vi bi u naše crkve koje su stare više od vijeka. Kako bi bilo da vi Brko pravite svoje, srpske a eto vi te što ste pravili posle 1918 kad tvoj kralj i Srbija okupira CG. Shvati i ti i tvoje društvo da ste… Više »

Bodin
Gost
Bodin

Tako je premijeru. Vrijeme je da se odvoji žito od kukolja i u vašim redovima. Dosta je onih sto sjede na 2 stolice. Crna Gora je vječna.

CGmoja zemlja _
Gost
CGmoja zemlja _

Sad je pravo vrijeme za evropsko zlato.Zivjela Crna Gora!!

Enver Hodža
Gost
Enver Hodža

Nikako da nađe ko su ona dvojica što su glasali protiv njega na Kongresu DPS.

Haris
Gost
Haris

Bravo Markoviću, vascijela časna i poštena Crna Gora je uz tebe! Nikad više 1918.!!!

Sreto
Gost
Sreto

Tako je ! Čak ste i preblagi za ove izdajnike !

brko
Gost
brko

kazes izdajnike…izdaja je krivicno djelo…ako imas tih saznanja podnesi krivicnu prijavu

Ljubo
Gost
Ljubo

Cinjenica da nose zastave stranih drzava kaze sve

Sreto
Gost
Sreto

I treba da se podnese krivicna protiv svih koji oce da zatru sve crnogorsko! Pri tom ne mislim na prave vjernike kojima ove litije nijesu maska

Ilke
Gost
Ilke

To je trebalo da kazes pre nego sto si dosao u Srbiju na besplatno skolovanje.

Andjela
Gost
Andjela

Davno je to bilo, a bio je isti budzet ista zemlja ! A sada adijo!

SVOJ DOM
Gost
SVOJ DOM

PODRSKA PREMIJERU MARKOVICU
CRNA GORA NIJE NA PRODAJU

Independista06
Gost
Independista06

Hahahaha 😂😂😂 prodali su oni sve

I ja isto
Gost
I ja isto

Podrska Gojku Perovicu
Ne moze Crna Gora bez nas ni mi bez njih
Svaka cast gospodinu Perovicu za ovu recenicu

Titogradlollol
Gost
Titogradlollol

Axaxaxaxa Sve je Djuka vec prodao. Ostace njegovi sektasi bez kruha

Istina
Gost
Istina

Bravo gospodine Markovicu doslijedno . To se i ocekuje od premijera koji drzi do svojega puna podrska

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Dosledno bi bilo da je nastavio pjevati četničke pjesme

Ranko
Gost
Ranko

Prpa a

Realno
Gost
Realno

Od koga?

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Od zatvora

radijatorčići
Gost
radijatorčići

“Istorijska pobjeda. Noćas se Crna Gora spominje širom Evrope, a njena zastava ponosno vijori!”

Bodin
Gost
Bodin

Vijori se Krstas barjak I crvena zastava sa jadnog Mojkovca. Ovo jadnog zbog činjenice koga smo branili.

PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Markovicu.ko ti ke dao za pravo.da se igras zivotima gradjdana C.Gore. Zjeli ti ne odgovaraju vivilizijski proyesti.Hoces da ih radikalizujes.da bi mogao upotrijebiti policijsku armadu. Djedi.Markovicu sa Angilohijem i rijesite stvar.onako kako ocekuje 75% stanovnika C.Gore. Pre nas je malo .da zaostravamo .i ovako napetu situaciju. Ti kao Premijer.moras postovati sve gradjane na isti nacin.a ne prema partijskoj pripadnosti. Crna… Više »

Haris
Gost
Haris

Većinska Crna Gora mu daje za pravo! Nikad više 1918.!!!

Sreto
Gost
Sreto

Jeste li vi stvarno toliko zadrto bezobrazni?? Nikome ne smetaju litije, smeta koriscenje litija za izrazavanje veljesrpstva u sred Crne Gore koja je nezavisna i samostalna drzava!!

Avro
Gost
Avro

Odakle je ovaj Crnogorac?

Primorac
Gost
Primorac

pa krstio je pop i 90 kad je čuvao svetinje po Konavlima i Dubrovniku, krstio je i tenkove koji su rušili Vukovar, krstijo je i koljače Srebrnice, krstio je snajperiste koji su ubijali po Sarajevu,krstio je nekršteni od crkve i gospoda Boga.

Maestro
Gost
Maestro

I neka to, nego su četnici u II svjetski rat išli sa sloganom “Sa verom u Boga, sloboda ili smrt”, i dobiju ih komunisti. Toliko o tome kakvi su to vjernici…

Sramote ove
Gost
Sramote ove

A Milo im dao Boziji blagoslov “”” Juris na Dubrovnik “”

d.b.
Gost
d.b.

Evo ja glasam Vas, pa mi necete određivati kome i đe ću se moliti. Zasto sad opet podjele, o cemu vi pricate? Ko ne podrzava DPS u svemu sto zamisli onda je ona drzavni neprijatelj anticrnogorac i sta sve ne. Kako da ne!

I ja isto
Gost
I ja isto

Pridruzujem se komentaru
Zivio

BosaNova
Gost
BosaNova

Tacno ste ga nazvali,zamjenik predsjednika DPS, to mu je primarna funkcija a premijerska mu sluzi da ispuni ciljeve partije

Soko crnogorski
Gost
Soko crnogorski

Svaka čast, premijeru! Vakat je da se definišemo i nikome ne damo da nas svojata!

Boka
Gost
Boka

Dulje,bi i li vas 10 u Pljevlja?

Piksi
Gost
Piksi

Provociras li to posrbice?

Send this to a friend