Politika

Marković: Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi

Premijer Duško Marković i predsjednik parlamenta Ivan Brajović čestitali su građanima i rukovodstvu Nikšića Dan opštine – Dan oslobođenja grada – 18. septembar ocijenivši da su uspješni projekti na državnom i lokalnom nivou garancija daljeg napretka nikšićke opštine i boljeg života građana.

“Ove godine Dan oslobođenja dočekujete u mnogo boljim okolnostima nego ranijih godina. Zahvaljujući predanom radu i strateškom pristupu lokalne uprave Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi. Sve čestitke za ono što radite. To ne samo da jača Nikšić nego i pospješuje državnu ekonomsku politiku“, rekao je Marković predsjedniku Opštine Nikšić Veselinu Grboviću.

Na sastanku je zaključeno da brojni realizovani projekti ili projekti čija je realizacija u toku ili u planu, poput obnove lokalne infrastrukture, gradnje energane, doma za stare, zapadne tribine Gradskog stadiona, obnove Dvorca kralja Nikole, uz vidljivu pojačanu aktivnost u izgradnji i državne razvojne projekte iz oblasti saobraćaja, poljoprivrede i energetike, predstavljaju garanciju za dalje unapređenje perspektive nikšićke opštine i podizanje standarda i kvaliteta života građana.

Sastanku je prisustvovala i sekretarka Sekretarijata za finansije opštine Nikšić Sanija Fatić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Globetrotter
Gost
Globetrotter

Isti je kao i tvoj MK, čeka ih svijetla budućnost samo ako prorade švercerski kanali pod okriljem UDBE..

Sanja
Gost
Sanja

Tako je Siki

Eviva Duče
Gost
Eviva Duče

Kolo biznisa u Nikšiću vodi jedna biznismenka što je do skoro išla u raznobojnim cipelama!

crnogorac
Gost
crnogorac

Istina, sad ga zaobilazimo!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Koliko je nezaposlenih u Nikšiću, koliko zaposlenih radi za mizeriju od koje on sam ne može živjeti, koliko je omladine koja se ne usudjuje zaploviti u bračne vode, koliko je stručnih i sposobnih dosad otišlo iz Nikšića…! Ima li Grbo odgovor na ova pitanja ili i dalje priča praznu priču o brojnim planovima i projektima giganata, kako reče juče dvije… Više »

Darko
Gost
Darko

Niksic je jad i bjeda !! Super je Grbovicu i njegovim igracima ,Jovovicima koji su skupa sa njim uzeli na foru Hotel .
Grbovicu nicija nije do zore gorela !!

Grb
Gost
Grb

Sanija ce da ga sanira. Jos samo da Elektroprivredu izmjeste i mogu ga zakljucati.

Joe Banana
Gost
Joe Banana

Naravno da “nije”, pozdrav iz Njemačke.

Odbjegli NK
Gost
Odbjegli NK

Ne nije, to je grad iz kojeg se bježi glavom bez obzira

Siki
Gost
Siki

Ovako prosipaju pricu, a ne podkrijepe je bar nekim podatkom. Ovakav narod zasluzuje ovakvu vlast. Kod nas su pali svi moralni kriterijumi.

Send this to a friend