Politika

Marković: Vlada daje punu podršku za kvalitetniji život Kotorana

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Kotoranima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine i kazao da će imati punu podršku Vlade u nastojanjima da unaprijede kvalitet života građana i turističku ponudu grada.

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Željkom Aprcovićem i predsjednikom Skupštine opštine Jovom Suđićem, Marković je ocijenio pozitivnim brojne aktivnosti preduzete nakon promjene lokalne vlasti i pohvalio proaktivnost kotorskog rukovodstva.

Na sastanku, održanom juče popodne, Marković i kotorski čelnici su se saglasili da će izgradnja žičare od Kotora do Njeguša, za koju je planiran tender do kraja godine, dati dodatan kvalitet i podsticaj razvoju turizma.


Aprcović je saopštio da opština Kotor intenzivno radi na rješavanju pitanja saobraćajnih gužvi koje opterećuju grad, kao i da su posvećeni radovima na bazenu za koji se upotrebna dozvola očekuje u martu naredne godine. Posebno je pohvaljena odluka o preuzimanju vaterpolo kluba Primorac“ od strane Opštine.

Jedan od prioriteta za lokalnu vlast je i prevazilaženje izazova za izgradnju sportske hale i njen završetak u roku od godinu i po dana.

Aprcović je važnim ocijenio i značajna ulaganja Opštine u kulturu i u tom kontekstu pohvalio rekonstrukciju Centra za kulturu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

To su stručnjaci iz DPSa kao onaj gradonačelnik Ulcinja koji je najavljivao ribnjak lososa da nije žalosno bilo bi smiješno

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta bi sa Bigova bay ista priča ka Maljevik i Mavrijan

Send this to a friend