Politika Premijer čestitao Dan Opštine

Marković: Vlada je za razvoj Pljevalja izdvojila 100 miliona eura

Premijer Duško Marković čestitao je Pljevljacima Dan opštine poručivši da je Vlada snažno posvećena potrebama građana Pljevalja što potvrđuje činjenica da je za taj grad Vlada izdvojila stotinu miliona eura.

“Pljevlja su grad sa dugom i bogatom tradicijom, prepoznatljiv po kulturnim vrijednostima, suživotu i toleranciji. Dinamičnim ekonomskim i društvenim napretkom naša zemlja je učvrstila svoju poziciju u okvirima međunarodne zajednice, a paralelno postala perspektivna država Zapadnog Balkana. Sa sveukupnim potencijalom Pljevlja danas predstavljaju značajnu vrijednost i razvojni centar na sjeveru Crne Gore”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj predsjedniku Opštine Pljevlja Igoru Goluboviću i predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću.

Premijer dalje navodi da se danas u našoj zemlji realizuju investicije vrijedne više od tri milijarde eura, da je otvoreno više od 30.000 novih radnih mjesta.

“Značajan dio novostvorene ekonomske vrijednosti u vrijednosti od čitavih 100 miliona eura opredijelili smo kroz više projekata – kako za sanaciju pljevaljskih resursa i okoline, tako i kroz ulaganja u budućnost, u kreiranje novih i kvalitetnih radnih mjesta, i zdravog životnog okruženja. U ime boljeg života svake pljevaljske porodice i pojedinca, čestitam opštinski praznik” – stoji u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića građanima Pljevalja, odbornicima u Skupštini opštine i opštinskom rukovodstvu.

M.D. 

 

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
Pv do biocaDronĆotekGavriloPrc CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pv do bioca
Gost
Pv do bioca

Dzabe sad ulazete kad su se vec svi doselili u pg.

Dron
Gost
Dron

Kao sve nesto ulazete a narod sve gore zivi! Bolje da ste dali svakom Pljevaljku po 20 000 da bar osjete neki boljitak

Ćotek
Gost
Ćotek

Ova vlada radi predano 😂😂😂 reče i ostade živ 🤣🤣🤣❤️😻😘

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Nema mjesta gdje nije pukla stotka. Svaka čast. Jači ste od Lejkersa.

Prc CG
Gost
Prc CG

Meni je ovog čovjeka stvarno žao!!!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Kakva demagogija

Send this to a friend