Politika

Marsenić: Nisam član NSD-a niti sam pisala Mandiću

Bivša članica Nove srpske demokratije iz Bara Marija Marsenić demantovala je saopštenje postalo iz barskog OO NSD tvrdeći da se ona nije lično obraćala predsjedniku partije Andriji Mandiću niti da je potpisnik pisma koje su objavili mediji.

<<<Funkcionerke Nove iz Bara podnijele ostavke: Mandić lične interese stavio ispred opštih<<<

Prije dva dana mediji su objavili saopštenje barskog odbora NSD u kome se između ostalog bilo navodeno da su članica GO i OO Bar Nove srpske demokratije Itana Glavanović i potpredsjednica OO Bar Marija Marsenić podnijele neopozive ostavke na te funkicije, nakon “bezuspješnog, insistiranja na konsolidaciji i na razgovoru”, očekujući da će se sazvati sastanak Opštinskog odbora Bar. One su otvorenim otvorenim pismom o toj odluci obavijestile predsjednika Nove srpske demokratije Andriju Mandića, funkcionere i članstvo.

<<<Glavanović i Marsenić nijesu članovi Nove srpske demokratije od 2018. godine<<<

Dan nakon toga iz NSD-a je saopšteno da Glavanović i Marsenić nisu članovi partije od 2018. To je danas u reagovanju dostavljenom CdM-u navela i Marsenić.

“Činjenica je da sam napustila stranku i predala člansku knjižicu 2018. godine, ali se nikakvim pismom, ni tada a ni sada lično nisam obraćala predsjedniku Andriji Mandiću, niti sam autor ni koautor teksta koje su mediji objavili”, navodi ona.

Marsenić tvrdi da su razlozi za napuštanje stranke sasvim druge prirode od onih koji stoje u medijiskim objavama.

“Bez obzira što više nisam član stranke NSD-a, njen sam simpatizer i imaju moju podršku. Moja zaključna riječ bi bila “ne damo svetinje””, zaključila je Marsenić u reagovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PraviCG
Gost
PraviCG

Kakvi su antilitijasi sendvicari odma komentar dje god se spominje Crkva i Svetinje 🙂

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Nije kriva ova nesrećnica nego vi koji objavljujete tekstove o nebitni osobama.

BBC
Gost
BBC

Moja zaključna riječ bi bila “ne damo svetinje” hahahaha ajde izgubi se

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

svetinje niti su tvoje, nisu ti ih ostavili ni otac ni djedo pa ih ne moz ni braniti ni davati, necemo ni mi okupatore posle 30/08/20

Milan
Gost
Milan

Jadna li si sa zadnjim rečenicom.

Gibanica
Gost
Gibanica

” Zaključnim riječima ” je rekla dovoljno , sada je u partiji SPC .

Send this to a friend