Politika

Martinović: Pregovarati sa SNP-om u Beranama je isto što i pregovarati sa DPS-om

Analizirajući rezultate lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, Vladimir Martinović, poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore, u intervjuu za RTV Nikšić je kazao da bi eventualni savez sa SNP-om značio savez sa DPS-om.

“Socijalistička narodna partija je na državnom nivou pokazala spremnost da ide sa Demokratskom partijom socijalista. Prema tome, ako neko misli da sa njima treba koalirati na lokalnom nivou, onda to možemo dovesti u ravan da se pregovara sa DPS-om. Potpuno je isto, da li ćete u Beranama pregovarati sa DPS-om ili SNP-om. Sve je jasno – novi konstituent tih partija na državnom nivou, koji se najavljuje, u Beranama je doživio poraz. Oni zajedno ne mogu formirati većinu, zato ne znam šta imaju da slave”, rekao je Martinović.

Ukoliko bi Socijalistička narodna partija odustala od koncepta manjinske vlade na državnom nivou, na stranačkim je organima da se nakon svega odluče da li su za to da SNP participira u vlasti, iako za tim nema potrebe, pojašnjava Martinović.

Komentarišući navode SNP-a da će, ako ne budu dio vlasti u Beranama, rušiti vlast u opštinama gdje ona od njih zavisi, Martinović poručuje: “Gdje god misle da treba da sruše vlast, gdje ta vlast zavisi od njih, slobodno neka to rade i neka im je sa srećom. Oni će za to snositi političku odgovornost pred građanima Crne Gore, a time nas ne mogu niti ucijeniti niti zastrašiti.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tata
Gost
Tata

Smrasj malo

Suza
Gost
Suza

Pih dno dna 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

dragan
Gost
dragan

Demokrati su partija najveca prevara u crnoj gori samo toliko o njima

Roki
Gost
Roki

Vi ste prikriveni DF.

DoVla
Gost
DoVla

Jahajahahahhahahahahah
Ko je ovaj?
Koga zanima sta on kaze?
Cao, zdravo.

MMM
Gost
MMM

Martinović je najjasnija slika ekstremno desne partije koju zovu Cr(k)veni kmeri. Stav njegov o 150.000 građana koji glasaju procrnogorski blok je u duhu fašističke ideologije.

Crni panter
Gost
Crni panter

Uhhhhh sto nam isprica ovaj vrsni političar…..

Laki
Gost
Laki

A ti bi samo da zaposljavas tvoje

Tek tako
Gost
Tek tako

Tako je ne treba da budu ni dio nove vlasti.

Milos BD
Gost
Milos BD

Rijetko lijep i pametan momak🙂

Send this to a friend