Politika

Medojević: Cilj je uništiti DF a sačuvati DPS i sa njima ući u koaliciju, srećno bilo s obje strane

Nebojša Medojević

Ne postoji politička volja Vlade da procesuira predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića jer je napravljen dil prve i druge porodice, ocijenio je na Facebook-u predjsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević. On je ocijenio da je cilj uništiti DF, a sačuvati Demokratsku partiju socijalista.

“Vlada kontinuiteta DPS politike. Nema hapšenja Đukanovića i povraćaja opoljačkane imovine narodu i državi.  Za kriminal i korupciju Đukanovica postoje tone dokaza. Ne postoji politička volja ove Vlade jer je napravljen dil prve i druge porodice. Treba uništiti DF, a sačuvati DPS i sa njima ući u koaliciju. Srećno bilo sa obje strane”, objavio je Medojević.

Njegova reakcija uslijedila je nakon što je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će Đukanović biti procesuiran po zakonu ako se “nađe u materijalima do kojih će se prije ili kasnije doći”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanja M.
Gost
Vanja M.

Bivši Liberal Medo. I to je sve što žele uništiti, je li Crnogorac?

Geslo
Gost
Geslo

Samo dvije mogucnosti nakon ovakvih istupa. Prvo, srusis Vladu i formiras drugu. Ili srusis Vladu i ides na izbore. Ovo su bajke.

sreten
Gost
sreten

da li ce Krvokapic biti osudjen za pljacku sakralne imovine CG i za pljacku 790 000 000 eura…. Crnogorski pokret da pokrene postupak pred medjunarodnim sudom i Ustavnim sudom… dok je zakon pod sudskim soorom ne moze se ni primjenjivat valjda

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Pa napustite koaliciju sa rukoljubom.Tražite glasanje i glasaj protiv njih Dosadan si !!!

Iz Principa
Gost
Iz Principa

Време је да се упоредо са коначним уништавањем ДПС-а приступи и чишћењу редова ДФ-а, тачније време је да ПзП више не буде део ДФ-а. То је један од предуслова за још убедљивију победу на следећим изборима.

Ohoho
Gost
Ohoho

Za svaku pogresan potez snosis
odgovornost, kao i ostalih 40 poslanika koji su ga podrzali. Uzalud ogradjivanje putem medija! Digao si kredit onoliki na onakav nacin 😆

Lari
Gost
Lari

Odlazi više…ostavku podnosi na čelni mjesto pokreta… Sve uništi

Skorpion
Gost
Skorpion

Medo prolupao !! Blago tome ko rano poludi pa mu zivot prođe u veselju.

Send this to a friend