Politika

Medojević i Bošnjak: Dabogda se srušio Univerzitet ako je Daka Davidović neko koga treba da prati univerzitetski profesor

Medojević

“Dabogda se srušio Univerzitet ako je Daka Davidović neko koga treba da prati univerzitetski profesor”, objavio je večeras na Twitter-u predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, citirajući svoju partijsku koleginicu Branku Bošnjak. Naime, Bošnjak je danas u parlamentu kritikovala mandatara Zdravka Krivokapića, jer je ranije kazao da mu je čast što ga je na sadašnju poziciju “doveo Daka Davidović”.

“Moje prvo razočarenje se desilo kada ste kao univerzitetski profesor rekli da vam je čast što vas je doveo Daka Davidović, ratni profiter i švercer oružjem i koji svoje grehove želi da opere kroz ktitorstvo i donacije crkvi, a otvoreno je ušao u političku arenu, privatizujući i crkvu i Vas i Vašu vladu i preko 150 profesora univerziteta i Dritana Abazovića”, kazala je Bošnjak Krivokapiću.

Bošnjak je poručila i da je očekivala da će se mandatar ili crkva ograditi od Davidovićevih skandaloznih izjava, koji ih je ponizio.

“Olako ste okrenuli leđa svojim saoborcima kojima dugujete uspjeh. I tako ste nas tako izranjavane odžeparili. Došli, uzeli nam sve i šutnuli. Ako se ne promijenite i ne shvatite greške vrijeme će pregaziti vas. Očekujem da se promijenite”, oštra je bila Bošnjak.

J.L.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivangrad
Gost
Ivangrad

Kombi partija, u službi ko više ponudi trenutno izvisili u svemu.

Ljuta
Gost
Ljuta

Bosnjak je 👸

dejan
Gost
dejan

najgori politicar i covjek koji je krocio u skupstinu cg.Da ima osjecaja za narod covjek bi se zahvalio i napustio politiku za sva vremena..

Sunđerbob
Gost
Sunđerbob

Rekoše i glasaše…

expert123
Gost
expert123

Sta god da pricaju i govore Medo , Branka i drugi iz PZP a ili DF a to nema nikakav znacaj jer oni nisu samostalni u glasanju i odlucivanju. Oni ce uvijek glasati u Skupstini onako kako to od njih traze njihovi mentyori sa strane , Vucic , Rusija itd . Ne treba se mnogo osvrtatai na ovakve izjave i… Više »

Gagule
Gost
Gagule

Exspert. TACNO

Walter
Gost
Walter

A što je nešto Medo nevesio…

Mila
Gost
Mila

Gospodine Krivokapocu, ako imate imalo dostojanstva, casti i obraza obtatite se danas javnosti CG i kazite da ne zelite da prihvatite mjesto premijera koga niko, ni iz pozicije niti iz opozicije ne zeli, vec vas prihvataju kao nuzno zlo. Sperite sa sebe sramotu koju bi nosili zauvijek jer ste posluzili da se preko Vas sroza CG, i vi s njom… Više »

Walter
Gost
Walter

A što je nešto Medo nebesko….

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Jao,jao,jao. Opet bez funkcije. Branka i Branko. Slatko jako.

Momir
Gost
Momir

Xaxaxaxa svaka čast za komentar 👍

Rfrfrfrf
Gost
Rfrfrfrf

Ovo nikad nije bilo Df koji je pobijedio na izborima i dalje je opozicija minirnim strankama

Ceca
Gost
Ceca

Manipulacija sa gradjanima oko profesora univerziteta je stalno prisutna. Kazu podrzali profesori a nijesu. Tu je bilo bivsih profesora, administracije,higijenicarki, honorarnih asistenata i slicno. Stalne manipulacije. A koji profesori jesu- oni koji su u CG divedeni 90 tih u da spasu glave sada familijarno ruse CG

Djuka
Gost
Djuka

Nije tacno da su 150 profesora univerziteta podrzali Krivokapica. Nije ih bilo ni 50 jer ni Bosnjak nije profesor ni Radulivic nije profesor. Bosnjak nikad nije ni bila a Radulovic je penzionisani profesor.

Blaki
Gost
Blaki

Isti ste i ti i Branka. Kad pljuje onda se skloni da te tvoja pljuvačke ne prsne.
Kritikuješ a glazaš za vožnju u nazad, za fašiste, četnike, za retrogradnu politiku.
Đe ti je obraz tebi i sličnim.

D1927bankagazda
Gost
D1927bankagazda

Izdrži medo. ❤

Miloš
Gost
Miloš

Sruši vladu ili je uslovi da ispunjava tvoje zahteve kao što čini Abazović Milov poslušnik koji se pretvara da je protiv DPS a ovamo sve prihvatio odluke njegove vlade koje spinovanje, uzmi njegov koncept uslovljavanja ako smiješ dosta je bilo tvog licemerja i pretvaranja.

Zastidje
Gost
Zastidje

Sve ga kritikuju a izglasace ga

Ledo
Gost
Ledo

Decenijski partneri Branko Radulovic i Branka Bosnjak bukom prave pricu. Pricu u koji sami ne vjeruju. Dignuce obje ruke za Krivokapicevu Vladu. Tako u stvari potvrdjuju da ne pricaju istinu o mandataru.

D1familia4banke
Gost
D1familia4banke

Medo pozdrav iz švajcarske ❤

Humus
Gost
Humus

Jedini oni smiju da kazu ono sto svi znaju,pa da ih blate i frontovci i nefrontovci. Niti sta dobijaju, niti gube. Zasto Abazovic i Krivokapic ne naprave otklon od Davidovica ako sve ovo nije istina? Po FB se vrtjela slika Abazovica sa gosp.Kosanovic iz Niksica, nastala oko izbora, prvim potrckom Dake Davidovic. Jasan je Abazovic i sta on dobija, ostali… Više »

Suzana
Gost
Suzana

Cekamo sjutra Bozenu. Nemoguce da ce glasati. Pogazila bi sebe time.

MAX
Gost
MAX

A nego sta ce? Vladu ne cini jedan ministar, pa i ako se ne slaze sa izborom Vesne Bratic glasace za

D1familia4banke
Gost
D1familia4banke

Ne daj medo crnu goru. ❤

D1familia4banke
Gost
D1familia4banke

Volimo te medo.

Djordano
Gost
Djordano

Nisu Medu smetale Dakine pare? Kad se kesa dijelila, nije smetalo jel?

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Branka, sve što si rekla gola je istina. No svojim glasom za ovu vladu sebe svrstavaš u osobe gore od njih. Mislim da držiš do svog dostojanstva više nego li do Zdravka, Dake i njihovih nadređenih, a ti dobro znaš ko su oni.

Eviva
Gost
Eviva

URA i SPC su konacni pobjednici izbora

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

demagogija.
najavili su da će glasati za rukoljuba i daku, tkd …

Bodiin
Gost
Bodiin

Oburdaće Medo Vladu na proljeće ka’ da gledam 😁

Leo
Gost
Leo

Tesko da ce izdrzat do februara a ne do proljeca 😀

Marko
Gost
Marko

E ovo je jedino sto je tacno..

Dđip maserati
Gost
Dđip maserati

I medo je drag svi su dragi. ❤

Aco
Gost
Aco

Pa ti izagji niko te ne cera da glasaš za to

Ana
Gost
Ana

😂😂😂😂

Branka
Gost
Branka

Ma ućutite više svi. Vlada vam ne valja a svi ćete glasati za nju. Ne zna se koje veći izdajnik ili vi ili Minhauzen i apostoli. Pi!!!!!!!!!

zoran
Gost
zoran

Medojevicu gori si od njih i to mnogo cim sjutra dizes ruku

DIIV
Gost
DIIV

Bravo Branka!!!

Nikac
Gost
Nikac

Zašto bravo?
Ako Bošnjak govori istinu i zna da je to istina onda je gora od Krivokapića, a ne još da glasa za njega.
Je li vi pravite ovaj narod potpuno ludim?

Send this to a friend