Politika

Medojević: Ne slažemo ni sa programom, eskpozeom, načinom na koji je formirana Vlada…

Printscreen

Pokret za promjene će podržati novu Vladu, iako se ne slaže doslovno ni sa čim – ni sa programom, ekspozeom, načinom na koji je formirana Vlada, ali ni sa kadroviskim rješenjima, rekao je danas u Skupštini predsjednik te partije Nebojša Medojević. On je poručio da je mandatar Zdravko Krivokapić možda neiskusan i nestručan, i da radi pod uticajima vladara iz sjenke, ali da za njega nikako ne može reći da je diktator.

<<<UŽIVO: Krivokapić predstavio ekspoze, u toku rasprava<<<

“Ja ću sad otvoreno da kažem, uzmite to kako hoćete. Nebojša Medojević nije nov na političkoj sceni. Radim u najboljem interesu našeg naroda. Vlast je promijenjena poslije 75 godina vladavine totalitarnih poredaka, voljom građana, bez kapi krvi”, rekao je Medojević.

Ipak, ni tokom ovog, kako je rekao, istorijskog trenutka nije mogao da se pridržava skupštinskog bontona i da se uzdrži od teških riječi i optužbi.

Medojević je tokom svog izlaganja u Skupštini kritikovao mandatara Zdravka Krivokapića koji je crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića oslovio sa “uvaženi predsjedniče”. Upravo to vidi kao prvu razliku između mandatara i Demokratskog fronta.

“Pitate se zašto se toliko bunim i kritikujem mandatara. Samo ova Vlada ima šansu da demontira totalitarni poredak Mila Đukanovića. Ako vi padnete… Ja ne mogu da kažem da ste dikatator. Možda nijeste stručni, iskusni, radite pod uticajem ove ili one interesne grupe, vladara iz sjenke. Ali ne mogu kada padnete reći gospodin Krivokapić je bio diktator, kada sam ja glasao za njega. Sada je trenutak da se odredite prema ovom totalitarnom režimu i kažete Milo je lopov. On za nas nije uvaženi predsjednik, kako ga Vi nazivate, i to je prva razlika”, rekao je Medojević između ostalog.

J.Lasica

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mila K
Gost
Mila K

Poslanik Medojević potvrđuje da obožava DPS četvorogodišnju praksu podizanja ruku. Odlično, to je jedino što je potrebno Crnoj Gori. I toliko od njega, veliko je. Hvala.

Milos
Gost
Milos

Udari la ivama dostim iz opozicije u glavu. Dugo ste, mora biti promjena i vi i DPS vise dosadio.

Vesna
Gost
Vesna

Srecno Krivokapicu,

Istina
Gost
Istina

Dostinja bi voljela da se vrate na staro neka malo Milo procisti DPS bice najaci ko sto i jesu. Ovi su za cirkus sto rade

Tivat
Gost
Tivat

On treba prvi da pođe

Sport
Gost
Sport

Opsesija od Mila bolje da ste ucili od njega i gledali svoju CG. Druge bi nam ptice pjevale a ovako zagaziliste u proslost srecom brzo vas se narod nece sjecat

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Ti medo sigurno nisi uvazen ni od najuze rodbine a kamoli od bilo kojeg crnogorca

Nevena
Gost
Nevena

Čovjek ima pravo.Uvesti vandredno stanje pa čistiti redom !!!

Rade
Gost
Rade

Medeni.ako ti se ne sviđa.ti izađi.

Guzo
Gost
Guzo

Medo.danas si se nasjekrao.Pusti politiku,,idi na džoging.Vidiš da te niko ne sluša.

Frida
Gost
Frida

Stalno govori “braćo Srbi”, samo im diže ego a i on sam zna da su to posrbice a ne Srbi jer Srba u CG nema, ako se izuzmu ovi koji su se doselili u ovih 30 godina. Ali je zaboravio kako se zove njegov narod, Crnogorci, ne smije ni C pomenut od svoje “braće”. Katastrofa od partije, uključujući ono dvoje… Više »

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Nije,nego je i on srbin,folirant stari.

Segio
Gost
Segio

Neshvatkjibo da neko ovako napada jedinog ko je smenio Dps, ovoliko mržnje vidio nissm

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Izgubijo si se Medo. Kad odradis dizanje ruke, neko od tvojih istomisljenika ce ti pokazati djesu vrata. I nemoj vise dolaziti u parlamentu. Plata itako ide.

007
Gost
007

Po obicaju laprdalo

gangrena
Gost
gangrena

samo zbog ovakvih cu vjecno glasati protiv bilo kakve opcije koja sa ovom zemunskom kreaturom ima bilo kakve dodirne tacke.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Pošto očigledno nema lava, Medo da se postavi za kralja. Zaslužuje.

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Koliko je slicnosti izmedju DF i DPS danas se vidjelo. Naravno, nekultura i bahatost je na stranu DF. Amnezija i lazna predstava na strani DPSa

Lisboa
Gost
Lisboa

Slušajući Medojevića i Df a onda Dps, Agata Kristi be bi provalila da su to dvoje posebne tobože suprostavljene partije

Piksi,
Gost
Piksi,

Medo da imas imalo ljudskog dostojanstva podnio bi ostavku na mjesto poslanika, ne slazes se nicim sa ovom vladom a glasas za njih.Dobro znas da bi ako bi se ponovili izbori , zbog izdaje glasaca DF-a ne bi imali ni cenzus za Skupstinu. Prpa od Mila, a?
.

Kurjak
Gost
Kurjak

Medolino nista ne valja a podržavaš izdajnika…skroz si postao neprincipijalan i neodgovoran Marioneta kao Pipun…

Gaeta
Gost
Gaeta

Pa ti Medo,ne glasaj za ovu vladu.To bi ti jedino moralno bilo,ako se ne slažeš,kao što kažeš.Pa novi izbori i ko što ponese!

Branka
Gost
Branka

A što jadan piješ kad vidiš da ti škodi.

Crni
Gost
Crni

Ti rece da ces podnijeti ostavku na mjesto odbornika.

Ch CG
Gost
Ch CG

A on se nadao nekom mjestu u vladi no se prije ulaska izuo na trotoar pa sad mlati ko Maxsim po diviziji. Nece ni ovo njihovo dugo poklat ce se ko gladne HIJENE medjusobno

WikiliksVrbas
Gost
WikiliksVrbas

Rekao bih da se ti ne slažeš sam sa sobom.

Pješivac
Gost
Pješivac

Vi imate opsesiju Milom…

Rozaj
Gost
Rozaj

Milo je za tebe gospodin u svakom smislu

Emii
Gost
Emii

Medo ludooo i u ovom sazivu dvorska luda je ista!

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Pa kako bi drugacije oslovio predsjednika? Ovaj Medojevic vise ne zna ni sta prica ni kud udara. Potpuno izgubio kompas.

za po ure
Gost
za po ure

naćutučio se , eo ga puva ki obotnica

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Sustina je da ce ipak ipak podrzati vladu!

Radius
Gost
Radius

Ovo je bio jedini način da se formira Vlada..paxse na izbore ti prijavi prvi na listi pa izmjeri kolko si težak

Berane
Gost
Berane

Vala Medojevicu ti ga precera. Milo Djukanovic je UVAZENI PRED SJEDNIK bez obzira na tvoj subjektivni dozivljaj. Ipak je on izabran u prvom krugu izbora I to ubjedljivom vecinom glasova. Koliko si ti, sa tvojim PzP dobio glasova. Da ste samostalno izasli ni cenzusa ne bi vidjeli.

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

Donesite Medu vrata da izadje…

tata
Gost
tata

ako podrzis ovo najveci si izdajnik svih biraca

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Medojevicu pokazi svima da si covjek . NE GLASAJ izdaju !

prolaznik
Gost
prolaznik

Ne svidjas mi se, ne volim te, nemas nikakvih ljudskih kvaliteta, ali eto, ozenicu te jer si manje zlo od bivse. Medo do tako radi.

Titograd
Gost
Titograd

Zamislite neko udje u salu da gleda film koji mu se ne dopada

Sport
Gost
Sport

Ne volim ga ali jest u pravu

Kontraš
Gost
Kontraš

Možeš se sa nekim slagati ili neslagati, ali treba imati svoje dostojanstvo. Ako se sa nečim, bilo čime, ne slažeš kako možeš samog sebe pogledati u ogledalo i protivno svom dostojanstvu i zdravom razumu glasati za to? Nema logike, kako objasniti nekom da si za sve, apsolutno sve, protiv a glasao si za to? Mislim da je to slučaj za… Više »

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Nije u pravu. Znači koga on glasa nije diktator, što Rukoljub jeste, a koga drugi glasaju je diktator 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend