Politika

Medojević: Perović i Ivanović lažno zagovaraju crnogorski identitet

Nebojša Medojević ( Lider PzP)

Vojnici globalne duboke države u Crnoj Gori, okupljeni oko vlasnika Vijesti – Miška Perovića i Željka Ivanovića, raspoređeni po medijima, NVO, Vladi, tužilaštvu, sudovima, javnim preduzećima, bankama, partijama samo lažno zagovaraju crnogorski identitet, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

Prema njegovim riječima oni nijesu Crnogorci, i to iz prostog razloga što oni preziru nacije, identitet, tradiciju, državnu suverenost, nacionalnu kulturu.

“Sorošoidi nemaju naciju. To su vojnici globalne duboke države, novi ljevičarski internacionalisti, koji zastupaju novi totalitarizam i jednoumlje, koje se svijetom širi kao koncept političke korektnosti. Kao i njihovi ideološki prethodnici internacionalni komunisti koji su kreirani iz iste kuhinje globalnih bankarskih fašista (Rokfelera, Rotšilda, Morgana…) i oni svako drugačije mišljenje proglašavaju jezikom mržnje i fašizmom, što im onda daje za pravo da protiv svakog ko drugačije misli upotrebe nasilje”, kazao je Medojević.

Sada, kako dodaje, 100 godina nakon Oktobarske revolucije, istorijski izvori su neumoljivi.

“Lenjina i družinu su finansirali, obučili, i instruirali ovi isti centri globalne moći. Pored kontrole prirodnih resursa, drugi važni cilj je bilo uništenje carske porodice i ruske pravoslavne crkve kao osovine ruskog nacionalnog identiteta. O nasilju i genocidu koje je pratila ideja formiranja Sovjetske nacije (koja je u suštini bila antiteza nacije jer nije imala nikakav sadržaj osim negiranja nacije kao takve) napisani su tomovi knjiga i snimljeno na hiljade filmova. Više je Rusa pobijeno od strane Komunista nego od strane macista”, tvrdi Medojević.

On smatra da je tako i zalaganje crnogorskih Sorošoida za Crnogorski identitet, naciju, Crkvu, kulturu, tradiciju, lažno i opasno.

“Njihov sorošoidni politički korektni, globalistički Crnogorac, u suštini nije nikakav Crnogorac. To je samo nacionalno ime za praznu ljušturu, bez sadržaja. To je “Crnogorac” koji nema kontinuitet sa našim slavim precima i našom tradicijom. Oni žele “Crnogorca” koji se stidi Kosovskog boja. Za njih je to nepotrebna avantura. Oni bi se odmah nagodili sa Turcima da im služe, obrću njihov niovac, vode medije, organizuju PR službe, špijuniraju lokalne opozicione vođe, grade kuće i mehane. Da budu konstruktivni. Dobri domaćini okupatorima. Šetanje opanaka i pravilo prve bračne noći se podrazumijeva”, rekao je Medojević.

Za njih je, kako tvrdi on, Sveti Petar Cetinjski dosta primitivan i anahroni vjerski fanatik i nefleksibilan u odnosu prema bratskim Turcima, sa kojima je trebalo uspostaviti dijalog i u duhu dobrosusjedskih odnosa napraviti kompromis.

“Naše legendarne bitke na Krusima, Fundini, Grahovcu, Čevu su bile pogrešne i nepotrebne. Bilo je dosta žrtava i krvi. Moglo se i bez toga. Za njih je Mojkovačka epopeja najveća istorijska greška. To ne mogu nikako da oproste. Tolika pogibija. Zbog koga? Zašto? Zbog čega? Užas jedan. Stvarno. Kakav primitivizam. Oni ne vjeruju u prave vrijednosti, zato što se za te vrijednosti mora žrtvovati. Iz te borbe nema profita i materijalnih nagrada. Oni ne mogu da shvate šta je patriotizam, sloboda, država, nacija, zemlja, čast, ponos, vjera, suverenost… Sorošoidi su spremni da se bore samo za ove vrijednosti koje donose ličnu korist i profit, ali bez žrtvovanja i rizika. Lagano. Samo relaksirano. Opušteno! Zato je njihovo zalaganje za Crnogorski nacionalni i drzavni identitet lažno”, naglasio je Medojević.

Oni, dodaje Medojević, nijesu Crnogorci Svetog Petra Cetinjskog, Njegoša i kralja Nikole.

“Nijesu ni Crnogorci Balšića ni Crnojevića. Oni su Crnogorci globalne duboke države – Sorošoidi, koji su prihvatili novi sistem vrijednosti zasnovan na vladavini globalnih bankarskih fašista – vladavini novca. Novac je Bog. Njemu se klanjamo. U njega vjerujemo. Sve je novac. Sve je. Sve je na prodaju. Sve ima cijenu. I država. I tradicija. I istorija. I narod. I vjera. I porodica. I narodna imovina. I dostojanstvo. I čast. I poštenje. Sve. Zato se ja kao pravi i iskreni Crnogorac, suverenista i patriota, razlikujem od ovih Sorošoida. I zato smo napravili Crnogorsko Srpsko pomirenje i Demokratski front”, poručio je on.

Da spasimo, kaže on, našu Crnu Goru od smrtonosnog zagrljaja Sorošoida koji žele da nam uzmu sve ono što se vjekovima zvala Crna Gora i naš način života.

“Crnogorski nacionalni identitet je jadan i čemeran bez Petrovića, Crnojevića i Balšića. Bez naše viševjekovne borbe za opstanak naroda i vjere pravoslavne. Borba za slobodu, za naš način života i za našu vjeru je naš nacionalni identitet. Opasna je prevara i zavjera da se nacionalni Crnogorci odreknu svega što, u suštini, i čini tu naciju.
Zato su veoma opasne anacionalne globalističke dogme koje zagovaraju ukidanje država, religije, suverenosti, porodica, tradicije, nacija. Ne može se biti anacionalni Crnogorac. Posebno ne Crnogorac. Jer našu državu nijesu formirali bogati trgovci, veliki zemljoposjednici da bi štitili svoje poslove i bogatsva”, istakao je on.

Prema njegovom mišljenju našu državu su napravili ratnici za slobodu i očuvanje identiteta, gdje je vjera pravoslavna bila ključna osovina i uporisna tačka našeg identiteta.

“I sad poslije vjekova, epopeja i slavne istorije, treba da dođe Soroš (stariji ili mlađi) u Portonovi i kaže: Dobro, momci. To je bilo to. Dosta više tih gluposti oko nacije, države, vjere i porodice. To više nije važno. Što će vam šume, vode, rude, proizvodnja. To što vam treba mi ćemo sve da vam proizvedemo i prodamo, a ako nemate para mi ćemo da vam pozajmimo, pa ćete vratiti državom. I šta će vam izbori i demokratija. Ni to vam ne treba. Samo se svađate. Mi ćemo da odredimo ko će da vlada Crnom Gorom, u naše ime. Mi upravljamo Amerikom, a vi hoćete demokratiju i da sami birate Vladu. Nema to više. Sa demokratijom smo raščistili. Dosta”, rekao je Medojević.

Sad su, napominje on, najvažnija LGBT prava, prava pedofila, narkobosova, švercera (koji su inače moji dobri prijatelji) i zaštita naših “investicija”.

“Rusija nam je najveći neprijatelj i zlotvor, Srbija je opet neposlušna i treba da je zajedno naučimo pameti. I šta će vam ta SPC. Bolje da imate jednu primorsku crkvu, da nam pokrije ovaj dio obale Jadrana, a SPC neka ostane ovim brđanima tamo gore. Ostajte mi zaraženi biološkim otrovima i ne zaboravite – MIR JE NAŠA JEDINA NACIJA”.
Ne nasjedajte provokacijama UDBE i jeziku mržnje Sorošoida. To nijesu pravi Crnogorci. Ne brane Crnu Goru i Crnogorce već svoje pare i privilegije”, kazao je on.

Medojević naglašava da je crnogorsko-srpsko pomirenje preduslov za održivost i stabilnost zemlje.

“Demokratizacija i ekonomski oporavak zemlje i građana je nemoguć u atmosferi stalnih svađa, međusobne mržnje i tenzija. Sva prava svima, crkva odvojena od države i uređena kanonima. Odnose države i Crkve regulisati Ustavom, zakonom i temeljnim Ugovorima, poštujući odvojenost crkve od države i autonomnost i samostalnost crkvi i vjerskih zajednica, u skladu sa standardima savremene evropske civilizacije. Samo UDBI odgovaraju međuetničke svađe i sukobi. Oni ih i osmišljavaju i podstiču, da se ne bi otvarala pitanja o rasformiranju te monstruozne sekte, otvaranju dosijea i objavljivanja imena špijuna. Tako je razbijena i SFRJ, da bi se spriječila demokratska tranzicija i rasformiranje sistema kontrole političkih procesa, institucija i ekonomije. Crna Gora se brani ljubavlju, pomirenjem, demokratijom, slobodom, pravnom državom, poštenim radom i reformama. Jezik mržnje kojim Đukanović zasipa svoje ekstremiste neminovno vodi u nasilje”, zaključio je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rax
Gost
Rax

Tako je Medo…svaka tuli cast na ovom tekstu!

Ćira
Gost
Ćira

Bravo medo. Tako je.

Podgorica
Gost
Podgorica

Više postoje Ukrajinci i Makedonci nego Crnogorci. Mi smo ga ugasili, izmedju ostalog i zbog takvih poput Medojevića.

Novo
Gost
Novo

Bravo Medojeviću, po prvi put da progovoriš ljudski. Svaka čast!

tacna
Gost
tacna

Ne kapiram. Prvo govori kako su crnogorci izmišljeni i ne postoje a onda na kraju kaže da je pomirenje srba i crnogoraca preduslov za stabilnost zemlje.

MMM
Gost
MMM

Sva trojica ste u zlocinackom velikosrpskom kolu.

Vule
Gost
Vule

Poznavalac svega i svacega, bez stranke, autoriteta i snage. Adioooo

Znanje je moć
Gost
Znanje je moć

Medo, ti si iz krajeva đe su se šetali opanci pa te stvari najbolje poznaješ.

Sanjin
Gost
Sanjin

Ovome su u glavi samo kačamak i Srbija.

če ga vara
Gost
če ga vara

bravo medojevicu, jedini koji prica na globalnom nivou, ajde da mijenjamo svijet, a ne da skupljamo politicke bijedne poene

22maj
Gost
22maj

ovoliko pisanije a ne zna se sto coek oce…. e sva vi je vlast vaka- glasajte ih ponovo molim ve… bas je zabavno mislim dok ne propanemo

Send this to a friend