Politika

Medojević pisao njemačkom ministru: Gastarbajteri iz Njemačke dolaze da glasaju u Crnoj Gori

Predsjednik Pokreta za promjene i poslanik DF-a Nebojša Medojević, uputio je pismo ministru unutrašnjih poslova Njemačke Horst Seehoferu kao član odbora za bezbjednost, u kome navodi da određeni broj državljana Crne Gore koji godinama i decenijama živi i radi Njemačkoj, u organizaciji DPS-a i dijela bezbjednosnih službi, organizovano dolazi na glasanje na izborima u Crnoj Gori 30.avgusta, a ako na to nemaju ustavno i zakonsko pravo.

Naime, ističe Medojević, Ustav reguliše biračko pravo samo za one državljane Crne Gore koji najmanje dvije godine stalno borave u zemlji.

“Imajući u vidu da ovi državljani Crne Gore više od dvije godine (a većina više decenija) imaju stalno prebivalište i žive i rade u Njemačkoj, oni po crnogorskim zakonima ne mogu glasati na izborima u Crnoj Gori. Nažalost, vladajuća komunistička partija DPS već decenijama, gastarbajtere sa stalnim prebivalištem u Njemačkoj, protivustavno i nezakonito zadržava u biračkom spisku i oni organizovano dolaze da glasaju i za to im crnogorski režim isplaćuje novčanu nadoknadu. Ja sam u više navrata upozoravao kolege u Bundestagu, Vladu Njemačke i Ured Kancelarke, na ovu očiglednu kriminalnu praksu vladajuće partije u Crnoj Gori i posebno na osnovanu sumnji da se isplate putnih troškova i korupcionaške nadoknade za glasanje obavlja u kešu i da novac potiče od šverca narkotika i cigareta, dakle od međunarodnog organizovanog kriminala”, kazao je Medojević.

On ministra unutrašnjih poslova Njemačke moli da provjeru ove navode.

“Mi ćemo Vam dostaviti imena i prezimena ovih lica koji budu glasali na izborima u Crnoj Gori koji se održavaju 30.8. ove godine i koji krše zakone i Njemačke i Crne Gore”, naveo je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Slusajte ga Samo do cega je on doso, i sta izmislja, drzavljanin Crne Gore ima pravo da glasa dje God da se nalazi i kad god to treba posebno kada je njegova drzava u pitanju. Tako rade patriote a ne kao ti dembelu sto osim visone nista u mozak nemas trebao si prvo tu da se razvijes la tek u… Više »

4 C
Gost
4 C

Djecak Andrija ponovo u akciji !

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakav očajnik! Em laže, em ne zna pravo, em svoju državu putem neistina blati u svijetu.

www
Gost
www

hahahaahahah jel ti krivoooo ahhahaah

Dzavo
Gost
Dzavo

Medo, naparfemisi ta pisamca, prije no ih metnes u koverat.

Nina
Gost
Nina

Ovaj po vazdan pise pisma 😂

prc milojka
Gost
prc milojka

pisi medo, pisi…

Neno
Gost
Neno

Kako je prsa!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne mlati medjedu

Bole
Gost
Bole

Jos malo pa cemo imat vise glasaca nego stanovnika.

jadran
Gost
jadran

Jesi li javili ovom covjeku da je PUKAO

@@@@
Gost
@@@@

a nemamo informacija dali mu je Tramp odgovorio na nedavno pismo.Tramp Merkelova Makron to je Medovo drustvo i on ako mu sto treba samo napise pismo.

Barski
Gost
Barski

Riječi nemam. Od samog starta mi je bio antipatičan. I danas se ništa nije promijenilo u mom mišljenju o njemu. Još kad čuh u Skupštini da Amfilohija nazva “Naš patrijarh”… I to dvaput u dva dana. Pomislih, OK… Lapsus… Ali lapsus je što se uopšte i bavi politikom obzirom da zna sve što postoji na kugli zemaljskoj. Dno!!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Pregoreo neki čip,valjda???

Baraka
Gost
Baraka

Dakle, ovaj prevazilazi samog sebe. Taman kada se pomisli da ne moze gore, i nize, on to demantuje. Ni zacrvenio se nije kada je podvalio sliku onog djeteta, a pamet mu ne smeta da nepokolebljivo nastavi sa budalastinama….

Komšije
Gost
Komšije

Da li pisao kome u Srbiju , da iz te zemlje dolaze da glasaju za opoziciju iako godinama žive i rade tamo.? Mislim da ih puno više ima u Srbiji nego u Njjemačkoj

Rašo
Gost
Rašo

Crni Medojeviću nisko si pao da nemožeš niže. Kako kažu “ niko te ne može nagrditi, kao ti sam sebe”

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Ja ću o svojem trošku voziti iz Danske , autobus ću iznajmiti i sve naše ljude patriote rodoljube besplatno dovesti u Crnu Goru i vratiti nazad . Ima ih na hiljade i sigurno je da jedva čekaju i mi u Danskoj i cijela dijaspora da dođemo glasat i izbrisati vas sa političke scene. Zvat ćemo te šupčino 29 avgusta da… Više »

Goran
Gost
Goran

Svaka ti cast prijatelju !!!

marius
Gost
marius

Odavno bolji ne procitah komentar. A neka si mu reka, svaka ti cast.Bravo za CRNOGORSKU dijasporu !Da je vjecna CRNA GORA !

CCCCCC
Gost
CCCCCC

E špijuna ovoga….

Dejo
Gost
Dejo

Medo spijun😂

Naroz
Gost
Naroz

Od poletnog socialdemokrate, preko tvrdokornog liberala, do radikalnog srpskog shoviniste… Novac je chudo…

Toliko.
Gost
Toliko.

Jeste, treba zabraniti crnogorcima da glasaju u Crnoj Gori jer su posli trbuhom za kruhom. Jesi li ti normalan?
Idi skoluj se, bre.

Radosav
Gost
Radosav

Ovo je ziva istina..

Goran
Gost
Goran

Mazda kod tebe u tvom selu …

HR8
Gost
HR8

Sta je onda mrtva istina kad je ova ziva.

glasovi
Gost
glasovi

A dolazi li iko iz Srbije da glasa ?

Nikopolje
Gost
Nikopolje

Krv nije voda, kruska ne moze daleko od kruske

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Ja mislio da se popravio a on isto prica

Nije nemoguće
Gost
Nije nemoguće

Ovo popravlja samo Goli otok u dva aranžmana.

Steta
Gost
Steta

Pa dolazili su nasi preci iz amerike da ratuju za crnu goru , za razliku od vas koji ste zalutali i trudite se da je unistite.

nik
Gost
nik

Za gadosti koje ovaj covjek radi nema adekvatnog komentara

kachawendy
Gost
kachawendy

pzp je u startu imao oko 12% a sad!!! 0,02

Sova
Gost
Sova

Ja sam, naivan, glasao za njih na početku.
NIKAD VIŠE!

Tomo
Gost
Tomo

Hahah…ko još vjeruje u ozbiljnost ovoga “analiticara”!? Prirodno mjesto mu je DF uz vojvodu za koljenice. Prazne priče, blaćenje doktora, šurovanje s popovima i četnicina… rasuli glasove i opozicionu energiju pa im je Milo kriv što ih je narod pročitao i odbacio.

Piiiiiiii
Gost
Piiiiiiii

On to kao stvara utisak da je njemački čovjek. Eeeee jado jadni…

Neko fali
Gost
Neko fali

Da li se obratio i Burkini Faso?

Vidi ti njega
Gost
Vidi ti njega

Baš dosledan. Nije mu smetalo dok je Srbadija dolazila autobusima i autima dan uoči izbora, nego sad kad ne mogu da dođu.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Medojevic – bruka i zastidje. Da li uopste moze nize od ovog sto on radi?

Anonimus
Gost
Anonimus

Bravo, da vidim sad ko će rizikovati da izgubi državljanstva njemačke. Dako ovi izbori budu pošteni pa ko pobjedi sretno mu bilo

Goran
Gost
Goran

evo ga jos jedan koji nije dalje od svog sela otisao …

Miloš
Gost
Miloš

Kaže ovaj nesrećni Medo da je više puta obavještavao Vladu Njemačke! I? Evo je opet obavještava. Nisu ga dobro shvatili. Ne mogu Njemci da vjeruju da, iako slavimo 13. jul, iako Njemačka više nije u ratu sa CG, postoje i dalje domaći izdajnici!

marius
Gost
marius

Ovako nesto cinjet, ka ovi te cini, e za ovo moras imat poseban mentalni sklop . Mozda je ipak samo genetika odradila svoje.

Cika miki
Gost
Cika miki

Izcerati ovo stvorenje ili zatvorit, a to ga ceka

Zoran
Gost
Zoran

Tuzibaba medo ulovila zeca

Kotor
Gost
Kotor

Pa tako Miles krade izbore 30 godina.

Sponso
Gost
Sponso

Bravo,internacionalizacija…Pa vise nece moci strani trecerazredni politicari zaduzeni za Balkan,da podmazani zataskavaju nepocinstva vlasti ovdasnjih.

Sova
Gost
Sova

Internacionalizacija je bila 1941. godine. Nije nam sa sviđela.

Smrt fašizmu
Gost
Smrt fašizmu

Ja živim i radim u Nemačku ,imam pravo da glasam u moju državu CRNU GORU , Državljanin sam Crne Gore i uvijek ću biti za moju državu ,moj narod i sve što pripada mojoj državi , A Vi MEDOJEVIĆU budite sluga onih koji su bili sarafnici FAŠISTA i okupatora 1941

Sova
Gost
Sova

Ako živiš u Njemačkoj NEMAŠ pravo da glasaš u Crnoj Gori. Nemaš, jer ja nemam pravo glasa u Njemačkoj. Tebe je MNOGO manje briga šta se dešava u CG nego mene, koji živim ovdje.

Velimir
Gost
Velimir

Ko je ovaj izdajnik?
Za koga radi?
Protiv koga radi ?
Samo je vazno – ko da vise,medo pise!
TUGA ljudska!

Roki
Gost
Roki

Velimir: Misli da radi za Njemačku iz tridesetih!

Oluja20
Gost
Oluja20

Eto građani, ako biste željeli da država u kojoj živite brže napreduje ka EU, da imamo bolje standarde, bolju vladavinu prava, veće plate, više investicija i sve što povlači članstvo u modernoj evropskoj zajednici, sad vidite kome možete da zahvalite što to nije tako. DF, Demokrate i Vijesti, uz par NVO, povezanih s gorepomenutim porodičnim i interesnim vezama, glavni su… Više »

el_guapo
Gost
el_guapo

Meda ne vole ni oni u kući, ali to što si napisala/o je klasična zamjena teza. Ne dolaze iz Njemačke i Luksemburga, studenti iz Italije i Austrije (plaćene im karte) da glasaju DF i Demokrate sigurno. Treba bit pošten pa priznat onda i kad ‘tvoji’ ne rade kako treba. E, koliko bi ovo bolje društvo bilo…

Enigma
Gost
Enigma

Za koga radi Nebojša Medojević 😎

Nikola
Gost
Nikola

Pa to je jasno. N.M. radi za onoga ko najviše plati. Taj nekadašnji liberal, sluga zemunskog klana (uz obilotu apanažu za neke privatizacije po Srbiji), sada služi kao dvorska budala Vojvode Mandića. Treba priznati da ima nos za pare.

Mongro
Gost
Mongro

Samo za sebe….i za Srbiju…..i pomalo za Rista….

Darode
Gost
Darode

Za bundestag i bdn

Send this to a friend