Politika

Medojević: Vlasnici Vijesti vladari iz sjenke, Krivokapić brutalno prevario crkvu

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojvić kazao je da su se sve njegove ocjene, analize i predviđanja povodom političkih procesa u Crnoj Gori ostvarile, ponovo optuživši premijera Zdravka Krivokapića da je prevario Srpsku pravoslavnu crkvu koja ga je postavila za predsjednika Vlade.

“Vlasnici Vijesti, masoni, sorošoidi, antipravoslavci, antisrbi, anticrnogorci, antihrišćani, poslušnici globalne duboke države, čuvari tekovina Đukanovićevog komunističko-mafijaškog režima vladaju Crnom Gorom sa 5,5 odsto odvojenih glasova na izborima. Njihov poslušnik Krivi, kodno ime Brut, je brzo otkrio svoju pravu ulogu “dupljaka” koga su fra Gojko Perović i matematičar Božović, predstavili Crkvi kao “vjernika” i velikog “zaštitnika” Crkve. Lažni vjernik, lažni Srbin i lažni opozicionar je brzo krenuo u zadatak koji je dobio od neregularnih zidara iz Vijesti”, kazao je Medojević.

A onda je dodao.

“Nakon eliminisanja DF-a (uz pomoć trećerazrednih špijuna i lažnih popova) iz Vlade, neregularni zidari su nastavili svoju misiju. Iz Vlade treba eliminisati sve kadrove Crkve, te one Srbe koji nijesu spremni da izdaju Crkvu i svoja nacionalna i ideološka ubjeđenja i postanu drugosrbi ili antisrbi. Krivi neregularni zidar je nastavio posao zbog koga su ga i njegova braća zidari i na ovo mjesto”, tvrdi Medojević.

On je premijera ponovo optužio da Vladu kadrovski osposobljava sa imenima bliskim Vijestima.

“Umjesto kadrova Crkve, Leposavića, Milonjića i Vukićevića, Srba postavljaju se dokazani lojalni vojnici Vijesti. Neodrživa je Vlada u kojoj većina ministara nema izborni legitimitet i ne odgovara biračima, ni građanima Crne Gore, već vladarima iz sjenke, globalnoj dubokoj državi i njenim poslušnicima u Crnoj Gori”, ističe Medojević.

Nakon svega, ističe, bilo bi minimalno pošteno da se biračima javno oglase i oni koji su iskoristili svoj uticaj u Crkvi i doveli Krivokapića koji sad sprovodi politiku DPS-a i dalje diskriminiše SPC i srpski narod.

“Prije svih fra Gojko Perović i matematičar Božović neka preuzmu odgovornost za mesetarenja, botovanja, ogovaranja i mutljavine. Evo nema DF-a u Vladi. Ali nema ni reformi, ni hapšenja, ni pravde, ni temeljnog sporazuma, ni zaustavljanja šverca, ni popisa… Prevara i izdaja na sve strane”, ističe Medojević.

Jasno je, kaže, da je nemoguće napraviti Vladu koja bi funkcionisala elementarno skladno, jer ne postoji među njia ni povjerenje ni poštovanje.

“Nemoguće je napraviti hibrid dva nespojiva svijeta: Demokratije, reformi, slobode, pomirenja svih naroda i građana i slijepe poslušnosti i kolonijalnog statusa prema globalnoj dubokoj državi. Vlada izbornog povjerenja, popis i čišćenje spiskova, smjene u RTCG-u i postavljanje iole ozbiljnog i odgovornog, normalnog SDT-a i na izbore”, kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, prevara i izdaja birača i građana i interesa Crne Gore, nakon 30 godina diktature, pljačke, kriminala i poniženja, se jedino može ispraviti na poštenim izborima.

“Vratimo mandat građanima, pa neka oni ocjene ko je šta radio posle veličanstvene pobjede 30.8.2020. Ko je izdao i slagao, a ko nije”, zaključuje Nebojša Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ništa novo
Gost
Ništa novo

Krsti li ono ti nekoga u CPC?

Pg-medo
Gost
Pg-medo

Bravo Medo srbine

kotor
Gost
kotor

sto se ti brines za srbe?

Kotor
Gost
Kotor

Ko o čemu,ovaj o crkvi!
Nego nikako da dobijemo odgovor sto misli o Cpc.

Send this to a friend